مخالفت نمایندگان دموکرات آمریکا با استفاده از گزینه نظامی علیه ونزوئلا
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - نمایندگان دموکرات آمریکا بر این باورند که کنگره با مداخله نظامی ایالات متحده در ونزوئلا مخالفت خواهد کرد.
تبسم مهر - نمایندگان دموکرات آمریکا بر این باورند که کنگره با مداخله نظامی ایالات متحده در ونزوئلا مخالفت خواهد کرد.
- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، الیوت انگل رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در اظهاراتی نگرانی خود را درباره تمایل دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده برای استفاده از گزینه نظامی در ونزوئلا ابراز داشته است.
بحران اجتماعی و اقتصادی موجب هرجومرج شدیدی در ونزوئلا شده و فشارهای بینالمللی برای کنارهگیری نیکولاس مادورو از قدرت تشدید شده است.
ترامپ: همه گزینهها درباره ونزوئلا را بررسی میکنیم
کنگره از مداخله نظامی آمریکا در ونزوئلا حمایت نمیکند
ولی نمایندگان دموکرات آمریکا روز چهارشنبه تأکید کردند که کنگره با هرگونه تلاش کاخ سفید برای مداخله نظامی در ونزوئلا مخالفت میکند.
الیوت انگل در نشست استماع مجلس نمایندگان درباره اوضاع ونزوئلا گفت: من نگران اظهارات ترامپ درباره احتمال مداخله نظامی در ونزوئلا هستم. رئیس جمهور گفته است که مداخله نظامی یک گزینه است. میخواهم این مسئله را برای همه روشن کنم که مداخله ارتش آمریکا در ونزوئلا هرگز یک گزینه نخواهد بود.
خوان گوایدو رهبر مخالفان و رئیس مجمع ملی ونزوئلا 3هفته قبل خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا معرفی کرده که این اقدام با حمایت آمریکا و سایر کشورهای غربی روبهرو شده است.
نیکولاس مادورو رئیس جمهور قانونی ونزوئلا گفته است که گوایدو عروسک خیمهشببازی آمریکا است و واشنگتن را متهم به توطئهچینی برای سرنگونی دولت ونزوئلا کرده است.
اکثر کشورهای غربی از جمله آمریکا، گوایدو را بهعنوان رئیس جمهور موقت ونزوئلا بهرسمیت شناختهاند ولی مادورو همچنان از حمایت روسیه و چین برخوردار است.
بر اساس قوانین آمریکا، کنگره و نه رئیس جمهور باید اقدام نظامی علیه سایر کشورها را تصویب کند.
در این نشست استماع الیوت آبرامز فرستاده ویژه ترامپ در امور ونزوئلا نیز حضور داشته است. وی که دستیار وزیر خارجه آمریکا در دولت رونالد ریگان بوده، در سال 1991 میلادی در جریان رسوایی "ایران ــ کونترا" متهم به مخفی کردن اطلاعاتی درباره فروش تسلیحات آمریکا به ایران شد ولی بعداً از سوی جورج دبلیو بوش بخشیده شد.
وی در این نشست در پاسخ به این سؤال که "آیا از انتقال و ارسال تسلیحات نظامی توسط دولت آمریکا برای گروههای مخالف دولت مادورو اطلاع داشته است؟"، گفت: نه هرگز از این مسئله اطلاع نداشتم.
انتهای پیام/*