ادعای یک تحلیلگر بازارهای مالی
روش درمان تومورهای بدخیم مغزی در ایران ابداع شد
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: محققان این دانشگاه برای اولین بار در دنیا توانستند روش درمان تومورهای بدخیم مغزی را ابداع کنند.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: محققان این دانشگاه برای اولین بار در دنیا توانستند روش درمان تومورهای بدخیم مغزی را ابداع کنند.
دکتر «محمد آقاجانی» روز سه شنبه در حاشیه مراسم رونمایی از دستگاه آنالیز سنگهای سیستم ادراری با روش «اسپکتروسکوپی مادون قرمز» در مرکز تحقیقات بیماریهای کلیوی و مجاری ادراری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا گفت: یکی از مراکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بهره گیری از استادان مجرب، اخیرا به یک روش پیشرفته برای درمان تومورهای بسیار بدخیم و صعب العلاج دست پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه بیمارانی که دچار تومورهای بسیار بدخیم هستند از این روش مدرن بهره مند میشوند، افزود: این روش در درمان تعدادی از بیماران نتایج خوبی به همراه داشته و امیدواریم در روزهای آینده خبر کامل آن در اختیار مردم قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: یکی از بیماریهای صعب العلاج، تومورهای بدخیم مغزی هستند که برخی از این تومورها در حال حاضر هیچ درمان موثری ندارند.
** بیش از 70 درصد مرگ و میر ایرانیان بر اثر بیماریهای غیرواگیر است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به افزایش بیماریهای غیر واگیر در کشور اشاره کرد و گفت: اکنون بیش از 70 درصد مرگ و میر ایرانیان بر اثر بیماریهای غیر واگیر است که رقم بالایی محسوب میشود.
آقاجانی ادامه داد: عمده مرگ و میرها و ناتوانیهای ما بر اثر این بیماری غیر واگیر است، وزارت بهداشت هم از چند سال قبل تمرکز ویژه ای برروی بیماریهای غیر واگیر از جمله سنگهای سیستم اداری داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: یکی از اولویتهای اصلی ما در حوزه سلامت، کاهش بیماریهای غیر واگیر است و برخلاف گذشته که بیماریهای واگیر سبب مرگ و میر مردم میشد اما بیماریهای غیرواگیر علت اصلی فوت و ناتوانی ایرانیان است.
وی بر لزوم پیشگیری از سنگهای کلیه تاکید کرد و گفت: مطالعات در دنیا نشان داده که جلوگیری از هر سنگ کلیوی 2 هزار دلار صرفه جویی دارد، این موضوع نشان دهنده اهمیت پیشگیری از سنگ کلیوی بوده و باید اقدامات جدی در این زمینه انجام شود.
علمی ** 1201 **1440
انتهای پیام /*