اینفوگرافیک/ «انقلابی تراز» چه ویژگیهایی دارد؟
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - کتاب ۱۷۱;انقلابی تراز۱۸۷;، با نگاهی به باورها و رفتارهای فرد مؤمن انقلابی در گفتمان امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب به کوشش سعید صلح میرزایی منتشر شد.
تبسم مهر - کتاب «انقلابی تراز»، با نگاهی به باورها و رفتارهای فرد مؤمن انقلابی در گفتمان امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب به کوشش سعید صلح میرزایی منتشر شد.
- اخبار فرهنگی -
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، مقارن با پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357، دو واژه وارد اصطلاحات سیاسی ملت قهرمان ایران شد: انقلابی و ضد انقلاب. بر این اساس بود که دو جریان در کنار هم شکل گرفت و با گذشت زمان و با تبیین معارف انقلاب و همچنین افشا شدن حقیقت ضدّ انقلاب برای مردم، این جریان به محاق رفت. نیروهای انقلابی برای تحقق آرمانهای اسلام و انقلاب در عرصههای مختلفی همچون جهاد سازندگی، مبارزه با ضد انقلاب جداییطلب، مقابله با تروریسم ضد مردم، مقاومت در دوران دفاع مقدس، سازندگی و تلاش در عرصههای فرهنگی و سیاسی و بینالمللی وارد شدند.
با گذشت زمان، در سالهای اخیر احساس شد که رویکردهای انقلابی کمرنگ شده است و از سویی دیگر برخوردهایی با نیروهای انقلابی با زدن برچسب تندرو و افراطی انجام شد. از این جهت، هدف کتاب «انقلابی تراز» کمک به مخاطبانان برای آشنایی اجمالی با ویژگیهای مؤمن انقلابی است. این اثر برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر است. اگرچه کتاب در موضوع انقلابی تهیه شده است، اما میتوان آن را بهنوعی یک فرهنگنامه مختصر از منظومه فکری رهبر معظّم انقلاب درباره 68 عنوان دانست. همچنین نویسنده بیانی کوتاه از امام خمینی(ره) را درباره موضوعات مختلف ذکر کرده و اشارهای نیز به آیات و روایات مرتبط را موضوع دارد.
«هندسه انقلاب» از منظر امام(ره)/ خاطراتی از سبک ساده زندگی پیر جماران+ عکس
مطالب کتاب حاضر به دو بخش کلی باورها و رفتارها تقسیم میشود. مؤمن انقلابی به باورهایی معتقد است که آن باورها، اساس فکری او را تشکیل میدهد. این باورها به دو فصل کلی تقسیم شده است: باورهای اعتقادی که بیشتر صبغه دینی دارد و باورها و شناختهای انقلابی. مجموع باورها و شناختها به 18 عنوان میرسد.
بخش رفتارها هم به توصیف ویژگیهای کنشی و رفتاری انقلابی تراز مربوط است که در چهار فصلِ رفتارهای دینی و اخلاقی، رفتارهای انقلابی، رفتارهای اجتماعی و رفتارهای خدماتی و اقتصادی ساماندهی شده است. عناوین این بخش نیز به 50 عنوان میرسد.
شناخت تفاوتهای اسلام ناب از اسلام آمریکایی، شناخت خط امام خمینی(ره)، جهانی دانستن انقلاب، اعتقاد به شعار نه شرقی نه غربی، مدیون دانستن خود به انقلاب، شناخت استکبار و استعمار و جنایات آن، دشمنشناسی و شناخت نقشههای آن، اعتقاد به شعار ما میتوانیم، تسلط بر تاریخ اسلام، تسلط بر تاریخ معاصر، اعتقاد به توحید و معاد، عدم تفکیک دنیا و آخرت، شناخت اسلام به عنوان دین کامل، ایمان به باطل بودن هر ولایت غیر الهی و ... از جمله موضوعاتی است که در این کتاب به آن پرداخته شده است.
در بخشهایی از این کتاب ذیل عنوان «شناخت سنتهای آفرینش» در کلام امام(ره) میخوانیم: اگر خدای نخواسته «ما بأنفس»، (ما) دوباره برگردد به حال اول، باز دوباره حال اول میشویم. این یک سنت الهی است که کارهایی که میشود روی اسباب و مسببات، خدای تبارک و تعالی کار میکند، اسباب و مسببات است. وقتی که شما خودتا مهیا شدید برای اینکه زیر بار ظلم بروید، ظالم پیدا میشود. این سبب میشود که ظالم پیدا بشود. هرچه بیشتر ما خضوع بکنیم برای ظالم، ظالم بیشتر فشار میآورد. وقتی که مهیا بشویم برای جلوگیری از ظالم، ظالم عقب مینشیند.
مؤسسه فرهنگی هنری زاد اندیشه این اثر را در 400 صفحه و به قیمت 59 هزار تومان روانه بازار نشر کرده است.
انتهای پیام/