افزایش 3 برابری اعتبارات زیرساختهای اربعین در ایلام
دینی و مذهبی
بزرگنمایی:
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام میزان اعتبارات در ذیل زیرساختهای اربعین را در سال گذشته را ۱۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این میزان در قانون بودجه ۹۸ به ۵۹۲ میلیارد ریال رسید که افزایش اعتبار نشان میدهد.
به گزارش تبسم مهر رحمتالله قیصوری اظهار کرد: سال 1398 بودجه استان نسبت به سال قبل، 28 درصد رشد داشت و امسال هم با ریزنیهای استاندار و نمایندگان در تلاش هستیم در بودجهبندی به شاخصها و شرایط ویژه استان توجه جدی شود. در مجموع مصوبات اعتبارات سال 1397 ، 6760038 میلیون ریال بود که در قانون بودجه امسال به 8653450 میلیون ریال رسید و 28 درصد افزایش داشت.
وی درباره وضعیت اعتبارات تملک داراییهای سرمایه ی استان در سال 98 و مقایسه آن با سال 97 ، تصریح کرد: اعتبار تملک داراییهای سرمایه ای استانی در سال گذشته هزار و 921 میلیارد و 600 میلیون ریال بود که امسال به دو هزار و 287 میلیارد و 188 میلیون ریال رسید و در مجموع 19 درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام ادامه داد: میزان اعتبارات قانون متوازن از امکانات کشور در سال گذشته هزار و 506 میلیارد و هزار میلیون ریال بود که امسال به هزار و 720 میلیارد و هزار میلیون ریال رسید که میزان افزایش آن 14.2 درصد بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام، وجود ذخائر مناسب نفت و گاز، بهرهمندی از موقعیت مرزی مناسب و نزدیکترین مرز به عتبات عالیات، بهرهمندی از موقعیت و قدمت تاریخی استان به منظور توسعه گردشگری مذهبی، عشایری، فراوانی نسبی آب و امکان مهار آن و وجود دشتهای بزرگ برای فعالیتهای کشاورزی و آبزیپروری، قابلیت تنوع بخشی در فعالیتهای کشاورزی و دامداری را از جمله پتانسیلهای استان عنوان کرد.
قیصوری تاکید کرد: گمرک بین المللی، پایانه صادراتی، منطقه ویژه اقتصادی مهران، دارا بودن ذخایر معدنی با کمیت و کیفیت مطلوب، زمینه توسعه صنایع دستی بخصوص فرش دستبافت و گلیم نقش برجسته، زیرساختهای ایجاد شده و در دست اجرا در شهرک های صنعتی و طرح سامانه گرمسیری و مهار آبهای مرزی را از دیگر مزیتهای استان دانست.