بزرگنمایی:
گروه خنیاگران خیام در حالی که همگی لباسهای سیاه بر تن داشتند در دومین شب از سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر به اجرای برنامه پرداختند.
به گزارش تبسم مهر گروه خنیاگران خیام در سانس21:30 تالار سوره، اجرای خود را با دقایقی تاخیر شروع کردند. اعضای این گروه متشکل از 9 مرد و یک زن بودند که با لباسهای سیاه وارد صحنه شدند.
از همان ابتدا تلفیق صدای سنتور و تنبک و آوای سعید عبدالله زاده لذت موسیقی اصیل ایرانی را به تماشاگران چشاند.
گاه صدای تار از بقیه آواها پیشی میگرفت و گاه تنبک یکهتاز صحنهی اجرا بود. در این بین اما نوای سنتور بود که در تمام طول اجرا گوش را نوازش میداد.
«خنیاگر» در زبان فارسی باستان یعنی نوازنده و کسی که صدای خوش دارد و این گروه سنتی در تمام طول اجرا در تلاش برای تایید حقانیت نامی بودند که بر خود گذاشته بودند.
در اواسط اجرا فقط صدای سعید عبدالله زاده و آوای سنتور حاکم بود و نوازندگان دیگر هم همچون تماشاگران حاضر در سالن محو هنرنمایی دو همگروهی خود بودند.
بعد از آن نوبت نوازنده تنبک بود تا صحنه را در دست بگیرد و با هنرنمایی انگشتانش بر روی این ساز کوبهای خالق نوایی اصیل باشد.
یکی از ترانههایی که توسط این گروه اجرا شد، غزل معروف حافظ شیرازی شاعر نامی ایران (نفس باد صبا) بود.
و اما در شامگاه جمعه اجرای «خنیاگران خیام» هم از صندلیهای خالی سالن در امان نبود با این حال این گروه سیاه پوش تلاش کردند در دومین شب از جشنواره موسیقی ، بهترین خود را برای حاضران در سالن به نمایش بگذارنند.