بزرگنمایی:
-رئیس شورای اسلامی استان زنجان تاکید کرد: اقدامات در حوزه پدافند غیرعامل، عملگرا باشد تا خروجی آن را در برنامهریزیها ببینیم.
به گزارش تبسم مهر سجاد خدایی شامگاه دوشنبه در نشست مشترک اعضای شورای اسلامی استان با مسئولان سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با اشاره به 13 آبانماه، از این روز به عنوان تجلی استکبارستیزی ملت ایران یاد کرد و گفت: حماسه باشکوه 13 آبان، نشان شکست توطئههای دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: پدافند غیرعامل بهعنوان یکی از مهمترین حوزهها باید مورد توجه جدی در برنامهریزیها قرار گیرد و فعالیتها و تصمیمات این حوزه باید بر اساس رویکردهای کارشناسی، طراحی و اجرا شود.
رئیس شورای اسلامی استان زنجان ادامه داد: اقدامات در بخش سختافزاری و نرمافزاری پدافند غیرعامل باید به گونهای باشد که تاثیر خود را بر روند برنامهریزیهای توسعهای جامعه نشان دهد.
خدایی با اشاره به اینکه 13 آبان روز استکبارستیزی، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام (ره) را باید حماسهای بزرگ در روند مبارزات ملت ایران علیه استکبار عنوان کرد، یادآور شد: استنادی که از سفارتخانه آمریکا به دست آمد، مهر تاییدی بر اوج خباثت و دشمنی آمریکا علیه ملت بزرگ ایران بود و فعالیتهای جاسوسی آمریکا علیه نظام و ملت ایران را نشان میداد.
رئیس شورای اسلامی استان زنجان با بیان اینکه طی 41 سال عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، دشمن با حربههای مختلف وارد عرصه مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شده است، عرصه جنگ سخت را به عنوان یکی از رویکردهای مهم استکبار جهانی در تقابل با ایران اسلامی عنوان کرد و گفت: دشمن در عرصه جنگ سخت با همه تلاش و توطئههایی که صورت داد، نتوانست به دستاوردی برسد و با تدابیر اندیشیده شده و رهنمودهای ولایتفقیه در زمینه جنگ سخت، با شکست مواجه شد.
خدایی تاکید کرد: مهمترین مشکل در عرصه جنگنرم است و با توجه به اینکه جنگنرم دارای حد و مرز مشخصی نیست و ابزار دشمن در عرصه جنگنرم، حوزه رسانه و فرهنگ است که باید برای مقابله با توطئههای دشمن در این عرصه توجه و برنامهریزی ویژه صورت گیرد.
رئیس شورای اسلامی استان زنجان در ادامه با اشاره به وجود برخی مشکلات و چالشها در حوزه اراضی کشاورزی و ساخت و ساز باغشهرها گفت: برخی موضوعات در زمینه امور اراضی و کشاورزی و مدیریت در شهرستانهای استان زنجان وجود دارد که نیازمند بررسی در جلسات مشترک و رفع این چالشها است.
خدایی با بیان اینکه برنامهریزی کارشناسی در زمینه کاشت و برداشت محصولات کشاورزی باعث توسعه این بخش شده و چالشهای زیستمحیطی را به حداقل میرساند، خاطرنشان کرد: کشت دیم دارای بازخوردها و تبعات زیستمحیطی بوده و از نظر زیستمحیطی این امر تخریبکننده محیط زیست است.
عضو شورای اسلامی شهر دندی نیز در ادامه این نشست مشترک، با انتقاد از ساخت باغشهرها توسط برخی ادارات، وجود تبعیض در برخورد با موضوع تخریب باغشهرها را متذکر شد و گفت: باید در زمینه برخورد با ساخت باغشهرها در استان، شفافیت وجود داشته باشد.
فرامرزلو با بیان اینکه برخی خانههای کارگری در باغها و باغشهرها ایجاد شده است، لزوم توجه به کاهش مدت زمان و مراحل اداری ارایه استعلامات را ضروری عنوان کرد و افزود: در محدوده قانونی شهر دندی، مشکلاتی وجود دارد که در زمینه سند مالکیت و برخی موارد میتوان این مشکلات را عنوان کرد.
همچنین مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان در این نشست با بیان اینکه سازمان جهادکشاورزی، توجه ویژه به بحث جلوگیری از ایجاد باغشهرها دارد، به دستور ویژه رئیس قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: ما ملزم به رعایت قانون در زمینه باغشهرها هستیم و هیچگونه تبعیضی در برخوردها با باغشهرها صورت نمیگیرد.
جمال انصاری گفت: 47 باغشهر در سطح استان زنجان وجود دارد که از این تعداد 5 باغشهر در شهر سلطانیه قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ قانون مقابله با تغییر کاربری و ساخت باغشهرها باید در استان نهادینه شود، افزود: در 6 هزار 500 هکتار مساحت شهر زنجان 2 هزار و 500 هکتار باغشهر وجود دارد.