معاون درمان وزارت بهداشت:
نسخه نویسی الکترونیک تا شهریور 98 در سراسر کشور نهایی میشود
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نظام ارجاع الکترونیک باید در دانشگاههای منتخب و با رعایت الزامات ضروری تا پایان خرداد ۹۸ و نسخه نویسی الکترونیک تا پایان شهریور ۹۸ نهایی و در سراسر کشور اجرایی شود.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نظام ارجاع الکترونیک باید در دانشگاههای منتخب و با رعایت الزامات ضروری تا پایان خرداد 98 و نسخه نویسی الکترونیک تا پایان شهریور 98 نهایی و در سراسر کشور اجرایی شود.
به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، قاسم جان بابایی روز سه شنبه در نشست مشترک با برخی از روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور درباره نظام ارجاع و نسخه نویسی الکترونیک افزود: الزامات ضروری نظام ارجاع الکترونیک شامل استحقاق سنجی افراد، خدمات در سطح اول، دوم و سوم، ارجاع از سطح یک به دو و ارجاع از سطح دو به سه خدمات، ارجاع موازی، بازخورد ارجاع و نوبت دهی الکترونیک است. نسخه نویسی الکترونیک نیز در سطح اول و دوم و ارسال الکترونیکی اسناد در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: برنامه نظام ارجاع الکترونیک در بستر پرونده الکترونیک بیماران، تحول بزرگی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شمار میرود که کشورهای پیشرفته از سالها قبل آن را اجرایی کرده اند. در آینده بسیار نزدیک، نظام ارجاع الکترونیک به تدریج در تمام مناطق کشور عملیاتی شده و گام موثری در مسیر رضایتمندی خدمت گیرندگان و مدیریت منابع برداشته خواهد شد.
* اجرای نظام ارجاع، لازمه رسیدن به عدالت در سلامت
بهزاد کلانتری، مدیرکل مدیریت بیمارستانی و خدمات بالینی وزارت بهداشت نیز در این نشست درباره نظام ارجاع گفت: لازمه رسیدن به عدالت در سلامت، اجرای نظام ارجاع است. ایجاد نظام ارجاع، سطح بندی خدمات و استحقاق سنجی، تدوین و اجرای محصولات دانشی در حال انجام است. مهمترین راه مدیریت هزینههای حوزه درمان و خدمات درمانی، نظام ارجاع، سطح بندی خدمت و استحقاق سنجی است.
وی درباره جایگاه پزشک خانواده در نظام ارجاع بیان کرد: زمانی که نظام ارجاع استقرار پیدا کند، پزشکی خانواده هم باید مستقر شود تا بتوانیم مدیریت درمان را به پزشکی خانواده محول کنیم. بنابراین با ایجاد فرآیند مدیریت درمان و اجرای راهنماهای بالینی، هزینهها نیز کنترل خواهد شد و تقاضاهای القایی از بین خواهد رفت. در نظام ارجاع، باید بیمار ارجاع داده شود و بیماران نمیتواند به دلخواه خود برای درمان به سطح 2 و 3 مراجعه کنند. این امر با داشتن کد ارجاع برای بیمار فراهم میشود.
* نظام ارجاع در 19 دانشگاه علوم پزشکی آغاز شده است
کلانتری اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزیها در دانشگاه علوم پزشکی مازندران، همزمان با استقرار نظام ارجاع الکترونیک، پزشکان خانواده شاغل در استان هم به ساختار ارجاع الکترونیک متصل میشوند.
وی ادامه داد: تاکنون 19 دانشگاه علوم پزشکی، نظام ارجاع را در حوزههای ذیربط آغاز کرده اند و 335 هزار ارجاع از 19 دانشگاه صورت گرفته که نشان دهنده وضعیت مناسب اجرای این برنامه در دانشگاهها است.
مدیرکل مدیریت بیمارستانی و خدمات بالینی وزارت بهداشت گفت: در جهت اجرای سراسری و موفق نظام ارجاع و همچنین اجرای نسخه نویسی الکترونیک و ارسال الکترونیک اسناد، باید با جدیت تلاش کنیم.
اجتمام*9482*1193
انتهای پیام /*