تقوی نژاد از سازمان امور مالیاتی رفت
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس پیشین سازمان مالیاتی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع و سرپرست معاونت برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزیر بهداشت منصوب شد.
تبسم مهر - رئیس پیشین سازمان مالیاتی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع و سرپرست معاونت برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزیر بهداشت منصوب شد.
- اخبار اقتصادی -
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، سید کامل تقوی نژاد رئیس کل پیشین سازمان امور مالیاتی به عنوان معاون جدید نمکی، وزیر بهداشت منصوب شد.
سعید نمکی معاون پیشین رئیس سازمان برنامه و بودجه، چندی قبل با استعفای هاشمی وزیر پیشین بهداشت از سوی رئیس جمهور به عنوان سرپرست وزارت بهداشت منصوب و سپس با دریافت رای اعتماد به عنوان وزیر جدید بهداشت منصوب شد.
در متن حکم جدید تقوی نژاد آمده است، با توجه به سوابق ارزنده اجرایی، صداقت و پاکدستی و دانش گرانسنگ جنابعالی و اثرات ارزشمندی که در فعالیتهای گذشته بجای گذارده اید به موجب این ابلاغ بعنوان معاون توسعه مدیریت و منابع و همچنین سرپرست معاونت برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب میشوید.
امید است با استعانت از پروردگار بزرگ و مشارکت کلیه همکاران و پیروی از مشی اعتدال دولت تدبیر و امید در پیشرفت امور محوله مؤید باشید.
حسب شیوه صدور احکام موارد مورد انتظار را یادآور میشوم:
1. چابک سازی و کاهش دیوانسالاری اولین وظیفه جنابعالی و همکاران ارجمندتان میباشد که ضروریست با مشورت کارشناسانه بدان بپردازید. کاستن حداقل دو معاونت و ادغام در دیگر معاونتها که از مطالبات قبلی است اولین گام میباشد که در اسرع وقت انجام شود.
2. شفاف سازی گردش منابع در کلیه دستگاههای تابعه و دانشگاههای علوم پزشکی از ضرورتهای دیگریست که انتظار میرود در صورتیکه شبهه ای از عدم شفافیت وجود دارد در اسرع وقت مرتفع گردد. رسیدگی عاجل به مجموعه شرکتهای موجود و حسابرسی و ارائه گزارش، کوچک سازی و تجمیع آنها از اولویتهای ویژه است.
3. طرح تحول نظام سلامت که از طرحهای مؤثر و مفید دولت تدبیر و امیدست کماکان باید مورد حمایت قرار گرفته، با قوت ادامه یابد.
مع الوصف بررسی مجدد و واکاوی بستههای طرح با مشارکت بقیه معاونین محترم و بازنگری آن ضرورت دارد به گونه ای که:
اولاً: پرداخت از جیب بیماران کمتر شود.
ثانیاً: بیماران خاص و صعب العلاج مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.
ثالثاً: پروژههای نیمه تمام طرح به اتمام برسد.
رابعاً: ماندگاری پزشک در نقاط محروم و کمتر برخوردار تقویت شود.
4. دفتر اقتصاد سلامت با حضور کارشناسان و بهره گیری از ظرفیت دانشگاههای کشور تقویت و در روزهای سخت آینده منابع در اختیار به بهترین نحو ممکن هزینه گردد. در این راستا ضمن صرفه جویی در هزینه کرد کلیه دستگاه ها، انتظار میرود برنامه توسعه آینده مبتنی بر ضرورتهای نظام سلامت و توزیع عادلانه منابع با اولویت نقاط محروم و کمتر توسعه یافته تهیه و ارائه گردد. در این راستا علاوه بر تعیین زیرساختهای مورد نیاز ضروریست نیروی انسانی مورد نیاز نظام ارائه خدمت در سالهای آتی در مقاطع مختلف برآورد و به عنوان نقشه راه تربیت نیروی انسانی در شورای معاونین طرح و ملاک توسعه نیروی انسانی و تربیت دانشجو در دانشگاههای علوم پزشکی قرار گیرد.
5. با پرهیز از اداره جزیره ای آن معاونت، تلاش نمایید تا با بررسی اولویتهای دیگر معاونتهای محترم و تصویب نهایی آنها در شورای معاونین با مشارکت همکارانمان در سازمان برنامه و بودجه و پیگیری در کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی و دیگر دستگاههای ذیربط از دغدغه خاطر همکاران در تخصیص بموقع منابع مورد نیاز بکاهید.
6. رسیدگی به معیشت کلیه همکاران محترم در همه ردهها و پرداخت هر چه سریعتر مطالبات معوق در خدمت رسانی این عزیزان به مردم شریف و نیازمندان خدمت موثر خواهد بود. لذا پیگیری مورد اخیر موجب خرسندی همگان است.
7. هموار کردن حضور بخش خصوصی داخلی و خارجی جهت سرمایه گذاری در نظام سلامت با شیوههای مختلف، راهکاری موثر و پدیده ای ماندگار است که امید دارم مورد توجه ویژه جنابعالی قرار گیرد.
8. استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و خیّرین سلامت که تجربه موفقی نیز از آن بجای مانده از دیگر موارد اثربخش در توسعه شتابان زیرساختهای حوزه سلامت میباشد که امید است بهره گیری از این ظرفیت بی بدیل مغفول نماند.
یقین دارم با یاری پروردگار و بضاعتهای کم نظیر و تعامل ارزشمندی که با دیگران دارید آینده روشنتری را برای این مجموعه به ارمغان خواهید آورد.
انتهای پیام/