آخرین مطالب

ایران قهرمان مسابقات بین‌المللی پارااسکی شد/ شمشکی: دنبال افزایش سهمیه‌های پارالمپیک هستیم ورزشی

ایران قهرمان مسابقات بین‌المللی پارااسکی شد/ شمشکی: دنبال افزایش سهمیه‌های پارالمپیک هستیم

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - رییس انجمن اسکی معلولان و نابینایان و کم‌بینایان پس از قهرمانی ایران در رقابت‌های بین المللی پارااسکی در رشته‌های صحرانوردی، آلپاین و اسنوبورد گفت: تمام تلاشمان بر این است که تعداد سهمیه‌های خود را در بازی‌های پاراالمپیک زمستانی ۲۰۲۲ از ۵ سهمیه به ۷ سهمیه افزایش دهیم.

تبسم مهر - عیسی ساوه شمشکی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مسابقات بین المللی پارااسکی در سه رشته اسنوبورد، صحرانوردی و آلپاین در سه بخش نشسته، ایستاده و کم‌بینایان و نابینایان با حضور تیم‌های ایران، آذربایجان، پرتغال، قزاقستان و ترکیه برگزار شد که تیم ایران در هر سه رشته توانست در جایگاه قهرمانی قرار بگیرد.
وی با اشاره به برتری ابوالفضل خطیبی در مسابقات صحرانوردی خاطرنشان کرد: خطیبی جز اسکی‌بازانی است که هم در مسابقات افراد سالم و هم در بخش معلولان شرکت می‌کند. در حال حاضر نیز نفر چهارم رنکینگ جهان در بخش اسکی افراد سالم است، در این مسابقات نیز با کسب عنوان قهرمانی در مسابقات پارااسکی صحرانوردی توانست حضورش را در مسابقات قهرمانی جهان سال آینده که به میزبانی قزاقستان برگزار می‌شود، تثبیت کند.
رئیس انجمن اسکی معلولان همچنین با اشاره به افزایش تعداد اسکی‌بازان معلول در ماده صحرانوردی نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: تا سال گذشته تنها دو ورزشکار در بخش صحرانوردی داشتیم اما الان این تعداد به 7 ورزشکار معلول و یک ورزشکار نابینا و کم‌بینا افزایش پیدا کرده است که ادامه این مسیر سبب می‌شود تا در پارالمپیک زمستانی 2022 که در چین برگزار می‌شود، سهمیه‌های بیشتری را به خود اختصاص دهیم.
وی اضافه کرد: در پارالمپیک زمستانی 2018 ما تنها با 5 ورزشکار در این رویداد حضور داشتیم، تلاش بر این است که تعداد سهمیه‌های خود را تا 7 ورزشکار افزایش دهیم و حضور قدرتمندی را در این مسابقات داشته باشیم.
شمشکی افزود: سه سال پیش که انجمن پارااسکی را راه‌اندازی کردیم تنها یک ورزشکار داشتیم اما الان این تعداد به 28 اسکی باز افزایش پیدا کرده که نشان از رشد این ورزش در بین افراد معلول و نابینا و کم‌بیناست. البته تعداد اسکی باز زن تنها 6 ورزشکار است که ما سعی داریم در آینده این تعداد را به 15 ورزشکار در سه رشته اسنوبورد، آلپاین و صحرانوردی افزایش دهیم.
وی یکی از مشکلات اسکی‌بازان معلول و نابینا و کم‌بینا را کمبود تجهیزات عنوان کرد و گفت: کمبود امکانات و تجهیزات سبب شده تا ورزشکاران ما در طی سال تنها 3 ماه که برف است، تمرین داشته باشند. بنابراین اگر بخواهیم در پارالمپیک زمستانی 2022 حضور قدرتمندی داشته باشیم و سهمیه‌های بیشتری را به خود اختصاص دهیم باید در طی سال علاوه بر برگزاری مسابقات آسیایی و بین المللی در کشور، ورزشکاران خود را به تورنمنت‌های برون مرزی حداقل یک بار در طی سال اعزام کنیم تا اسکی‌بازان معلول با افت رنکینگ مواجه نشوند.
رئیس انجمن اسکی معلولان خاطرنشان کرد: اگر از امکانات و تجهیزات خوبی برخوردار باشیم و در طی سال بتوانیم ورزشکاران خود را به مسابقات برون مرزی اعزام کنیم بدون شک می‌توانیم در آینده تعداد ورزشکاران خود را حتی تا 50 نفر افزایش دهیم و پشتوانه‌های خوبی را در رده سنی زیر 20 سال برای تیم ملی تربیت کنیم.
وی در پایان از مدیریت پیست اسکی دیزین، شمشک، توچال و دربند سر به خاطر در اختیار قرار دادن امکانات و تجهیزات رایگان به ورزشکاران معلول و نابینا و کم‌بینا تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند