بزرگنمایی:
مدیر موزه خصوصی تمبر البرز گفت: از ابتدای سال تا کنون کمتر از ۲۰۰ نفر از این موزه بازدید داشتهاند.
به گزارش تبسم مهر سید حسین موسوی یکتا اظهار کرد: در تنها موزه خصوصی استان بیش از دو میلیون قطعه تمبر شامل مجموعه کاملی از تمبرهای دوره پهلوی، مجموعه نسبتاً چشمگیری از تمبرهای دوره قاجار و کلیه تمبرهای دوره جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.
وی ادامه داد: به جز تمبرهای ایرانی، تعدادی تمبر خارجی نیز در این مجموعه نگهداری میشود که برخی از آنها طلا و نقره کاری شده هستند. به دلیل کمبود فضا و نبود شرایط مناسب برای نگهداری همه این تمبرها، بخشی از آنها را بسته بندی و به ناچار در کمد نگهداری میکنم.
این کلکسیونر البرزی خاطرنشان کرد: بیش از 9 سال است که این موزه را راه اندازی کردهام ولی نه تنها مسافران بلکه البرز نشینان نیز از وجود آن بی خبرند و همین باعث شده از ابتدای سال تا کنون این مجموعه کمتر از 200 نفر بازدید کننده داشته باشد.
وی توضیح داد: در تمامی شهرها با تابلوهایی مکان موزهها و اماکن فرهنگی هنری مشخص شده ولی در کرج هیچ نشانی که علاقهمندان را به سمت این موزه هدایت کند وجود ندارد و همین باعث شده مردم از وجود این موزه بی اطلاع باشند.
موسوی افزود: بازدید عموم از این موزه رایگان است و هیچ هزینهای از بازدیدکنندگان دریافت نمیشود ولی با این اوصاف به دلیل تبلیغات نامناسب استقبال چندانی از آن نمیشود.
این کلکسیونر با گلایه از بی مهری مسئولان نسبت به این گنجینه ارزشمند توضیح داد: متاسفانه مسئولان تاکنون هیچ حمایتی از این مجموعه تاریخی نداشته و با هر کسی حرف میزنم مسئولیت را به گردن دیگری می اندازد.
موسوی یکتا ابراز کرد: به دلیل محدودیت مکان مجبورم تمبرها را به صورت کیلویی در بستههای نایلونی نگهداری کنم. علاوه بر این برای نگهداری از این تمبرها پودرهای خاصی لازم است که بسیار گران شدهاند و از پس خرید آنها بر نمیآیم. اگر مسئولان حمایت کنند امکان این وجود دارد که موزه تخصصی تمبر در استان ایجاد شود و در صورت تامین فضای مناسب میتوانم تمام قطعات تمبری که تا کنون نگهداری کرده ام را به نمایش بگذارم.