آخرین مطالب

آن روزها، این روزها؛

انقلاب در زیر ساخت‌های ورزشی با تاسیس 40 ورزشگاه در 40 سال (بخش اول) ورزشی

انقلاب در زیر ساخت‌های ورزشی با تاسیس 40 ورزشگاه در 40 سال (بخش اول)

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - در تاریخ ۴۰ ساله انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نزدیک به ۴۰ مجموعه ورزشی افتتاح شد که در روند پیشرفت ورزش ایران در سال‌ها مثمرثمر بود.

تبسم مهر - در تاریخ 40 ساله انقلاب شکوهمند اسلامی ایران نزدیک به 40 مجموعه ورزشی افتتاح شد که در روند پیشرفت ورزش ایران در سال‌ها مثمرثمر بود.


///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اولبه گزارش خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان ، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران که این روزها به چهلمین سالگرد درخشان خود رسیده است، دستاوردهای بیشماری برای ایران اسلامی در زمینه‌های مختلف به همراه داشت.
این دستاوردها در طی چهل سال گذشته زمینه‌های مختلفی از جمله پیشرفت‌های سیاسی ، اقتصادی، علمی، فرهنگی و ورزشی را شامل می‌شد. ورزش ایران در این چهل سال پس از انقلاب روزهای درخشانی را پشت سر گذاشت که به موازات رشد و پیشرفت ورزش شاهد تاسیس ورزشگاه‌ها و مجموعه‌های ورزشی متعددی در سراسر ایران نیز بودیم.
در تاریخ 40 ساله ایران پس از انقلاب جمهوری اسلامی ، نزدیک به 40 ورزشگاه در استان‌های سراسر کشور تاسیس شد و بسیاری از ورزشکاران ایرانی که در این سال‌ها آوازه درخشش‌های بین‌المللی‌شان در جهان پیچید، درهمین ورزشگاه‌های تاسیس شده پس از انقلاب تمرین کردند و به ورزشکاران حرفه ای مبدل شدند.
به طور دقیق در 40 سال اخیر 37 مجموعه ورزشی در ایران افتتاح شد که استان تهران با 6 مجموعه ورزشی بیشترین تعداد ورزشگاه تاسیس شده را در آمار خود جای داده است.
**ورزشگاه شهدای شهرقدس ورزشگاه شهدای شهرقدس با گنجایش 25٬000 نفر در خرداد ماه 1384 به صورت نیمه‌کاره افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. ورزشگاه در زمینی به مساحت 8 هکتار و زمین چمن 12000 متر مربع و زیر بنای 2000 متر مربع در 3 طبقه شامل سالن همایش، رختکن، سکوی تماشاگران، قسمت اداری، سرویس‌ها و پارکینگ است که قسمت‌هایی از آن به خاطر کمبود منابع مالی نیمه‌کاره مانده است. این مجموعه در طول سال میزبان مسابقات متعدد استانی و کشوری است و تیم‌های معروف در این استادیوم تمرین داشته‌اند. مسابقات فوتبال نوجوانان غرب آسیا در این ورزشگاه برگزار شد. این ورزشگاه در غرب تهران واقع شده است و نشانی آن تهران، کیلومتر 20 بزرگراه فتح، شهرقدس، بلوار شهید کلهر ابتدای خیابان 30 متری شهدا است.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**ورزشگاه شهید دستگردی ورزشگاه شهید دستگردی در سال 1381 ساخته شده و دارای گنجایشی برابر با 8٬250 تماشگر است. این ورزشگاه از سال 1381 تا 1386 ورزشگاه اختصاصی باشگاه فوتبال پاس تهران بود که پس از فروپاشی این باشگاه، در اختیار باشگاه فوتبال استیل آذین قرار گرفت. ورزشگاه شهید دستگردی یک ورزشگاه فوتبال در شهرک اکباتان تهران است. این ورزشگاه در همسایگی ورزشگاه راه‌آهن قرار دارد.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**ورزشگاه امام رضا تهران ورزشگاه امام رضا یک ورزشگاه فوتبال در جنوب شهر تهران است. این ورزشگاه در منطقه 18 شهرداری تهران جای گرفته‌است. مجموعه ورزشی امام رضا، نخستین ورزشگاهی است که توسط شهرداری تهران با برخورداری از امکاناتی مناسب ساخته شده‌ است و می‌تواند نقش چشم‌گیری در برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی در رشته فوتبال داشته باشد. این ورزشگاه در تاریخ 28 دی 1394 به مدت سه سال به باشگاه فوتبال استقلال تهران واگذار شد. تهران واگذار شد.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
این مجموعه در زمینی به گستردگی 44٬200 متر مربع در محدوده جنوبی منطقه 18 و در همسایگی بزرگراه آزادگان به بلوار الغدیر بر پا شده‌است و افزون بر گنجایش 10٬000 نفری، دارای امکاناتی همچون دو زمین چمن مصنوعی، پیست دومیدانی، دوچرخه‌سواری، صخره‌نوردی و فضاهای جانبی موردنیاز از جمله پارکینگ خودرو، پایانه اتوبوسرانی و ایستگاه مترو است.چمن این زمین از نوع چمن مصنوعی برابر با استانداردهای فیفا است و زیرسازی این چمن به گونه‌ای است که در هنگام نیاز می‌توان آن را جایگزین چمن طبیعی کرد. همچنین این مجموعه دارای یک زمین تمرینی در ابعاد 38 در 18 متر مربع است و پیست دو و میدانی این مجموعه از جنس تارتان شامل 8 لاین 1٫2 متری با طول 115 متر است.
**ورزشگاه شهید هرندی ورزشگاه شهید هرندی یک ورزشگاه فوتبال در جنوب شهر تهران است. این ورزشگاه در منطقه 12 شهرداری تهران جای گرفته است. این ورزشگاه در گود حاج حسن نفری (در محدوده خیابان غار سابق) در نزدیکی میدان محمدیه و خیابان مولوی جای گرفته است. مساحت این ورزشگاه 23570 مترمربع و گنجایش ورزشگاه فوتبال آن نیز 15٬000 نفر است. از امکانات آن می‌توان به زمین فوتبال استاندارد، پیست دو و میدانی و سالن‌های کشتی، تنیس با جایگاه تماشاگران نام برد.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**مجموعه ورزشی کارگران تهران مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران تهران در سال 1374در جنوب تهران افتتاح شد. برگزاری مسابقات کارگری در رشته‌های مختلف جهت تقویت جسم و فکری کارگران و ایجاد نشاط و شادابی، رقابت سالم و ایجاد فضای مفرح وشاد در واحد‌های تولیدی و صنعتی و ترویج روحیه جوانمردی از اهداف تاسیس این مجموعه ورزشی به شمار می‌رفت. مجموعه ورزشی کارگران دارای 3 زمین چمن فوتبال، 2 باب سالن چند منظوره (فوتسال، کشتی، والیبال و …)، استخر و سونا، زمین چمن مصنوعی و تالار جهت برگزاری همایشها و مراسم مختلف است.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**مجموعه ورزشی شهید درفشی فر ورزشگاه شهید درفشی‌فر نام ورزشگاه فوتبالی است که در منطقه جنت‌آباد تهران قرار دارد. در دوران مدیریت محمدحسن انصاری‌فرد این ورزشگاه به بخش خصوصی اجاره داده شده بود. این ورزشگاه در تاریخ 23 دی 1391 و در زمان مدیریت محمدرضا رویانیان در پرسپولیس تهران به طور کامل و برای همیشه در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار گرفت. گنجایش این ورزشگاه 2000 نفر است.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**ورزشگاه یادگار امام تبریز ورزشگاه یادگار امام تبریز (سهند) دومین ورزشگاه بزرگ فوتبال ایران از لحاظ ظرفیتی با گنجایش 80،000 نفراست. این ورزشگاه که در دهکده المپیک تبریز قرار دارد، در سال 1368 شروع به ساخت و در سال 1375 گشایش یافت.
ورزشگاه یادگار امام تبریز از معدود ورزشگاه‌های کشور است که بازی‌های تیم ملّی ایران و همچنین بازی شهرآورد پایتخت (دربی تهران) در آن برگزار شده است. بر پایه آمار ارائه شده از سوی هیئت فوتبال آذربایجان‌شرقی به فدراسیون فوتبال ایران، تعداد دقیق صندلی‌های نصب شده در این ورزشگاه 66٬833 صندلی است. این ورزشگاه بر طبق ارزیابی‌های انجام گرفته توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا ، موفّق به دریافت درجه A شده‌است. طراح این ورزشگاه موفّق به دریافت جایزه بین‌المللی ای‌اف‌سی شده‌است؛ همچنین بعده‌ها ورزشگاهی واقع در شهر هیروشیمای ژاپن با طرحی مشابه این استادیوم ساخته شد.
طراحی ورزشگاه یادگار امام شهر تبریز در سال 1364 صورت گرفته و کلنگ‌زنی و مراحل اجرائی آن از سال 1367 آغاز شد.محل این ورزشگاه در دره کوچکی قرار دارد. با توجه به وضعیت زمین با روش ساخت نوین در ساخت اماکن ورزشی، طبقه اوّل سکوی تماشاگران این ورزشگاه فاقد ستون بوده و بر روی صخره و کوه ساخته‌شده. تنها یک ورزشگاه دیگر در دنیا با این ویژگی ساخته شده‌اند.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
از خرداد 1395، عملیات به‌سازی این ورزشگاه آغاز شد و سیستم گرمایش از کف و آبیاری هوشمند به همراه تأسیسات جانبی نصب شد. پیمان‌کار ایرانی همراه با 2 شرکت آلمانی، مشاوره و اجرای آن را بر عهده داشتند. با اجرای این طرح، ورزشگاه یادگار امام تبریز به‌همراه ورزشگاه آزادی تهران تنها ورزشگاه‌های ایران می‌باشند که مجهّز به سیستم هیتینگ (گرمایش از کف) هستند. با صعود دوباره باشگاه تراکتورسازی به لیگ برتر و برگزاری بازی‌های خانگی این تیم در ورزشگاه یادگار امام شهر تبریز، این استادیوم به شهرت فراوانی در نزد مردم ایران دست یافته‌است. از این‌رو بسیاری از مسافران و گردش‌گران با ورود به کلان‌شهر تبریز در کنار بازدید از اماکن دیدنی این شهر، از ورزشگاه یادگار امام تبریز نیز دیدن می‌نمایند.
**ورزشگاه شهید باکری تبریز ورزشگاه تراکتورسازی نام ورزشگاه اختصاصی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز است. این ورزشگاه دارای ظرفیت 10،000 تماشاگر بوده و در کنار مجموعه کارخانجات تراکتورسازی قرار گرفته‌است. باشگاه فوتبال تراکتورسازی تبریز، پیش از صعود به لیگ برتر ، بازی‌های خانگی خود را در لیگ آزادگان در این ورزشگاه برگزار می‌کرد؛ اما پس از صعود به لیگ برتر، بازی‌های خانگی خود را در ورزشگاه یادگار امام تبریز و تمرینات خود را نیز در ورزشگاه اختصاصی خود انجام می‌دهد. مجموعه ورزشی شهید باکری، در اوایل سال 1390 مورد تعمیر و تجهیز و در مرداد ماه سال 1391 مورد بهره‌برداری مجدد قرار گرفت. از جمله امکانات این ورزشگاه می‌توان به استخر، سونا، سالن بدن‌سازی، سالن سرپوشیده و چند زمین چمن اشاره کرد.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**مجموعه ورزشی بنیان دیزل تبریز ورزشگاه بنیان دیزل تبریز نام ورزشگاه اختصاصی باشگاه فوتبال گسترش فولاد تبریز بود که پس از برچیده شدن و انحلال باشگاه گسترش فولاد، به دستور مالک باشگاه این استادیوم از آن باشگاه فوتبال ماشین‌سازی تبریز شد. این ورزشگاه در کنار شرکت بنیان دیزل تبریز واقع در منطقه غربی تبریز ساخته شده‌است . گنجایش کنونی این ورزشگاه 12٫000 نفر است. در اواخر سال 1389 عملیات احداث این ورزشگاه در مساحتی بالغ بر 5 هکتار آغاز شد. فاز اول این مجموعه با گنجایش 2٫000 صندلی ویژه تماشاگران، زمین چمن جهت برگزاری مسابقات و سایر امکانات مورد نیاز بهره‌برداری رسید.فاز دوم عملیات استانداردسازی استادیوم در روز 2 تیر 1390 با بهینه‌سازی زمین چمن و اجرای سیستم زه‌کشی و آبیاری خودکار آغاز شد. افزون بر این زمین چمن شماره 2 نیز جهت انجام تمرینات به بهره‌برداری رسید. همچنین ظرفیت صندلی‌های ورزشگاه نیز از 2٫000 صندلی به 7٫000 و در فاز سوم نیز به 12٫000 صندلی افزایش یافت.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
طبقه همکف این مجموعه دارای دو رختکن ویژه تیم‌های میزبان و میهمان که با سرویس‌های بهداشتی و دوش حمام مجهز شده‌است اتاق ویژه داوران و اتاق پزشکان با تجهیزات کامل از ویژگیهای بارز این ساختمان بشمار می‌رود. همچنین طبقه اول شامل اتاق فرمان، مدیریت و جایگاه مخصوص میهمانان ویژه که اشراف بصری کاملی را به آنچه در زمین مسابقه می‌گذرد دارا خواهد بود و طبقه دوم این مجموعه شامل اتاق ویژه تصویر برداران، اتاق تست دوپینگ، اتاق ناظر داوری، نمازخانه، اتاق گزارشگر تلویزیونی و رادیویی، اتاق ویژه خبرنگاران و رسانه‌ها) و سالن کنفرانس مطبوعاتی) می‌باشد که با امکانات منحصر به فرد و طراحی زیبای خود طبقه دوم این مجموعه را به حد استانداردهای بین‌المللی نزدیک ساخته‌است. در این مجموعه علاوه بر زمین چمن شماره یک که مخصوص برگزاری مسابقات رسمی می‌باشد زمین چمن شماره 2 جهت تمرینات شامل دو رختکن به ابعاد هر کدام 75 متر مربع، سرویس‌های بهداشتی و آبخوری با فنس کشی مدرن و خزانه چمن است. ساختمان VIPاین مجموعه در مساحتی به متراژ 400 متر مربع در دو طبقه با طراحی زیبای داخلی و نمای کامپوزیتی مطابق با آخرین متد روز و برگرفته شده از نمونه‌های استاندارد ساخته شده‌است. مسئولان باشگاه، قصد دارند با رفع ایرادات جزئی این ورزشگاه، نظیر نصب اسکوربورد و نورافکن، گواهی استادیوم درجه A را از نظر ضوابط و مقررات کنفدراسیون فوتبال آسیا برای این ورزشگاه کسب کنند.
**مجموعه ورزشی آزادگان قزوین ورزشگاه سردار آزادگان قزوین ورزشگاهی در شهر قزوین است که در مساحتی بالغ بر 70000 متر مربع ساخته شده‌است . این ورزشگاه بخشی از مجموعه ورزشی سردار آزادگان است. این ورزشگاه در ابتدا با نام استاندار فقید قزوین، شهید امامی نامگذاری شده بود که بعدا به احترام سردار آزادگان مرحوم ابوترابی فرد تغییر نام داد. احداث ورزشگاه 15000 نفری سردار آزادگان قزوین از سال 1382 با 10 میلیارد تومان آغاز شد.این ورزشگاه در 28 تیرماه سال 1391 با حضور وزیر ورزش و جوانان وقت با اعتبار نهایی 19 میلیارد تومان به بهره برداری رسید . گنجایش اسمی این ورزشگاه 15000 نفر است ولی در عمل 14800 نفر گنجایش حقیقی دارد. بزرگترین و استانداردترین دکل‌های روشنایی کشور به ارتفاع 50 متر و با ظرفیت 1500 لوکس نوری در این ورزشگاه برای اولین نصب و راه اندازی شده‌است.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**ورزشگاه شهید رجایی قزوین ورزشگاه شهید رجائی ورزشگاهی چند منظوره در شهر قزوین در کشور ایران است. باشگاه فوتبال پیکان زمانی که در قزوین بازی می‌کرد بازی‌های خانگی خود را لیگ برتر فوتبال ایران در این ورزشگاه انجام می‌داد. گنجایش این ورزشگاه 8000 نفر است. این ورزشگاه در شهر قزوین خیابان آیت الله طالقانی، بلوار شهید بهشتی، روبروی پارک بهشتی واقع شده است.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک ورزشگاه امام خمینی ورزشگاهی چند منظوره در شهر اراک در کشور ایران است. ورزشگاه 15 هزار نفری امام خمینی اراک نیاز دو دیدار پیاپی فوتبال را برآورده می‌کند. این ورزشگاه رو به روی پارک شهدای گمنام واقع شده است. این ورزشگاه از سال 1386 مورد استفادهٔ تیمهای لیگ یکی اراک وبعدها مورد استفادهٔ تیم بانوان شن سای اراک قرار گرفت ودر حال حاضر هم میزبان بازی‌های تیم شهرداری اراک است.
این ورزشگاه نخستین بار در سال 1386 ودر بازی افتتاحیه بین یکی از تیم‌های لیگ یکی این شهرستان با تیم پرسپولیس تهران مورد استفاده قرار گرفت و در حالی که بیش از بیست هزار نفر در ورزشگاه بودند بازی با پیروزی تیم اراکی همراه شد اما نخستین باری که این ورزشگاه در یک بازی رسمی پر شد دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و استیل آذین در سال 1388 ودر لیگ دسته اول بود که به خاطر حساسیت بازی و رقابت دو تیم برای صعود به لیگ برتر 15000 هوادار سکوهای این ورزشگاه را پر کرده بودند.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**ورزشگاه امیرکبیر کاشان ورزشگاه امیرکبیر یک ورزشگاه فوتبال و دو و میدانی در شهر کاشان، ایران است. این ورزشگاه که در سال 1386 تأسیس شده دارای 15٬000 نفر ظرفیت است. این ورزشگاه که 40 هکتار وسعت دارد، در پشت باغ تاریخی فین کاشان واقع شده است و زمین چمن فوتبال آن، براساس آخرین شیوه‌نامه‌های فدراسیون جهانی فوتبال- فیفا ساخته شده است. این ورزشگاه همچنین به پیست 8 خطه دو و میدانی، سامانه نور با 4 دکل نورافکن، 350 متر مربع فضای رختکن و سامانه آبیاری چمن دستی و اتوماتیک مجهز است. این ورزشگاه از جمله طرح‌های نیمه تمام بود که تکمیل شد.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**ورزشگاه شهید مفتح همدان ورزشگاه شهید مفتح ورزشگاهی چند منظوره در شهر همدان در کشور ایران است. باشگاه فوتبال پاس همدان و الوند همدان بازی‌های خانگی خود را در این ورزشگاه انجام می‌دهند. این ورزشگاه در کیلومتر 5 جاده ملایر واقع شده است. این مجموعه ورزشی در 30 هزار متر مربع مساحت، مجهز به سامانه گرمایشی از کف چمن، شبکه آبیاری خودکار، روشنایی زمین چمن، سونای خشک و رختکن مجزا برای هر تیم، پیست دوومیدانی، صاعقه گیر و صفحه نمایش است. این ورزشگاه 15 هزار نفری دومین ورزشگاهی است که چمن آن با سیستم مشابه زمین چمن شماره یک ورزشگاه آزادی نگهداری می‌شود.این مجموعه ورزشی در سال 88 افتتاح شده است و 75 میلیارد ریال برای تاسیس آن هزینه شده است.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
**ورزشگاه فولاد شهر اصفهان ورزشگاه فولادشهر یک ورزشگاه فوتبال در نزدیکی اصفهان است. ورزشگاه فولادشهر، ورزشگاه اختصاصی باشگاه فوتبال ذوب‌آهن اصفهان است که در سال 1377 افتتاح شد. از سال 1386 تا 1395 تیم فوتبال سپاهان اصفهان بازی‌های خانگی خود را در این ورزشگاه برگزار می‌کرد.
بازی رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا 2007 در سال 1386 بین دو تیم سپاهان و اوراوا ردز ژاپن در این ورزشگاه برگزار شده است. مراسم اهدای جام و جشن قهرمانی تیم‌های ذوب‌آهن در جام حذفی 88–1387 و سوپر جام 1395 و سپاهان در لیگ برتر 91–1390 و لیگ برتر 94–1393 در این ورزشگاه برگزار شده است. این ورزشگاه 15هزارنفر گنجایش دارد.
///// ورزشگاه‌های تاسیس‌شده بعد از انقلاب / بخش اول
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند