عمامه بهسرهایی که نگذاشتند امر به معروف فراموش شود+تصاویر
جمعی از دوستان هنرمند
بزرگنمایی:
خبرهای تلخ سالهای اخیر نشان میدهد که روحانیون، پایدارترین و مظلومترین قشر جامعه در احیای امر به معروف و نهی از منکر بودهاند. آنها با اهدای جان شیرین و جانبازی در راه احیای این امر مقدس، اجازه ندادهاند بیحیایی در جامعه رواج یابد.
نهی از منکر برای آن کسی که با اوباشگری و قدارهبندی برای نوامیس مردم مزاحمت درست میکند، قابل تحمل نیست. او میخواهد جامعه را بیخیالی و بیاعتنایی مرگباری فرا گرفته باشد تا این رفتار ناهنجار را دائماً تکرار کند.
اما در شهری که مردم آن چشم خود را به روی خطا و گناه دیگران میبندند و دنبال دردسر نمیگردند، کسانی هستند که غیرت را فدای عافیتطلبی نکردهاند و اجازه ندادهاند، متن جامعه از آن چه میبینیم، آلودهتر و پرگناهتر شود. روحانیون، همان حاضران در صحنه هستند که غیرتمندانه در برابر این اوباشگری و قدارهبندی ایستادهاند و این ایستادگی را با تقدیم جان شیرین خود تداوم بخشیدهاند. آنچه در ادامه میآید تنها گوشهای از این حضورمسؤولانه در اجتماع است که با جانفشانی توأم بوده است. بعضی از آنها در این راه مقدس، طعم شیرین شهید را چشیدهاند و بعضی به افتخار جانبازی نائل شدهاند.
روحانی شهید امر به معروف
علی خلیلی: جان من و هزاران چون من فدای غربتت
شهید علی خلیلی طلبه جوان، تیرماه 1390 در یکی از خیابانهای تهرانپارس در جریان نجات یک دختر از مزاحمت به نوامیس مردم توسط چند شرور خیابانی مورد سوء قصد قرار گرفته و به شدت از ناحیه شاهرگ صدمه دید. او در نهایت به علت عوارض ناشی از این مجروحیت به لقاء الله پیوست.
خلیلی پیش از شهادت در قسمتی از نامهای که به رهبر انقلاب اسلامی نوشته بود، آورده بود: آقاجان! به خدا دردهایی که میکشم به اندازه این درد که نکند کاری بر خلاف رضایت شما انجام داده باشم، مرا اذیت نمیکند. مگر خودتان بارها علت قیام امام حسین (ع) را امر به معروف و از منکر تشریح نفرمودید؟ مگر خودتان بارها نفرمودید که بهترین راه اصلاح جامعه تذکر لسانی است؟ یعنی تمام کسانی که مرا توبیخ کردند و ادعای انقلابیگری دارند، حرف شما را نمیفهمند؟ یعنی شما اینقدر بین ما غریب هستید؟ رهبرم! جان من و هزاران چون من فدای غربتت.