گسترش همکاری دانشگاههای فردوسی مشهد با یک دانشگاه عراقی
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با رئیس دانشگاه وارث الانبیا رئیس دانشگاه وارث الانبیا عراق با یکدیگر دیدار و پیرامون همکاری بیشتر میان دو دانشگاه گفتوگو کردند.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، محمد کافی در این دیدار با طالب حسن موسی، رئیس دانشگاه وارث الانبیا رئیس دانشگاه وارث الانبیا عراق در دانشگاه فردوسی، وابستگی دانشگاه وارثالانبیاء به آستان مقدس امام حسین (ع) را برای دانشگاه فردوسی مشهد مهم تلقی کرد و تأکید کرد: دانشگاه فردوسی مشهد، کلیه تجربیات نزدیک به 70 سال قدمتش را در اختیار دانشگاه وارثالانبیاء قرار خواهد داد و درزمینهٔ تأسیس رشتههای جدید و موردنیاز کشور عراق و نیز ارتقا سطح علمی استادان آن دانشگاه، آمادگی همکاری دارد.
طالب حسن موسی رئیس دانشگاه وارث الانبیا، نیزدر ادامه اظهار داشت: این دانشگاه در سال گذشته افتتاحشده است و در طی این مدت زیرساختهای مناسبی را برای توسعه پدید آورده است.
وی برنامه جدید دانشگاه وارث الانبیا را پس از فراهم آوردن زیرساختهای لازم، گسترش روابط بینالملل دانست و اولین دانشگاه برای گسترش این روابط را دانشگاه فردوسی مشهد معرفی کرد، چراکه دانشگاه فردوسی مشهد طی سالهای اخیر، حضور بسیار مؤثر و عملیاتی در سطح علمی- دانشگاهی در کشور عراق داشته است و دانشگاه وارث الانبیا خواهان امضا تفاهمنامه با دانشگاه فردوسی مشهد است.
رضا پیشقدم، معاون آموزشی دانشگاه فردوسی نیز آمادگی در اختیار گذاشتن سامانههای آموزشی و پژوهشی دانشگاه و نیز تجربیات کالج دانشگاه فردوسی مشهد را به دانشگاه وارث الانبیا اعلام کرد.
در این دیدار توافق شد در اولین فرصت، تفاهمنامه میان دو دانشگاه و قراردادهای اجرایی آن آماده شود.
دیدار با رؤسای دانشکدههای علوم اداری و اقتصادی و ادبیات و علوم انسانی و نیز بازدید از موزه و کتابخانه مرکزی از دیگر برنامههای رئیس دانشگاه وارث الانبیا در دانشگاه فردوسی مشهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، در دیدار طالب حسن موسی رئیس دانشگاه وارث الانبیا کشور عراق با مسئولان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد که با حضور عبدالرضا جوان جعفری رئیس این دانشکده و آقای قپانچی عضو هیئتعلمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد، طرفین ضمن ارائه گزارش متقابل از مراکز علمی متبوع، علاقه خود را به همکاری متقابل درزمینهٔهای مختلف تبادل دانشجو، انتقال تجربیات علمی و پژوهشی، حمایت از پایاننامهها و رسالهها، برگزاری همایشهای مشترک در گرایشهای مختلف حقوقی ابراز داشتند و تأکید کردند که این همکاری صرفاً به تنظیم و امضا تفاهمنامه محدود نشده و گامهای اجرایی هرچه سریعتر آغاز گردد.
انتهای پیام