افزایش خطر سکته مغزی زنان با نوشیدنیهای رژیمی
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - محققان آمریکایی اعلام کردند که نوشیدنیهای رژیمی میتواند خطر سکته مغزی را در زنان افزایش دهد.
تبسم مهر - محققان آمریکایی اعلام کردند که نوشیدنیهای رژیمی میتواند خطر سکته مغزی را در زنان افزایش دهد.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، تحقیقات جدید محققان آمریکایی نشان میدهد، زنانی که پس از یائسگی خود روزی دو نوشابه رژیمی مصرف میکنند، خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهند.
براساس گزارش «سیتیوینیوز»، محققان کالج پزشکی «آلبرت انیشتین»، در این مطالعه جدید 81 هزار و 714 داوطلب زن را مورد بررسی قرار دادند. آنها در این ارزیابی سه ساله، از زنان خواستند تا روزانه و به مدت حداقل سه ماه نوشیدنیهای رژیمی مصرف کنند. سپس محققان اطلاعات حاصل از این سه ماه را با عوامل مختلف ابتلا به سکته مغزی از جمله سن، فشار خون بالا و سیگار کشیدن تطبیق دادند.
یافتههای این تحقیق نشان میدهد، زنانی که نوشیدنیهای رژیمی مصرف میکردند نسبت به زنان دیگر 23 درصد بیشر در معرض خطر ابتلا به سکته مغزی، 31 درصد بیشتر احتمال لخته شدن خون، 29 درصد بیشتر خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کشنده و 16 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
انتهای پیام/