شریعتی نیاسر مطرح کرد:
هزینه تحصیل در ایران ارزانتر از سایر کشورها است/ بیشترین آمار بیکاری میان فارغالتحصیلان علوم انسانی
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون آموزشی وزیر علوم گفت: هزینه تحصیل در ایران ۱۰ تا ۲۰ برابر ارزانتر از سایر کشورهاست ولی دانش آموختههای باارزشتری تحویل میدهیم اما آنان را ارزان به دست بهره بردار میرسانیم.
تبسم مهر - معاون آموزشی وزیر علوم گفت: هزینه تحصیل در ایران 10 تا 20 برابر ارزانتر از سایر کشورهاست ولی دانش آموختههای باارزشتری تحویل میدهیم اما آنان را ارزان به دست بهره بردار میرسانیم.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست هماندیشی پروژه اقتصاد مقاومتی که صبح امروز با محوریت «ارتقای 5 دانشگاه و 5 پژوهشگاه برتر کشور به تراز بینالمللی» در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، گفت:آمار بیکاری در دانش آموختگان علوم انسانی بیشتر است اما دانش آموختگان دانشگاههای برتر کمتر بیکار میمانند که باید بتوانیم طرحی نو در اندازیم.
وی افزود: سیاست ما حمایت از کالای ایرانی است و محصول دانشگاه هم که نیروی انسانی است باید در این سیاست قرار گیرد. به گفته امام خمینی دانشگاه کارخانه انسان سازی است که ما بر اساس این فرموده امام به دنبال فرهنگ سازی و سپس به دنبال محصول محوری هستیم.
وی گفت: هزینه تحصیل در ایران 10 تا 20 برابر ارزانتر از سایر کشورهاست ولی دانش آموختههای باارزشتری تحویل میدهیم اما آنان را ارزان به دست بهره بردار میرسانیم.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه پروژه ارتقای 5 دانشگاه و 5 واحد پژوهشی کشور به تراز بین المللی یکی از چهار پروژه اقتصاد مقاومتی بود که به حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم ارائه شد و از دو سال گذشته در این خصوص فعالیتهای زیادی انجام شد و برای تمام دانشگاهها و مراکز پژوهشی در پیوستن به این طرح دعوت نامه ارسال شد گفت: براساس شاخصهای موجود، 16 دانشگاه و 9 پژوهشگاه برای قرار گرفتن در این برنامه انتخاب شدند و پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه صنعت نفت و موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم سازی رازی نیز به این طرح اضافه شدند.
شریعتی نیاسر ادامه داد: در این رابطه تاکنون 90 جلسه کارگروه پروژه، 30 جلسه کمیته هدایت و نظارت پروژه تشکیل شده و همچنین منابع غنی برای آن تهیه و تدوین شده است. همچنین از دانشگاهها درخواست شد که یک درصد از اعتبارات هزینه ای و سه تا پنج درصد از درآمدهای اختصاصی را به حمایت از این پروژه اختصاص دهند و نیز سه جلسه جهت روشهای ارتقای علوم انسانی در این جلسات برگزار شد.
معاون آموزشی وزیر علوم خاطرنشان کرد: یکی از عوامل موثر پیشبرد اهداف طرح مذکور، اهداف پروژه ارتقای 5 دانشگاه و 5 پژوهشگاه به تراز بین المللی، تأمین اعتبار کافی است. پیشنهاد ما اختصاص 400 میلیارد تومان سالانه برای این پروژه بود که بنا به دلایلی تأمین نشد.
انتهای پیام/