در فراری رو به جلو؛
توطئههای ناتمام علیه ایران، از ورشو تا خاش
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران - ایرنا - شیوههای دشمنی با مردم ایران و دامنه توطئهها علیه جمهوری اسلامی در سالگرد چهلمین سال پیروزی انقلاب، از کنفرانس هایی با توهم صلح تا تحرکاتی با توهم عدل گسترده شده است.
تبسم مهر - تهران - ایرنا - شیوههای دشمنی با مردم ایران و دامنه توطئهها علیه جمهوری اسلامی در سالگرد چهلمین سال پیروزی انقلاب، از کنفرانس هایی با توهم صلح تا تحرکاتی با توهم عدل گسترده شده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، همزمان با برگزاری دورهمیهای ضد ایرانی و به اصطلاح صلح طلبانه در پایتخت لهستان، شامگاه چهارشنبه 25 بهمن، گروهک تروریستی جیش العدل، در عملیاتی انتحاری، اتوبوس حامل مرزبانان ایران را در جاده خاش به زاهدان مورد حمله قرار داد و تا این لحظه 21 نفر از مسافران این اتوبوس را به شهادت رسانده است.
گرچه به سیاق گذشته مدافعان حقوق بشر بازهم ارتباطی ظاهری میان آن کنفرانس این ترور نخواهند یافت! اما مردم ایران سال هاست که ارتباط میان نشستهای صلح طلبانه آمریکا محور را با شرارتها و ترورهای منطقه ای دیده و درک کرده اند. به ویژه آنکه ورشو این روزها به بهانه صلح در خاورمیانه، دولتها و رژیم هایی را میزبانی میکند که از حامیان تروریستهای منطقه هستند.
از دیگر سو، برخی پایتختهای اروپای شرقی سال هاست به مرکز تجمع و زندگی گروهک هایی تبدیل شده است که نخستین ترورها در ایران پس از انقلاب از سوی آنها انجام یافته است. تجمع برخی منافقان در محل برگزاری نشست ورشو، حضور رژیمی که مبدع تروریسم دولتی در جهان است و مقامات کشورهایی که برای ناامن سازی مرزهای ایران دلارهای نفتی میلیاردی هزینه میکنند همان دلایل مبرهنی هستند که میتوانند این دو رویداد را به هم ربط دهند و آشکار کنند که طرح جنگ و ترور میتواند از کانون نشستی برای صلح هم کشیده و اجرا شود.
کلیدواژه صلح در خاورمیانه، که یک ماه تمام در بوق و کرنای رسانههای غربی بود، شاید پیش از این هم به دلیل عدم رغبت بسیاری از کشورها، شکست خورده به نظر میرسید اما با حادثه تروریستی در زاهدان ناظران باید یقین یابند که هدف از نشست ورشو هرچه بوده و باشد، ریشه کنی ترور نبوده است.
**ترور آخرین دستاویز دشمنی
تلخکامی حاصل از ترور که این روزها مردم ایران را عزدار فرزندان خود کرده، آن هم دو روز پس از شیرینی حضور مردم در جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نشان میدهد که این حضور تا چه اندازه برای دشمنان ایران گران آمده که خشم خود را از زبان گروهکهای حقیر منطقه بیان کرده اند. چهل سال ترور، جنگ و تحریم نتوانست این حضور را کم رنگ کند و این حربه نامبارک ترور شاید آخرین دستاویزی باشد که برای ایرانیان تدارک دیده شده است.
تحریم ها، تبلیغات و تحریکات گسترده برای از صحنه به در کردن مردم نتیجه بخش نبود و گروهکهای منطقه ای ماموریت یافتند تا به حذف فیزیکی روی آورند. تاریخ ملتها اما نشان داده است که این میزان سبعیت و وحشیگری درباره انسانها از سوی هر شخص و نهاد و گروهی باشد، بومرنگ وار به خود آنها باز خواهد گشت. فهرست ترورهای صورت گرفته علیه مردم و مسوولان ایرانی هم نشان میدهد اولین ضررکنندگان از ترور مردم، تروریستها بوده اند.
دریافت این نکته که ایرانیان به وضوح ردپای بسیاری از مدافعان ظاهری حقوق بشر را در این ترورها آشکارا میبینند، میتواند پرده جهل چهل ساله را از دیدگان آنها بردارد اما معادلات جهانی و منافع اقتصادی و دادوستدهای سیاسی پیچیدهتر از آن هستند که اجازه برداشتن دهند.
ریشه کنی تروریسم در خاورمیانه بسیاری از کارخانههای اسلحه سازی در شرق و غرب عالم را تعطیل کرده و نقشههای تفرقه افکن بسیاری از تندروهای مذهبی و مرتجع در منطقه را نقش بر آب خواهد کرد، طبیعی است که نه صاحبان کارخانههای اسلحه و نه حامیان تندروی ها، به این ریشه کنی علاقه ای نداشته باشند و کنفرانسها قبل و بعد از ورشو هم تنها صحنه نمایشی باشد به کارگردانی آمریکا و تهیه کنندگی محور عبری-عربی.
**ترور در ایران و چشم بسته جهان
تاریخچه تروریسم در ایران چهل سال گذشته از همان ماههای نخست پیروزی انقلاب ایران آغاز شده است. انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، انفجار دفتر نخست وزیری، ترور شخصیتها و مسوولان اثرگذار جمهوری اسلامی، مردمان عادی و زنان و کودکان بی گناه نمونه هایی از چهاردهه ترور در ایران است که در بسیاری از آنها مدافعان حقوق بشر چشم بر آن بستند.
عمق جنایت در خاش زاهدان گرچه محکومیتهای بین المللی را در پی داشت اما لهستان به عنوان میزبان کنفرانس ضد ایرانی ورشو در واکنش خود هم عملیات تروریسیتی را محکوم کرده و هم در موضعی عجیب اعلام کرده است که در لهستان تروریسیتی وجود ندارد. این درحالی است منافقین طی روزهای برگزاری کنفرانس ورشو، در این شهر میتینگهای سخنرانی با حضور برخی چهرهها و مقامات آمریکایی و با حمایت و بسترسازی دولت لهستان برگزار کردند. به طور یقین لهستان درباره پیشینه ترورهای سازمان یافته از سوی این گروه علیه مردم ایران آگاه است و این نوع موضع گیری با وجود آن نوع آگاهی نشان از چشم بستن بر واقعیات تروریسم در ایران دارد.
واقعیت آن است که برخی از کشورهای واکنش دهنده به حادثه تروریستی خاش نه تنها برای نابودی ترور در مرزهای ایران تلاش نکردند، بلکه پناهگاه تروریستها هم شدند و از آنها حمایت مادی و معنوی کردند.
به دنبال امنیت خاورمیانه، در کنفرانسی که ایران در آن حضور ندارد از نوع همان چشم بستن بر حقایقی است که غرب طی چهاردهه گذشته پی گرفته و آزمودن روش هایی است که آزموده شده و خطا بوده اند.
** امنیت مرزهای ایران و وظیفه همسایگان
این دومین حادثه تروریستی طی سه ماه گذشته در جنوب شرق ایران و استان سیستان و بلوچستان است. موقعیت خاص این استان هم در داخل مرزهای ایران و هم به لحاظ همسایگی با کشورهایی چون پاکستان و افغانستان سبب شده است که تروریستها و حامیان منطقه ای و فرامنطقه ای آن ها، ناامنی مرزهای ایران را از این ناحیه پیگیری کنند.
حضور پررنگ سعودیها در کنفرانس ورشو، سفر منطقه ای محمد بن سلمان ولیعهد عربستان که آغاز آن از پاکستان و همراه با وعدههای رنگارنگ بود و فراموشی قوانین و تعهدات همسایگی و مرزی از سوی پاکستان در برخورد قاطع با گروهکهای تروریستی حاضر در این کشور، بخشهای مختلف طرح پازل مانندی هستند که کنار هم چیده شدند و شب گذشته 27 نفر از جوانان ایران را به شهادت رساندند.
پاکستان به عنوان دولت مسوول در مرزها، گرچه نمیتواند چشم بر دلارهای نفتی شاهزاده سعودی ببندد اما با سهل انگاری در حراست از مرزهای خود برشاخه نشسته و بُن امنیت میبُرد.
به گزارش ایرنا 27 تن از مرزبانان لشکر 14 امام حسین (ع) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شب گذشته در حرکت کور تروریستی گروه تکفیری به اصطلاح به جیش العدل در جاده زاهدان به خاش در استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسیدند و 12 تن نیز مصدوم شدند.
همزمان با این رویداد تلخ وزیران برخی از کشورهای جهان روزهای سه شنبه و چهارشنبه 24 و 25 بهمن در ورشو گرد هم آمدند تا درباره روند صلح در خاورمیانه و نقش ایران در این زمینه به گفتگو بنشینند.
**9402*1751
انتهای پیام /*