بزرگنمایی:
سنندج - مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان گفت: سال گذشته ۵۰۰ هزار نفر به مراکز درمانی تأمین اجتماعی مراجعه کردند که معادل ۱۳۵ میلیارد تومان برای درمان آنها هزینه شده است.
به گزارش خبرنگار تبسم مهر و به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان کردستان، هوشنگ فولادی اظهار داشت: در حوزه درمان مستقیم سازمان در کردستان هم اکنون دارای دو بیمارستان در شهرهای سنندج و سقز، یک پلیکلینیک تخصصی در سنندج، سه مرکز درمانی تخصصی در مریوان، قروه و بیجار و دو درمانگاه عمومی در شهرهای بانه و کامیاران است.
وی افزود: عملیات اجرایی ساخت درمانگاه عمومی دیواندره هم از ابتدای امسال شروع شده و پیشرفت فیزیکی خوبی دارد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کردستان ادامه داد: در حال حاضر این مدیریت در موضوع مراکز ملکی درمانی چه در بخش کمی و چه کیفی در کشور شرایط مطلوبی دارد و با اتمام درمانگاه دیواندره، کردستان تنها استانی خواهد بود که در تمامی شهرستانها دارای مراکز درمانی است.
فولادی یادآور شد: سال گذشته 500 هزار نفر به مراکز درمانی تأمین اجتماعی مراجعه کردند که معادل 135 میلیارد تومان برای درمان آنها هزینه شده است.
وی بیان کرد: همچنین برای چهار میلیون و 250 هزار مراجعه به مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی از قبیل بیمارستانهای دولتی و خصوصی و پزشک عمومی و متخصص 128 میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کردستان گفت: سال گذشته 22 هزار و 923 نفر در بیمارستانهای سنندج و سقز بستری شدهاند ضمن اینکه 10 هزار و 169 عمل جراحی نیز در این بیمارستان ها صورت گرفته است.
فولادی متوسط اقامت بیمار در مراکز درمانی کردستان را 4.2 روز و ضریب اشغال تختهای بیمارستانی را 36.8 درصد عنوان کرد و افزود: نسبت سزارین به زایمان طبیعی در کردستان 32 درصد است که به دلیل کاهش آمار سزارین مورد تشویق مرکز قرار گرفتهایم.
وی توسعه و تجهیز اورژانس بیمارستان سنندج تا سطح استانداردهای بینالمللی و افزایش تختهای آن تا 22 تخت، خرید و نصب پنج دستگاه رادیولوژی دیجیتال، دریافت گواهینامه ایزو 9001 ورژن 2015 توسط ستاد مدیریت درمان، پلیکلینیک تخصصی سنندج و درمانگاه قروه و کسب رتبه بیمارستان سنندج در میان 69 بیمارستان سازمان را از دستاوردها و اقدامات این مدیریت در کردستان عنوان کرد.