بزرگنمایی:
تبسم مهر - یک شرکت نوپای فناوری در تلاش است تولید قهوه تلخ برای مصرف انسان را در فضا ممکن کند و دانههای سبز قهوه را در خارج از جو کره زمین به محصول نهایی مبدل کند.
تبسم مهر - یک شرکت نوپای فناوری در تلاش است تولید قهوه تلخ برای مصرف انسان را در فضا ممکن کند و دانههای سبز قهوه را در خارج از جو کره زمین به محصول نهایی مبدل کند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از تک 2، چند قرنی است که فرایند تولید و آماده سازی قهوه تلخ برای مصرف و جوشاندن توسط انسان تکمیل شده است. اما اینکه انجام چنین کاری در فضا نیز امکان دارد یا خیر در هاله ای از ابهام قرار دارد.
شرکت نوپای Space Roasters اعلام کرده که تولید محصول نهایی قهوه در فضا انقلابی در این زمینه ایجاد میکند و منجر به ابداع روشهای فناورانه ای خواهد شد که تا به حال موجود نبوده اند.
این شرکت قصد دارد از گرمای تولید شده در فضا در جریان عبور دانههای قهوه از جو کره زمین و ورود مجدد به آن برای به عمل آوردن دانههای قهوه استفاده کند. این شرکت حتی کپسولهای ویژه ای را به این منظور طراحی کرده که قادر به انقال دانههای قهوه به خارج از جو کره زمین و سپس انتقال آنها به داخل آن و گرم کردن دانههای قهوه هستند. در نهایت این کپسول با استفاده از چتر نجات بر روی زمین فرود میآید.
تولید کپسول مذکور حدود 500 دلار هزینه دارد و اگر شرکتی حاضر به پرتاب کپسول یادشده به فضا باشد، میتوان عملیاتی بودن یا نبودن ایده مذکور را آزمایش کرد. البته هنوز مشخص نیست اجرای کل این فرایند از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هست یا خیر. اما هم اکنون حدود 27 نفر برای عملیاتی کردن ایده مذکور تلاش میکنند.
انتهای پیام/