بزرگنمایی:
معاون استاندار آذربایجان شرقی در جمع پرستاران گفت: طرح تحول سلامت، از شاهکارهای دولت تدبیر و امید بود که به کمک مردم در حوزه سلامت آمد.
به گزارش تبسم مهر حجت الاسلام والمسلمین علی نعمت زاده امام جمعه مرند و داود گرشاسبی معاون استاندار آذربایجان شرقی، حسین کاوه شهردار مرند، طاهری رئیس شبکه بهداشت و درمان مرند، اباذر کاظمی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مرند و جمعی از مسئولین، ظهر امروز با حضور در بیمارستان آیت الله کوه کمری و درمانگاه فرهنگیان مرند، ضمن تقدیم شاخه گل، روز پرستار را به این اقشار تبریک گفتند.
معاون استاندار و مسئولین شهرستان مرند در این بازدید، ابتدا در درمانگاه فرهنگیان حضور پیدا کرده و از پرستاران آن تجلیل کردند و سپس با حضور در بیمارستان آیت الله کوه کمری مرند با اهدای گل از زحمت پرستاران تقدیر کردند.
پیشرفت های پزشکی قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست
امام جمعه مرند در جمع پرستاران و پزشکان درمانگاه فرهنگیان با اشاره به گلایه مردم از خدمات پزشکی خاطرنشان کرد: مردم از وضعیت خدمات بهداشتی و درمانی گلایه مند هستند، این نیازها از نیازهای اولیه مردم به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم بیمارستان جدید مرند به زودی کلنگ زنی شود، تاکید کرد: بیمارستان 90 تختخوابی در شأن و جایگاه شهرستان ویژه مرند نیست، ما امروز به 140 تخت دیگر نیازمندیم.
حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده اذعان داشت: پیشرفت های پزشکی و بهداشتی انقلاب اسلامی در مقایسه با قبل از انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست، پیش از انقلاب، پزشکان غیرایرانی مردم را مداوا می کردند.
امام جمعه مرند با تقدیر از اقدامات هاشمی در وزارت بهداشت و درمان عنوان کرد: وزیر سابق بهداشت و درمان بیشتر از اینکه از حق بیماران دفاع کند، از پزشکان دفاع می کرد، اجرای طرح سلامت از افتخارات دولت است اما در این طرح توجهی که باید به پرستاران می شد نشده است.
بیمارستان جدید مرند کلنگ زنی می شود
همچنین معاون استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت از شاهکارهای دولت تدبیرو امید بود، تاکید کرد: پیش از این برای ترخیص یک بیمار از بیمارستان باید گلریزان می گرفتند اما با اجرای طرح سلامت، حمایت ویژه ای از مردم و بیماران صورت گرفت.
داود گرشاسبی در ادامه عنوان کرد: بیمارستان جدید 304 تختوابی شهرستان مرند در دهه فجر امسال کلنگ زنی می شود.
کاهش تعرفه های درمانی درمانگاه فرهنگیان مرند
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان مرند نیز در ادامه این جلسه با تشریح خدمات صورت گرفته در درمانگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد: درمانگاه فرهنگیان مرند از سال 1382 تشکیل شد و تلاش می شود فعالیت های این درمانگاه مبتنی بر فرهنگ و فرهیختگی باشد.
اباذر کاظمی تاکید کرد: تعرفه های درمانی درنگاه فرهنگیان مرند به نصف قیمت کاهش پیدا کرده و از 7 هزار تومان به 3 هزار و 500 تومان کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به مراجعه 300 نفر در شبانه روز به این درمانگاه گفت: بخش های تخصصی در این بیمارستان راه اندازی شده و بخش داروخانه آن نیز به زودی راه اندازی خواهد شد.