وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
باید صادرات کالاهای هنری را جدیتر گرفت
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه فرهنگ و هنر مشمول تحریمها نیست، گفت: این موضوع را باید یک فرصت برای صادرات کالاهای هنری ایرانی بدانیم و صادرات این محصولات را جدیتر بگیریم.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه فرهنگ و هنر مشمول تحریمها نیست، گفت: این موضوع را باید یک فرصت برای صادرات کالاهای هنری ایرانی بدانیم و صادرات این محصولات را جدیتر بگیریم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سید عباس صالحی در حاشیه بازدید از یازدهمین جشنواره تجسمی و گالری فروش آن در جمع خبرنگاران درباره راه اندازی گالری فروش در این جشنواره، افزود: این رویداد برای نخستین بار در جشنواره هنرهای تجسمی فجر رخ داده و آثار خوب و قابل توجهی در آن عرضه شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: از رخدادهای جدید، قرار گرفتن گالریها در کنار یکدیگر است که در دولت دوازدهم بیشتر به آن توجه شده است.
صالحی ادامه داد: افزایش هم افزایی، رشد محتوا و کمک به اقتصاد آنها از مهمترین مزیتهای قرار گرفتن این اصناف در کنار یکدیگر است.
وی با بیان اینکه هم افزایی مجموعهها میتواند شتاب دهنده حرکتها باشد، اظهار داشت: گالریها مجموعههای مستقلی بودند که در این جشنواره در کنار هم قرار گرفتند که این امر میتواند اتفاق خوبی را رقم بزند، آنها میتوانند در بخش محتوایی، کیفی و اقتصادی به یکدیگر کمک کنند
** افزایش دایره تولید کنندگان آثار تجسمی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: ما یک حلقه مفقوده ای بین گالریها و بخش حراجی تهران در سالهای اخیر داشته ایم، اما این رخدادهای جدید میتواند این حلقه مفقوده را پر کند.
وی افزود: بدین معنا که گالریها کنار هم قرار گیرند و تبدیل بشوند به واسطه ای بین اقتصاد، فرهنگ گالری و اقتصاد و فرهنگ حراج و این اتفاق، فرصتی ایجاد میکند تا بتوانیم هم در جشنواره و هم در طول سال این فاصله را کم کنیم و اقتصاد تجسمی فقط متکی به فروش گالریها و حراج نباشد.
صالحی ادامه داد: نکته دیگر کنار هم قرار گرفتن تهرانیها و سایر استان هاست؛ ما یک فضای شتاب آمیز در استانها میبینیم و امسال گالریهای تهران و سایر استانها را داریم که کمک کننده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ما نیاز داریم که مصرف کنندگان بیشتری را به فضای خریداران هنرهای تجسمی بیفزاییم. اینکه خریداران تجسمی در دایره معدودی باشند به اقتصاد هنرهای تجسمی ضربه میزند.
صالحی تصریح کرد: دایره تولید کنندگان این بخش رو به افرایش است و مصرف کنندگان نیز باید رشد پیدا کنند؛ بنابراین باید ذائقههای جدید را نیز در این زمینه تعریف کنیم.
**با اقتصادجهانی فاصله داریم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره وضعیت اقتصادی هنرهای تجسمی در حال حاضر نیز گفت: در این زمینه با اقتصاد جهانی فاصله داریم، تولید کنندگان در این بخش از لحاظ کمی و کیفی فراوان شده اند، باید فاصلهها در بخش اقتصادی هنرهای تجسمی را کاهش داد.
صالحی تاکید کرد: بخشهای دولتی به عنوان یکی از منابع حمایتی باید به این بخش نگاه جدید داشته باشد، در همه دنیا دولتها یکی از خریداران آثار هنری هستند.
وی خاطر نشان کرد: اما بخش دیگر مربوط به مردم است، باید مردم را در این زمینه فعال کرد و فاصله تولید و خریدار را کم کنیم.
صالحی ادامه داد: ابهامی در بخش عرضه و فروش کالاهای فرهنگی در خارج از کشور وجود داشت که اصلاحیه آن از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح و در کمیسیون فرهنگی و هیات دولت به تایید نهایی رسید.
فراهنگ**9210 **2022
انتهای پیام /*