ایرنا گزارش میکند
سرمایهگذاری خصوصی در پارک فناوری پردیس 8 برابر میزان مورد انتظار است
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به بیش از ۱۵۰۰میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی در این مجموعه گفت: اعتماد دولت به بخش خصوصی، اتفاقات خوبی را رقم زده و باعث شده بیش از ۲۸۰هزار متر مربع فضای پژوهشی توسط بخش خصوصی ایجاد شود و سرمایهگذاری در این بخش، بیش از هشت برابر آن چیزی است که در نظر داشتیم.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به بیش از 1500میلیارد تومان سرمایهگذاری بخش خصوصی در این مجموعه گفت: اعتماد دولت به بخش خصوصی، اتفاقات خوبی را رقم زده و باعث شده بیش از 280هزار متر مربع فضای پژوهشی توسط بخش خصوصی ایجاد شود و سرمایهگذاری در این بخش، بیش از هشت برابر آن چیزی است که در نظر داشتیم.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، پارک فناوری پردیس 13سال قبل کار خود را در زیرمجموعه نهاد ریاستجمهوری کشور آغاز کرد، و صبح امروز شنبه، میزبان دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری و هیات همراه بود.
رئیس این مجموعه فناوری در حاشیه بازدید دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری و هیات همراه (سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری و انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران) از نمایشگاه جدیدترین دستاوردهای علمی و فناوری و محصولات شرکتهای دانش بنیان کشور گفت: اکنون بیش از200 شرکت و چند هزار فناور در مجموعه پارک فناوری پردیس مستقر هستند.
مهدی صفارینیا افزود: فضایی که در این جا فراهم شده به خوبی مورد توجه ایرانیان خارج از کشور است به نحوی که بیش از 20 درصد از شرکتهای SME (بنگاههای کوچک و متوسط کسب و کار) حاضر در پارک فناوری، توسط کارآفرینان ایرانی که در گذشته خارج از کشور زندگی میکردند مدیریت میشود، البته آنها به واسطه همین مساله اکنون به کشور خودشان بازگشتهاند.
وی در ادامه گفت: در این مجموعه بیش از 1500میلیارد تومان سرمایهگذاری در حوزه بخش خصوصی انجام شده و این نشانه اعتماد دولت به بخش خصوصی است که اتفاقات خوبی را رقم زده است و باعث شده بیش از 280هزار متر مربع فضای پژوهشی توسط بخش خصوصی ایجاد شود و سرمایهگذاری در این بخش، بیش از هشت برابر آن چیزی است که در نظر داشتیم.
رئیس پارک فناوری پردیس بیان داشت: ما هر سال بیش از 100 نوآوری جدید را در اینجا پوشش میدهیم و به همین واسطه بیش از 25 درصد اشتغال ایجاد میشود.
صفارینیا خاطرنشان کرد: فاز اول پارک فناوری پردیس «پردیس نوآوری» است که 280هزار متر مربع فضا دارد و اکنون به پایان رسیده، اما فاز دوم ایجاد «مدرسه دانش» و «پردیس کارآفرینی» در شروع راه قرار دارد و یکی از کارهای اصلی این دو مجموعه، شناسایی تیمهای قوی در دانشگاهها و تبدیل آنها به شرکتهای دانش بنیان است.
وی افزود: تیمهایی که در پارک فناوری پردیس شکل میگیرند برای این که در سطح بین المللی مطرح شوند، میتوانند از امکانات و شرایط پارک فناوری پردیس استفاده کنند، علاوه بر این در قالب طرحی با عنوان شبکه نوآوری تهران، ما تلاش کردیم خدمات خود را توسعه بدهیم.
صفارینیا با بیان اینکه اکنون بیش از 1600شرکت و 25هزار نفر از خدمات پارک فناوری پردیس استفاده میکنند، گفت: سعی ما بر این است، کسی که وارد این فضا و اکوسیستم میشود هیچگونه بنبستی نداشته باشد و اگر در اولین قدمش شکست خورد، فرصتهای دیگری برایش وجود داشته باشد، خدمات اینچنینی به بیش از 13هزار محصولی که شرکتهای دانش بنیان و کاملا بومی و تایید شده، تعلق میگیرد و برای آنها موقعیت تجاری ایجاد میشود تا بتوانند محصولشان را مطرح کنند.
او اضافه کرد: با وجود تمام اتفاقات و پیشرفتهایی که در این زمینه رخ داده، طبق آمار جهانی در 20 اکوسیستم اول دنیا در حوزه نوآوری فعلا جمهوری اسلامی جایگاهی ندارد، ما باید در این زمینه بیش از گذشته تلاش کنیم.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به سرمایهگذاریهای بزرگ جهانی در اکوسیستم نوآوری و فناوری دنیا گفت: داشتههای ما در جمهوری اسلامی بیش از 36 میلیون نیروی جوان و 14میلیون دانش آموخته این حوزه و سطح مهندسی بالا و تجربه موفقی است که ما هم در حوزه راهاندازی پارک فناوری داشتیم.
وی تصریح کرد: اکنون این فضا مهیا شده تا بتوانیم در آینده به قطب فناوری در ناحیه و جهان تبدیل شویم، ما برای رسیدن به این هدف به زیرساختهای مناسب شهری، تاسیساتی و منابع، تسهیل کسب و کار، استقرار واحدهای خدمات دهنده، ویزای فناوری و حمایتهای مالی نیاز داریم.
صفارینیا در پایان گفت: بر اساس تکالیفی که هیات امنای پارک برای ما مشخص کرده، برنامه توسعه هزار هکتاری پارک را طراحی کردهایم، نزدیک ده سال است که این برنامه جلو میرود و امیدواریم به زودی این توسعه فیزیکی رخ دهد. پیش بینی ما برای این هزار هکتار، گنجاندن 11هزار شرکت در 20 سال آینده، ایجاد 50 هزار نفر شغل فناورانه و نزدیک به یک میلیارد دلار صادرات است و آنچه در افق 20 ساله پیشبینی کردیم، فروش بیش از 155هزار میلیارد تومانی این ناحیه است و فکر میکنیم با ظرفیت هایی که به وجود آمده میتوانیم در این کار موفق شویم.
علمی**9207** 1055
انتهای پیام /*