شورای آتلانتیک بررسی کرد؛
مقاومت ایران چگونه سیاستهای آمریکا را تغییر خواهد داد؟
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - وبسایت شورای آتلانتیک در گزارشی به این مسئله پرداخت که در صورت شکست سیاست «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران، راهبرد واشنگتن چگونه باید باشد.
تبسم مهر - وبسایت شورای آتلانتیک در گزارشی به این مسئله پرداخت که در صورت شکست سیاست «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران، راهبرد واشنگتن چگونه باید باشد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان ، «شورای آتلانتیک» در گزارشی با اشاره به انتخابات ریاستجمهوری 2020 آمریکا به رئیسجمهور آینده این کشور توصیه کرد در صورت مقاومت ایران در برابر تحریمها ، واشنگتن باید رویکرد خود را کاملا تغییر دهد.
این موسسه پژوهشی درباره رویکرد رئیسجمهور آینده آمریکا در قبال ایران مینویسد: «تا 2021 سال باید کاملا روشن شود که آیا کارزار «فشار حداکثری» دونالد ترامپ موفق بوده یا نه. اگر ایران تسلیم تحریمها نشد و برای یک برنامه جامع اقدام مشترک ( برجام ) جدید و «بهتر» به پای میز مذاکره نیامد، دولت آینده آمریکا باید راهبرد خود را به کلی تغییر دهد و رویکرد دیگری در پیش گیرد».
نویسنده درباره تغییر رویکرد دولت آینده آمریکا در شرایط ایستادگی ایران در برابر تحریمها میافزاید: «نخستین گام مهم، استفاده از فرمان اجرایی (رئیسجمهور) و بازگشت آمریکا به توافق هستهای با ایران است و همچنین لغو ممنوعیت مهاجرت مسلمانان به آمریکا که صدمههای زیاد و غیرمتناسبی به ایرانیها و ایرانی-آمریکاییها وارد کرده است. با این حال در بلند مدت کاخ سفید باید به دنبال آغاز گفتگوها با ایران و شُرکای گروه 5+1 برای انعقاد برجامِ جدیدی باشد تا شالوده قویتری برای منع اشاعه (سلاح هستهای) و حلوفصل تنشها در خاورمیانه ایجاد شود».
در ادامه این گزارش آمده است: «برای ترغیب ایران به گفتگوهای جدید، دولت آینده آمریکا باید لحن خصمانه و مداوم دونالد ترامپ، وزیر خارجه و دیگر مشاوران ارشد او را کنار بگذارد و مشوقهایی نیز به تهران اعطا کند. میتوان قانون جدیدی تصویب کرد که در ازای امتیازدادن ایران، تحریمهای خاصی علیه این کشور لغو شود».
این گزارش در ادامه با اشاره به نقش موثر ایران در تحولات منطقه و اینکه حل مسائل خاورمیانه بدون مشارکت تهران امکانپذیر نیست، درباره اهمیت بازگشت آمریکا به برجام و نیاز واشنگتن به مذاکره، میافزاید: حتی اگر توافق ناقص دیگری حاصل شود بهتر از موقعیت کنونی آمریکاست که به علت خروج از برجام از جامعه بینالمللی منزوی شده است.
انتهای پیام/