آشپزخانه سلامت؛
افزایش قدرت باروری با «جوانه گندم»/ ارزان و راحت پوستتان را شاداب کنید
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی جوانه را در افزایش شانس باروری، تقویت، طراوت و زیبایی پوست و مو موثر دانست.
تبسم مهر - یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی جوانه را در افزایش شانس باروری، تقویت، طراوت و زیبایی پوست و مو موثر دانست.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران ، جوانه گندم حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، پروتئین، منیزیم، منگنز، مس، اسیدفولیک، فولاد، سلنیوم، اسیداستارک، اسیدلینولئیک، اسید چرب امگا 3 و 6 و ... است.
برای بررسی خواص جوانه گندم و اینکه مصرف این جوانه برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص جوانه گندم حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران ، درباره مهمترین خواص جوانه گندم گفت: جوانه گندم دارای انواع املاح معدنی و ویتامینها از جمله A، B، E و C است و تاثیر چشمگیری در تقویت، طراوت و جوانسازی پوست و رشد مو دارد و از پیری زودرس پیشگیری میکند.
وی افزود: مصرف جوانه گندم موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه میشود، همچنین از آلزایمر پیشگیری میکند؛ لذا برای افرادی که فعالیت فکری زیادی دارند بسیار مفید است.
بیشتر بخوانید : تضمین سلامت پوست و مو با شربت زردآلو
عظمایی بیان کرد: این جوانه تاثیر چشمگیری در تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن دارد؛ لذا برای ورزشکاران، مخصوصا بدنسازان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: از دیگر خواص جوانه گندم میتوان به تقویت دستگاه گوارش، تقویت بینایی، تقویت سیستم قلبی عروقی و بهبود کیفیت خواب اشاره کرد.
عظمایی بیان کرد: مصرف این جوانه تاثیر چشمگیری در افزایش شانس باروری دارد.
وی گفت: جوانه گندم قند، فشار و چربی خون را تنظیم میکند و با افزایش اکسیژن رسانی به بدن از ایجاد لخته خون در رگها جلوگیری میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: این جوانه دارای یک خاصیت جالب است؛ یعنی به طور همزمان برای چاقی و لاغری مناسب است.
عظمایی افزود: اگر این جوانه 10 دقیقه قبل از غذا به همراه ماست یا سالاد کاهو و مقداری شوید و زیره مصرف شود، موجب کنترل اشتها، چربی سوزی و در نتیجه لاغری میشود و اگر به همراه ماست یا سالاد و 10 دقیقه بعد از غذا مصرف شود موجب چاقی خواهد شد.
بیشتر بخوانید : شربتی برای دفع سنگ کلیه/ چگونه درد مفاصل را درمان کنیم؟
وی بیان کرد: فیبر موجود در جوانه گندم موجب بهبود عملکرد رودهها، هضم آسان غذا و رفع یبوست میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: جوانه گندم به علت داشتن ویتامینهای A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماریها مخصوصا سرطانها و تومورها میشود.
عظمایی اظهار کرد: این جوانه به علت داشتن ویتامین B12، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کمخونی میشود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید و سودمند است.
منع مصرف جوانه گندم این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: افرادی که حساسیت گلوتنی یا آلرژی دارند از مصرف جوانه گندم اجتناب کنند. همچنین نباید در مصرف این جوانه زیادهروی شود.
طرز تهیه ماسک جوانه گندم -جوانهها را ابتدا خشک و سپس آسیاب میکنیم.
-جوانه آسیاب شده را با ماست مخلوط میکنیم و به صورت خمیر درمیآوریم.
-ماسک را به صورت میزنیم و پس از 10 دقیقه میشوییم.
مواد لازم جوانه گندم -گندم 250 گرم
-آب به مقدار لازم
طرز تهیه جوانه گندم -برای تهیه این جوانه ابتدا گندم را کاملا پاک میکنیم.
-سپس گندم را در آب خیس میکنیم.
-به مدت 2 روز چندین بار آب آن را عوض میکنیم.
-بعد از 2 روز در آبکش میریزیم، یک پارچه نمدار روی آن میاندازیم و در یک جای خنک قرار میدهیم.
-هر روز پارچه را با آبپاش خیس میکنیم که نمدار بماند.
-هنگامی که گندم در حدود 5 میلیمتر جوانه زد آماده است، بنابراین آن را داخل یخچال قرار میدهیم.
انتهای پیام/