تکرار/ اقتصاد مقاومتی و تولید ثروت در بیانیه «گام دوم» بهروایت تحلیلگر جوان اقتصادی
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - سید امیر سیاح کارشناس مسائل اقتصادی درباره بیانیه ۱۷۱;گام دوم انقلاب۱۸۷; که توسط امام خامنهای منتشر شد، اظهار داشت: باید از مسیر دستیابی به فناوری و تلاش علمی، ثروتمند و قدرتمند بشویم.
تبسم مهر - سید امیر سیاح کارشناس مسائل اقتصادی درباره بیانیه «گام دوم انقلاب» که توسط امام خامنهای منتشر شد، اظهار داشت: باید از مسیر دستیابی به فناوری و تلاش علمی، ثروتمند و قدرتمند بشویم.
- اخبار سیاسی -
سید امیر سیاح کارشناس مسائل اقتصادی و تهیهکننده برنامه تلویزیونی پایش در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم درباره بیانیه «گام دوم انقلاب» که امام خامنهای منتشر کردند، گفت: طبیعتاً از کارکردهای هر رهبر بزرگ و دوراندیشی است که جامعه را به مسیر درستی هدایت و هر چند وقت یکبار مسیر آمده را بازنگری کند، قوت و ضعفها را نشان داده و مسیر پیشِرو را نورافکن انداخته و جامعه را به مسیری که باید برود مطلع کند. طبیعتاً مقام معظم رهبری این کار را در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مناسب دانستند.
کارشناس مسائل اقتصادی درباره تأکید بر اقتصاد مقاومتی در این بیانیه نیز تصریح کرد: دلیل تأکید رهبری این بود که پیام ایشان درباره اقتصاد مقاومتی توسط جامعه و کارشناسان بهدرستی درک نشده است، درواقع با شیطنت رسانهایِ گفتمان رقیب که گفتمان وابستگی است هنوز اقتصاد مقاومتی خوب شنیده نشده است.
سیاح بیان کرد: گفتمان رقیب اقتصاد مقاومتی که متأسفانه در دانشگاهها و رسانهها تسلط دارد، گفتمان وابستگی است که همان کارکردن تحتِ لیسانس و جزئی از اقتصاد دنیا بودن است؛ این گفتمان تقریباً در خیلی از جاهای کشور نفوذ دارد و این را به بدنه کارشناسی کشور که دانشجویان، دانشآموزان، مسئولان، رئیسجمهور و همه هستند تلقین کرده است که راه نجات ما این است که جزئی از جامعه جهانی بشویم و ببینیم تکلیف ما در اقتصاد دنیا چیست و آن را انجام بدهیم.
وی ادامه داد: چیزی که اقتصاد جهانی برای ما تکلیف کرده، این است که نفت بفروشیم و کالا وارد کنیم و یا اینکه نفت بفروشیم و کالا مونتاژ کنیم و ما را در حد کارگر میداند. گفتمان اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری اینقدر بر آن تأکید دارند این است که سهم ما از اقتصاد دنیا، کارگری و مونتاژ نیست و سهم ما فناوری است؛ ما میتوانیم ثروتمند باشیم. ما کارگر در حد بخور و نمیر نیستیم و باید از مسیر دستیابی به فناوری و تلاش علمی، ثروتمند و قدرتمند بشویم.
کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: متأسفانه این گفتمان توسط مراجع سیاستگذاری ما خوب شنیده و فهمیده نشده و رسانهها و تصمیمگیران کشور این گفتمان را درک نکردند و مقام معظم رهبری در این بیانیه بر این مسئله تأکید کردند.
سیاح اظهار داشت: مسئولینی که در چارچوب گفتمان اقتصاد مقاومتی فکر نمیکنند، تصور میکنند راه نجات این است که مونتاژ کنیم و سهم کارگری در دنیا داشته باشیم؛ طبیعتاً باید صبر کنیم دست سرنوشت مسئولینی را که اینطور فکر میکنند از دور خارج کند و یا اینکه ملت تلاش کنند و به اینها رأی ندهند و آنان را از صحنه خارج کنند تا افرادی وارد صحنه بشوند که به اقتصاد مقاومتی ایمان دارند. ما میتوانیم ثروتمند بشویم و سَری در سرهای قدرتهای اقتصادی دربیاوریم. باید حمایت کنیم که ملت این پیام را بشنوند و قبول کنند و به این گفتمان رأی بدهند و این گفتمان قدرت بگیرد.
انتهای پیام/*