رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی:
مدارس عالی مهارتی راه اندازی کنیم/نقش اساتید در تعالی علوم انسانی
دینی و مذهبی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - خسروپناه بر ایجاد مدارس عالی مهارتی تاکید کرد و گفت: امروز باید رشته هایی ایجاد شود تا مهارتهای عمومی را به جوانان بیاموزد.
تبسم مهر - خسروپناه بر ایجاد مدارس عالی مهارتی تاکید کرد و گفت: امروز باید رشته هایی ایجاد شود تا مهارتهای عمومی را به جوانان بیاموزد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، علی سروری مجد در نخستین همایش تخصصی تعالی وتحول درعلوم انسانی وآشنایی اساتید با کرسیهای ترویجی و نظریه پردازی که در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، ضمن خیر مقدم، گفت: در دوره جدید دانشگاه آزاد اسلامی، معاونت علوم انسانی و هنر به حجت الاسلام خسرو پناه سپرده شده تا با توجه به شخصیت علمی، دانشگاهی و حوزوی ایشان تحولی ویژه در حیطه علوم انسانی در دانشگاه صورت گیرد .
وی با بیان اینکه سه استان خراسان، قم و اصفهان قطبهای علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شده اند، به نقش مهم وحدت حوزه و دانشگاه و ایجاد دبیرخانه دائمی وحدت حوزه ودانشگاه در واحد مشهد اشاره و اظهارامیدواری کرد ایجاد این دبیرخانه آثار و ثمرات ارزشمندی بهمراه داشته باشد .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد، حضور 53 هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان خراسان رضوی را ظرفیت عظیمی دانست که میتواند در تعالی و ارتقاء علوم انسانی مثمر ثمر باشند .
حجت الاسلام خیری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در این همایش به مطالبه مقام معظم رهبری در خصوص برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی این مطالبه رهبری که بر زمین مانده بود را با انتخاب دکتر خسرو پناه به عنوان معاون علوم انسانی اجرایی کرد .
وی با اشاره به برنامه، اهداف و فعالیتهای صورت گرفته توسط دانشگاه آزاد در حوزه کرسیهای نظریه پردازی و ترویجی،اظهارداشت: این برنامه در حالی در 12 استان اجرا شده که تعداد کرسیهای آزاد اندیشی به صورت تصاعدی رشد داشته اند .
حجت الاسلام خیری با بیان اینکه مخاطب اصلی ما جوانان هستند، افزود: با آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی با استفاده از چشم انداز بیانیه مقام معظم رهبری ، امیدوارم رسالت خود را بخوبی ایفا نمائیم .
در ادامه همایش عبدالحسین خسروپناه رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره افزود: کرسیهای نظریه پردازی مربوط به اعضای هیأت علمی و اساتید است در حالی که کرسیهای آزاداندیشی مربوط به دانشجویان و زیر نظر وزارت علوم است .
رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره ادامه داد: دبیرخانه هیأت حمایت از کرسیها دو دسته از نشستها را پشتیبانی میکند که به نام کرسیهای نظریه پردازی و کرسیهای ترویجی شناخته میشوند .
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه برگزاری کرسیهای ترویجی پس از وقفه ای، مجددا از 4 سال قبل در دانشگاههای دولتی و یکسال قبل در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است، اظهار داشت : تاکنون 2600 کرسی ترویجی برگزار شده که تاکنون 45 نظریه، نوآوری و نقد در حوزه علوم انسانی و معارف دینی ثبت و تایید شده که 24 مورد مربوط به 4 سال اخیر است .
رئیس دبیرخانه هیأت حمایت از کرسیها با اشاره به اینکه کلیه دانشگاهها از سیستان و بلوچستان تا اصفهان برگزار کننده کرسیهای آزاد اندیشی بوده اند، افزود: هر دانشگاهی که رئیس آن دغدغه این امر را داشته کرسیهای آزاد اندیشی در آنجا برگزار شده است .
خسرو پناه نقش اساتید را در تعالی و تحول درعلوم انسانی مهم خواند و گفت: اساتید در تالیف کتب درسی، برگزاری کرسیهای ترویجی نقش اساسی دارند .
وی با تاکید براینکه علوم انسانی حکمی را در دانشگاه پیاده سازی کنیم، اظهارداشت: حکمت در فرهنگ ما به معرفتی گفته میشود که مبتنی بر مبانی دینی است و باید نافع و کارآمد باشد .
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بر ایجاد مدارس عالی مهارتی تاکید کرد و گفت: امروز باید رشته هایی ایجاد شود تا مهارتهای عمومی را به جوانان بیاموزد . در این مدارس باید هنر اصیل ایرانی اسلامی آموزش داده شود تا جوانان علاوه با کسب مهارتهای جدید و کارآمد به دنبال هنرهای بی هویت نباشند .
در این همایش اساتید و اعضای هیأت علمی به طرح پرسشها و ابهامات خود پرداختند که حجت الاسلام خسروپناه به آنها پاسخ داد و در ادامه دو کرسی نظریه پردازی توسط عرفانیان و فولادیان دو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد .
نشست تخصصی تحول در علوم انسانی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و جمعی از طلاب حوزه علمیه مشهد پایان بخش این همایش یکروزه بود .
این همایش با هدف آشناسازی اعضای هیات علمی دانشگاهها با چیستی، چرایی و چگونگی برگزاری کرسیهای ترویجی نقد و مناظره و تخصصی نظریهپردازی به همت معاونت فرهنگی دانشجویی (پژوهشکده مطالعات اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی) و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد .
نشست تخصصی تحول در علوم انسانی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و جمعی از طلاب حوزه علمیه مشهد پایان بخش این همایش یکروزه بود .