در دانشگاه علوم بهزیستی انجام شد؛
طراحی اپلیکیشن دانش افزایی آمادگی و مقابله در برابر حوادث و بلایا
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - اپلیکیشن «دانش افزایی آمادگی و مقابله در برابر حوادث و بلایا» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طراحی و تولید شد.
تبسم مهر - اپلیکیشن «دانش افزایی آمادگی و مقابله در برابر حوادث و بلایا» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طراحی و تولید شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این اپلیکیشن توسط دکتر سید حبیب اله کواری عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و تیم تحت سرپرستی وی، طراحی و تولید شده است.
کواری درباره این اپلیکیشن گفت: با توجه به موقعیت ایران بر روی یکی از دو کمربند زلزله خیز جهان و وجود گسلهای فراوان، وقوع بلایای طبیعی از جمله زلزله در فلات ایران امری طبیعی است و ایران را جزو 10 کشور بلاخیز و شش کشور زلزلهخیز دنیا قرار داده است.
وی افزود: این درحالی است که با توجه به تحریمهای ایران از سوی کشورهای غربی به ویژه امریکا، امکان دانلود و نصب اپهای بحران، از جمله اپ آژانس FEMA و Cross Hazard App که برای همه رایگان و به سادگی قابل دسترس است، برای ایرانیان وجود ندارد و در نهایت، در قالب یک اپ و به زبان فارسی نیست.
عضو هیئت علمی گروه مدیریت توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی افزود: این اپلیکیشن، در قالب طرح تحقیقاتی مصوب، با حمایتهای مالی و تائید معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه، طراحی و تولید شد.
وی اظهار داشت: با این نرم افزار، امکان ارائه محتواهای آموزشی کاربردی در حوزه زلزله و سیل و مباحث مرتبط ، امکان جستجو در بین محتوای آموزشی، امکان مدیریت اطلاعات تیم پشتیبانی، امکان به روز رسانی خودکار سامانه، وجود دارد.
کواری افزود: همچنین، این اپلیکیشن «شخصی سازی نمای ظاهری سامانه از جمع اندازه نوشتهها و رنگهای مورد استفاده، مدیریت یادآورها، اتصال به وب سایتهای خبری داخلی و خارجی، اتصال به سیستمهای هواشناسی و راهها و مدیریت دادههای دریافتی و مدیریت نیازمندیهای غیر کارکردی» را امکانپذیر کرده است.
وی در تشریح دیگر امکانات این نرم افزار اظهار داشت: مطالب آموزشهای کمکهای اولیه شامل سر فصلهای «اصول کمکهای اولیه، ارزیابی مصدوم، CPR، خفگی و خونریزی، سوختگی، شکستگی، پانسمان» و آموزشهای آمادگی قبل از زلزله نیز شامل سر فصلهای آموزشی «آمادگی در برابر زلزله و مقاوم سازی» از طریق این نرم افزار قابل استفاده است.
این محقق افزود: این اپلیکیشن، علاوه بر امکانات ذکر شده، دسترسی به سایتهای خبری جهت دریافت آخرین اخبار امدادرسانی و همچنین، سایتهای امدادی مانند سایت سازمان مدیریت بحران، اورژانس کشور، آتش نشانی، امداد و نجات جمعیت هلال احمر، مرکز زلزله نگاری کشور، هواشناسی و ... را امکانپذیر کرده است.
به گفته وی، مهندسان و کارشناسان حوزه IT دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، صحت و درستی عملکرد این نرم افزار را از نظر فنی، و محتوای علمی و آموزشی آن نیز از سوی متخصصان گروه آموزشی و مرکز تحقیقات سلامت در حوادث بلایا آن دانشگاه، مورد داوری و تائید قرار گرفته است.