حداد عادل :
مدارس غیردولتی بخشی از بار آموزشی را از دوش دولت برداشته اند
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای سیاستگذاری مدارس غیر دولتی گفت: اکنون از پنج هزار مدرسه فعال در شهر تهران، یک هزار و ۸۰۰ مدرسه، برابر با ۲۰ درصد آن غیر دولتی است و با این کار بخشی از بار آموزشی از دوش دولت برداشته شده است.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای سیاستگذاری مدارس غیر دولتی گفت: اکنون از پنج هزار مدرسه فعال در شهر تهران، یک هزار و 800 مدرسه، برابر با 20 درصد آن غیر دولتی است و با این کار بخشی از بار آموزشی از دوش دولت برداشته شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش ایرنا، غلامعلی حداد عادل روز یکشنبه در آئین افتتاحیه اولین نمایشگاه دستاوردهای مدارس و مراکز غیر دولتی و صنایع آموزشی وابسته با اشاره به اینکه از میان همه غنیمتهای انقلاب اسلامی تاسیس مدارس غیردولتی شاید بهترین باشد، تصریح کرد: چرا مردمی که انقلاب کرده و با مال و جانشان از کشور دفاع کردند اکنون نباید اجازه داشته باشند از طریق تاسیس مدارس غیردولتی به انقلاب و کشور خدمت کنند.
حداد عادل بیان داشت: امام خمینی (ره) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اجازه دادند که کسانی شرایط دارند مدارس غیر دولتی تاسیس کنند و اکنون کارنامه مدارس نشان میدهد که در این راه اشتباهی صورت نگرفته است.
وی یادآور شد: شهریور امسال روزنامه ای وابسته به جایی که خود دارای تعداد زیادی مدارس غیر دولتی است در دو صفحه به طور مفصل به موسسان مدارس غیردولتی شخصیت هایی که عمر خود را برای این مدارس گذاشتند، تهمت زده و به بهانه دفاع از عدالت آموزشی و عدالت اقتصادی اقدام لجن پراکندگی کردند.
وی بیان داشت: دیدگاه این افراد اشتباه است و این حرفها نباید به هیچ وجه، موسسان مدارس غیردولتی را در ادامه راه خود مردد کند، البته منکر این نیستیم که ممکن است درصد کمی از این مدارس با دریافت شهریه بالا به مردم ظلم کنند و اما چهره عمومی مدارس غیردولتی این است که با نیت خیرخواهانه وارد میدان شده و دیدگاه اقتصادی و تجاری به مدارس غیردولتی ندارند.
نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای سیاستگذاری سازمان مدارس غیردولتی تصریح کرد: دست اندرکاران و موسسان مدارس غیردولتی با دید اقتصادی به عرصه نیامده اند زیرا با حساب سرانگشتی میبینیم که امروز یک ملک کوچک را اگر در کارهای دیگر اقتصادی وارد کنند دردسرهای تاسیس مدارس غیردولتی را نداشته و سوددهی آن هم بیشتر است اما باید توجه داشت که مدارس غیردولتی یک فرصت است که به برکت انقلاب فراهم شده تا سطح بالایی از تعلیم و تربیت را دنبال کنیم.
حداد عادل با افتخار به اینکه بعد از 50 سال تدریس در دانشگاه، اکنون معلم مدارس غیردولتی است، گفت: اکنون روابط منطقی بین مدارس دولتی و غیر دولتی برقرار است و هر دو برای یک هدف کار میکنند و اینگونه نیست که مدارس غیر دولتی و موسسان این مدارس خود را رقیب مدارس دولتی بدانند.
وی ادامه داد: 30 سال از تصویب تاسیس مدارس غیردولتی میگذرد و امروز که حضور دلگرم کننده موسسان را در این نمایشگاه دیدم خاطرات گذشته تداعی شد.
نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای سیاستگذاری سازمان مدارس غیر دولتی خاطرنشان کرد: تولد مدارس غیر دولتی داستان شنیدنی دارد، اوایل انقلاب وجود مدارس غیر دولتی جرم بود وقتی که یک مدرسه دولتی به سمت فعالیت غیر دولتی رفته بود کار به سنگربندی کشید و این موضوع به خبر اول کشور و خارج از کشور تبدیل شد.
حداد عادل ادامه داد: در شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش در آن زمان وزیر وقت در بحبوحه بود و نبود مدارس غیر دولتی، درباره موافقان و مخالفان این نوع مدارس سوال کرد که نه خود وزیر و نه دیگر اعضا دستشان را بلند نکردند و فقط من موافق بودم و چند ماه بعد و در دوران جنگ، تاسیس مدارس غیردولتی تصویب شد.
وی افزود: جالب اینکه همان هایی که دستشان را بلند نکردند مجوز فعالیت مدارس غیردولتی را گرفتند و اکنون هم مشغول فعالیت هستند.
نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای سیاستگذاری سازمان مدارس غیر دولتی درباره اولین نمایشگاه دستاوردهای مدارس و مراکز غیر دولتی و صنایع آموزشی وابسته نیز گفت: این نمایشگاه فرصتی برای تبادل تجربه است زیرا یکی از خصوصیات مدارس غیردولتی خلاقیت است و همواره در این مدارس شاهد یک پدیده تازه هستیم.
حداد عادل اضافه کرد: خوب است مستندسازی درستی از این رویداد صورت گیرد به گونه ای که مدارس غیردولتی از نمایشگاه بازدید کرده و از تجربیات دیگران مطلع شوند و شایسته است هر سال نمایشگاه تکرار شود.
* نمایش دستاوردهای مدارس غیر دولتی و صنایع آموزشی در 11 هزار متر مربع
مسئول اولین نمایشگاه دستاوردهای مدارس و مراکز غیر دولتی و صنایع آموزشی وابسته نیز در این آئین گفت: این نمایشگاه محل معرفی خدمات، کالاها و مکانی برای تبادل تجربه مدارس و مراکز غیر دولتی است که در مساحتی 11 هزار متر مربع کار خود را آغاز میکند.
منوچهر ناصرالملکی تصریح کرد: بیش از 300 مدرسه، مرکز و صنایع آموزشی کنار هم جمع شده اند تا به تبادل تجربیات بپردازند و استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان نیز در این رویداد حضور دارند تا به ارتقای فعالیت مدارس غیر دولتی کمک کنند.
وی اضافه کرد: برنامههای محتوایی و کارگاههای تخصصی در این نمایشگاه پیش بینی شده و از میان 110 مورد تقاضای برگزاری کارگاه آموزشی تنها امکان برگزاری 80 کارگاه مهیا شده است.
ناصرالملکی بیان داشت: این نمایشگاه اولین گام است تا در سالهای آینده زمینه تولد همیشگی ارائه دستاوردهای مدارس و مراکز غیر دولتی و صنایع آموزشی وابسته را فراهم کنیم.
علمی *1883 * 1055
انتهای پیام /*