رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان:
61 درصد درآمد شورای حل اختلاف به این شورا واگذار شد
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - ایلام - ایرنا - معاون قضایی رئیس قوه قضائیه و رئیس مرکز شوراهای حل اختلاف کشور گفت: با تصویب دولت ۶۱ درصد از مجموع درآمدزایی شورای حل اختلاف در سال جاری به این شورا واگذار شده است.
تبسم مهر - ایلام - ایرنا - معاون قضایی رئیس قوه قضائیه و رئیس مرکز شوراهای حل اختلاف کشور گفت: با تصویب دولت 61 درصد از مجموع درآمدزایی شورای حل اختلاف در سال جاری به این شورا واگذار شده است.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی احمدی میانجی عصر چهارشنبه در جمع مسئولان و کارکنان دستگاه قضایی، اعضای شوراهای اختلاف و هیات اجرایی مردم نهاد صلح و سازش استان ایلام اظهار داشت: سال گذشته 39 درصد از درآمدهای شورای حل اختلاف به این شورا داده شد ولی در سنوات گذشته درآمدهای شورای حل اختلاف به دولت واگذار میشد ولی امسال با موافقت دولت بخشی از درآمدها به خود شورای حل اختلاف کشور داده شده است.
وی افزود: همچنین با رایزنیهای انجام گرفته شورای حل اختلاف و موافقت معاون اول ریاست جمهوری مصوبه خرید 100 دستگاه خودرو برای شوراهای حل اختلاف سراسر کشور اخذ شده و این خودروها در آینده نزدیک خریداری و به شوراها واگذار میشود.
احمدی میانجی یادآور شد: شوراهای حل اختلاف مرجع اولیه و مهم رسیدگی به پرونده شاکیان است و این شوراها جایگاه اصلی خود را در بین قضات و دستگاههای قضایی باز کرده اند و قضات بخشی از فعالیت خود را به رسیدگی پروندههای ارجاعی از سوی شوراهای حل اختلاف تخصیص میدهند در حالی که در گذشته شرایط این گونه نبود.
وی به مسئولان ارشد دستگاه قضا پیشنهاد کرد: استخدامهای مراجع قضایی از بین نیروهای شاغل در شوراهای حل اختلاف باشد چرا که این نیروها قبل استخدام در دستگاههای قضایی با توجه به فعالیت در شوراها تجربه لازم را کسب کرده و میزان خطای آنها در مراجع قضایی بسیار کاهش مییابد.
وی در مورد بیمه نیروهای شاغل در شوراهای حل اختلاف هم گفت: موضوع بیمه این افراد از جمله دغدغههای اصلی مسئولان شورای حل اختلاف بود که با موافقت مجلس شورای اسلامی مقرر شد هفت درصد از هزینه بیمه این افراد را خود شخص بیمه گذار و 93 درصد را هم بخش دولتی تقبل کند تا مشکل بیمه این افراد مرتفع شود.
رئیس دادگستری استان ایلام هم با ارائه آماری از خدمات قضایی استان و شوراهای حل اختلاف گفت: ایلام دارای 14 حوزه قضایی دادگستری و 14 مجتمع حل اختلاف است.
محمد رزم افزود: شعب حل اختلاف استان ایلام 134 مورد است که 65 شعبه شهری و 69 شعبه روستایی است و در استان 45 قاضی شامل 22 قاضی مستقر در شعب حل اختلاف، 14 قاضی مطلق و 9 قاضی اجرای احکام در شعب شوراهای حل اختلاف فعالیت دارند.
دبیر هیات اجرایی مردم نهاد صلح و سازش استان ایلام هم گفت: این نهاد در طول 2 سال گذشته تاکنون 15 مورد قتل را به آشتی و صلح ختم داده و هدف این هیات مردم نهاد ترویج فرهنگ گذشت و صلح در بین خانوادهها است.
کارزانی افزود: یکی از مهمترین وظایف این شورا همکاری با دستگاههای نظامی، قضایی و امنیتی و ارتباط با سران و ریش سفیدان ایلات و اقوام مختلف تلاش برای ایجاد امنیت و حفاظت از آن است.
به گزارش ایرنا، در این همایش کارکنان دستگاههای قضایی، شعب حل اختلاف و اعضای هیات اجرای صلح و سازش استان ایلام حضور داشتند.
7172/6034
انتهای پیام /*