آخرین مطالب

هفته بیست‌وششم لالیگای اسپانیا

رئال‌مادرید – بارسلونا؛ ال‌کلاسیکویی در لبه پرتگاه ورزشی

رئال‌مادرید – بارسلونا؛ ال‌کلاسیکویی در لبه پرتگاه

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - ال‌کلاسیکوی دور برگشت لالیگا دیداری است که رسانه‌های اسپانیایی این ال‌کلاسیکو را نبردی در لبه پرتگاه توصیف کرده‌اند.

تبسم مهر - ال‌کلاسیکوی دور برگشت لالیگا دیداری است که رسانه‌های اسپانیایی این ال‌کلاسیکو را نبردی در لبه پرتگاه توصیف کرده‌اند.


رئال‌مادرید – بارسلونا؛ ال‌کلاسیکویی در لبه پرتگاه به گزارش خبرورزشی ، ورزشگاه سانتیاگو برنابئو؛ ساعت 23:30 و سوت آنتونیو متئو لاهوس. آغاز برای یک نبرد هیجان‌انگیز بین رئال‌مادرید و بارسلونا از هفته بیست‌وششم لالیگای اسپانیا که می‌تواند سرنوشت قهرمانی را تعیین کند. از همان ابتدای فصل رئال و بارسا شانه‌به‌شانه جلو آمده‌اند و هیچ تیمی هنوز پا پس نکشیده. رسانه‌های اسپانیایی این ال‌کلاسیکو را نبردی در لبه پرتگاه توصیف کرده‌اند.
رئال‌مادرید؛ بازگشت به ریل
یک بازی، یک اشتباه و تنها یک لحظه می‌تواند یک فصل تلاش تیم را به باد بدهد. برای اینکه قهرمان لالیگا شوید کمتر فرصتی برای اشتباه کردن خواهید داشت. رئالی‌ها که با هزار زحمت صدر جدول را از بارسلونا گرفته بودند، هفته پیش آن را در دیدار مقابل لوانته از دست دادند. در ادامه در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا هم به منچسترسیتی باختند، در حالی که تا دقایق پایانی بازی از حریف پیش بودند. نکته منفی برای تیم زیزو عدم تمرکز در دقایق پایانی و اشتباهات دفاعی است. هنوز مدت زیادی از وقتی که زیدان در کنفرانس‌های خبری‌اش مدام از خط دفاعی تیمش تعریف می‌کرد، نمی‌گذرد. البته حق داشت، چراکه تیمش دیگر مثل ابتدای فصل راحت گل نمی‌خورد و رکورد جدیدی ثبت کرده بود. همین الان هم آمار را ببینیم رئال کمترین گل خورده را دارد، اما گل‌هایی که خورده‌اند امتیاز‌های زیادی را از آن‌ها گرفته است. برای مثال 2 گل خورده از لوانته و مایورکا مساوی بوده با 2 شکست. از ضعف‌ها و مشکلات رئال که بگذریم، باید اشاره کنیم که کهکشانی‌ها هنوز چیزی را از دست نداده‌اند. فاصله‌شان با بارسلونا تنها 2 امتیاز است و در ال‌کلاسیکوی برگشت هم میزبان خواهند بود. زیدان می‌داند در کورس قهرمانی که تک‌امتیاز‌ها اهمیت دارد، بازی رودررو هم حکم فینال را خواهد داشت. رئالی‌ها امشب باید حواس‌شان را جمع کنند تا داستان دو بازی قبلی تکرار نشود. زیدان می‌خواهد تیمی که از ریل قهرمانی خارج شده را دوباره به مسیر اصلی‌اش بازگرداند.
بارسلونا؛ محبوب شو کیکه!
ستاره‌های پرشماری داری که هر لحظه زهرشان را می‌ریزند، اما کمی هم خوش‌شانس هستند. بارسلونا هم این فصل مشکل کم نداشته ولی از پس آن‌ها برآمده. یک ماه و نیم است که دوران والورده به پایان رسیده و کیکه ستین به‌عنوان یک انتخاب عجیب روی نیمکت نوکمپ نشست. با وجود اینکه او در بارسا جا افتاده، هنوز هم بسیاری اعتقاد دارند قرار نیست فصل بعد مربی تیم باشد و باشگاه برای انتخاب ژاوی برنامه دارد. در هر صورت ستین بدون توجه به این حرف‌ها و شایعه‌هایی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود، تیمش را با کمبود‌ها پیش برده. لوئیس سوارس مصدوم شد و وقتی روی عثمان دمبله حساب کرد، او هم دوباره تبدیل شد به مشتری دائم اتاق کادر پزشکی باشگاه. حالا مهاجمی به خدمت گرفته به نام مارتین برِیت‌وِیت که از این خرید هم انتقاد می‌شود، اما ستین می‌داند چه زمانی از او استفاده کند. 4 بازی اخیر بارسا دوباره روند خوبش را از سر گرفته و با برد‌های متوالی دوباره صدرنشین شده است. در واقع آب رفته به جوی برگشت و حالا روحیه‌شان از رقیب دیرینه بهتر است. ستین برای اولین مرتبه در چنین دیدار بزرگی روی نیمکت می‌نشیند، همان‌طور که چند روز پیش برای نخستین مرتبه در لیگ قهرمانان اروپا مربیگری کرد. ال‌کلاسیکو برای او از نظر شخصی هم اهمیت بسیاری دارد. او می‌خواهد محبوب هواداران شود و درصد ماندگاری‌اش در نوکمپ برای فصل بعد را افزایش دهد. شاید امشب همه‌چیز تغییر کند، هم برای بارسلونا و هم برای مربی کهنه‌کارشان.
آخرین جدال
ال‌کلاسیکوی رفت دسامبر گذشته پس از داستان‌های مختلف در نوکمپ برگزار شد. دیداری که پس از مدت‌ها در آن گل ندیدیم و مثل همیشه پرهیجان نبود.
آمار بازی
276) از سال 1916 تاریخ ال‌کلاسیکو آغاز شده است. در این 104 سال، 276 بازی برگزار شده که سهم رئالی‌ها 99 برد و سهم بارسایی‌ها 115 برد بوده، 62 بازی هم مساوی شده است.
179) در تاریخ لالیگا هم 179 مرتبه ال‌کلاسیکو برگزار شده و تعداد برد‌های دو تیم در عدد 72 برابر است. 36 بازی هم با نتیجه تساوی خاتمه یافته.
33) دیدار رفت بارسلونا و رئال‌مادرید در حالی با تساوی بدون‌گل به پایان رسید که پیش از آن 33 بازی متوالی گل داشت. آخرین بازی که بدون‌گل شده بود به سال 2002 برمی‌گشت.
7) بارسلونا در 7 بازی لالیگایی اخیر به رئال‌مادرید نباخته است. آخرین برد رئال‌مادرید ماه آوریل سال 2016 در نوکمپ به ثبت رسید.
6) 6 سال است در سانتیاگو برنابئو، رئال‌مادرید جدالی لالیگایی را مقابل بارسلونا نبرده. آن بازی را کهکشانی‌ها 3 بر یک بردند که رونالدو، په‌په و نیمار از گلزنان آن دیدار دیگر در ترکیب دو تیم حضور ندارند.
52) رئال‌مادرید 52 مرتبه در ال‌کلاسیکو‌های لالیگایی که در خانه‌اش برگزار شده پیروز بوده. بارسا 22 بازی را در برنابئو برده.
یک) در 10 ال‌کلاسیکوی اخیر در لالیگا، رئال‌مادرید فقط همان یک بازی سال 2016 را برده است.
62) بارسلونا با وجود مشکلات و مصدومیت‌ها در خط حمله، با 62 گل زده بهترین آمار را در لالیگا داشته است.
17) رئال‌مادرید هم که اخیراً دوباره در دفاع متزلزل نشان داده، 17 گل در لالیگا خورده و بهترین آمار را ثبت کرده.
صفر) کهکشانی‌ها این فصل 12 مرتبه در برنابئو به میدان رفته‌اند و شکست نخورده‌اند. 8 برد و 4 تساوی حاصل کارشان بوده. باخت مقابل سیتی در لیگ قهرمانان هم نخستین شکست اروپایی‌شان بود.
4) بارسای صدرنشین خارج‌از‌خانه عملکرد ضعیفی داشته و حتی ختافه بالاتر از آن‌ها قرار گرفته. کاتالان‌ها 4 مرتبه بیرون از نوکمپ شکست خورده‌اند.
26) لیونل مسی با 26 گل زده بهترین گلزن تاریخ ال‌کلاسیکو است. او در 4 ال‌کلاسیکوی آخر گلزنی نکرده و آخرین گلش به دسامبر 2017 برمی‌گردد.
15) کاپیتان بارسلونا موفق شده در سانتیاگو برنابئو 15 مرتبه دروازه رئال‌مادرید را باز کند.
9) کریم بن‌زما بین بازیکنان حال حاضر رئال‌مادرید بهترین گلزن در ال‌کلاسیکو بوده. او 9 مرتبه به بارسا گل زده است.
مصدومان و محرومان
به بدشانسی ادن آزار دیگر همه اشراف داریم. ستاره بلژیکی در کنار مارکو آسنسیو بازیکن‌هایی هستند که قطعاً برای رئال‌مادرید در ال‌کلاسیکو بازی نخواهند کرد. رودریگو هم به دلیل حرکت عجیب و بچگانه در دیدار تیم رئال‌کاستیا، محروم شده است. بارسلونا هم مصدوم بزرگ کم ندارد. لوئیس سوارس، عثمان دمبله، جوردی آلبا و سرژی روبرتو به این نبرد حساس نخواهند رسید.
ترکیب احتمالی دو تیم
رئال‌ مادرید: کورتوآ، کارواخال، واران، راموس، مارسلو، مودریچ، کاسمیرو، کروس، بیل، وینیسیوس و بن‌زما
بارسلونا: تراشتگن، سمدو، پیکه، اومتیتی، فیرپو، راکیتیچ، بوسکتس، دی‌یونگ، ویدال، گریزمن و مسی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند