ورود فلسطینیها به مصلای «بابالرحمه» برای نخستین بار از سال 2003
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - نمازگزاران فلسطینی برای نخستین بار از سال ۲۰۰۳ تاکنون با ورود به مصلای بابالرحمه در این محل نماز خواندند.
تبسم مهر - نمازگزاران فلسطینی برای نخستین بار از سال 2003 تاکنون با ورود به مصلای بابالرحمه در این محل نماز خواندند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، نمازگزاران فلسطینی امروز توانستند با بازکردن درهای مصلای بابالرحمه در مسجدالاقصی برای نخستین بار از سال 2003 تاکنون در این محل نماز بخوانند.
بر اساس این گزارش اشغالگران صهیونیست از سال 2003 تاکنون درهای این مصلا را به روی نمازگزاران فلسطینی بسته بودند.
این در حالیست که نظامیان صهیونیست در مرکز شهر قدس و اطراف مسجدالاقصی به حالت آماده باش درآمده اند. آنها هم چنین بیش از 60 تن از فلسطینیهای ساکن این مناطق را قبل از نماز جمعه بازداشت کردند.
هزاران فلسطینی ساکن قدس و کرانه باختری به منظور اقامه نماز جمعه در باب الرحمه راهی مسجد الاقصی شده بودند. این اقدام در پاسخ به درخواست گروههای ملی و اسلامی مبنی بر حضور گسترده در نماز جمعه مسجدالاقصی جهت دفاع از این مسجد در برابر طرحهای شوم دشمن صهیونیستی علیه بابالرحمه صورت گرفت.