شیوههای تهوعآور آموزش سربازان آمریکایی: از نوشیدن خون مار کبرا تا خوردن عقرب و کرم خاکی! + تصاویر و فیلم
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - نیروهای نظامی آمریکایی در رزمایش نظامی تایلند با شیوههای عجیب و تهوعآور زنده ماندن در شرایط سخت آشنا شدند.
تبسم مهر - نیروهای نظامی آمریکایی در رزمایش نظامی تایلند با شیوههای عجیب و تهوعآور زنده ماندن در شرایط سخت آشنا شدند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، نیروهای نظامی آمریکایی طبق روال هر سال در رزمایش نظامی « کبرا گلد » -بزرگترین رزمایش نظامی تایلند- در چانتابوری شرکت کردند تا در این رزمایش شیوههای عجیب زنده ماندن در شرایط سخت یا «آموزش بقای تایلندی» را بیاموزند. یکی از این شیوهها نوشیدن خون مار کبرا است!
این سنت عجیب و تهوع آور به زنده ماندن سربازان در شرایط سخت مثل جنگل کمک میکند. یکی از تفنگداران نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد: ممکن است ما در جنگل تنها بمانیم و در این صورت میتوانیم خود را نجات دهیم. این روش بسیار مفید و ضروری است.
شرکت کنندگان در این رزمایش نظامی میآموزند که چگونه در شرایط سخت به دنبال آب بروند، تخم عنکبوت بخورند و مار کبرا شکار کرده و خون آن را بنوشند تا بتوانند زنده بمانند.
لوئیس اسمیت، یکی از نیروهای آمریکایی که خون مار کبرا را نوشیده بود در توصیف آن گفت: تعجبی ندارد که خون مار کبرا هم همان مزه خون را بدهد. اما احساس گرمی خاصی را هم به انسان میدهد.
پیتر هیموند، رئیس مأموریت دیپلماتیک آمریکا در تایلند که در این رزمایش هم حضور داشت، گفت: هدف از برگزاری این رزمایش تقویت همکاریها است.
در این رزمایش، سربازان تایلندی به سربازان آمریکایی شیوههای تغذیهای دیگری را هم برای بقا میآموزند. یکی از این شیوهها خوردن انواع حشرات و حیوانات کوچک است.
در این تصاویر دو سرباز آمریکایی در حال خوردن عقرب به عنوان روشی برای زنده ماندن در جنگل هستند.
در این تصاویر سربازان آمریکایی در حال خوردن نوعی مارمولک دیده میشوند.
خوردن کرم خاکی هم یکی دیگر از شیوههای زنده ماندن در شرایط سخت است.
در بیانیه دولت آمریکا آمده است که این رزمایش نظامی 10 روزه در تاریخ 22 فوریه به پایان میرسد و شامل آموزشهای نظامی، نحوه ارائه کمکهای بشردوستانه و آموزش مقابله با فاجعه است.
این رزمایش نظامی از چهارشنبه آغاز شده است. در این رزمایش بیش از 6800 سرباز آمریکایی حضور دارند که این رقم دو برابر سال 2018 است. علاوه بر تایلند و آمریکا، 7 کشور دیگر شامل سنگاپور، ژاپن، چین، هند، اندونزی، مالزی و کره جنوبی هم در این رزمایش فعالیت چشمگیری دارند. در کل در این رزمایش 29 کشور مختلف به عنوان شرکت کننده و یا ناظر حضور دارند. این رزمایش نظامی عجیب نخستین بار در سال 1982 برگزار شد.
$(document).ready(function() { if(typeof window.flowplayerInstances == "undefined") { window.flowplayerInstances = []; } var api867499_9439460 = flowplayer("#player_867499_9439460", { splash: "", width : 400, height : 300, ratio: 9/16, keyboard :false, embed :false, playlist: [ { ima: { ads: [{ time: 10, ad_type: "standardvideo", max_ad_duration: 6000, sdmax: 6000, }] }, sources: [ { type: "video/mp4",src: "https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1397/11/27/9446333_746.mp4" }, ] }, ] }); window.flowplayerInstances.push(api867499_9439460); var disable = function (e) { e.preventDefault(); } var enable = function (e) { return true; } api867499_9439460.on("ready", function () { var videoViewAjax = true; $("#player_867499_9439460").find(".fp-ui").click(function(){ if (videoViewAjax == true) { $.post("/fa/ajax/news/video/9439460",{},function (data) {}); videoViewAjax = false; } }); }); });
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
انتهای پیام/