تأثیر خواب خوب در کاهش اشتها به خوراکی های شور و شیرین
اجتماعی
بزرگنمایی:
محققان دریافتند خواب خوب در کاهش تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین و مواد خوراکی پرکالری تاثیر دارد.
به گزارش تبسم مهر و به گفته محققان دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی، خواب کمتر از 7 ساعت با افزایش ریسک بیماری قلبی و اختلالات متابولیکی مرتبط است اما افزایش طول مدت خواب میتواند به کاهش این خطرات کمک کند.
محققان در این مطالعه دریافتند افزایش طول مدت خواب با بهبود میزان حساسیت انسولین و کاهش در میزان کلی اشتها، تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین، مصرف روزانه مواد قندی آزاد، و درصد میزان کالری روزانه حاصل از پروتئین تأثیر دارد.
در این مطالعه، دادههای مربوط به 138 فرد سالم با خواب کوتاه مدت، افراد دارای اضافه وزن و با خواب کوتاه مدت یا افراد مبتلا به علائم فشارخون بالا با خواب کوتاه مدت بررسی شد.
- چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷:۰۳
- منبع: مهر