امیر جهانشاهی:
نزاجا برای خودکفایی، دست به مهندسی معکوس و طراحی تجهیزات زده است
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش گفت: ما توانستهایم به مهندسی معکوس، طراحی و ساخت ادوات و تجهیزات و حرکت اثربخش در جهت خودکفایی دست یابیم.
تبسم مهر - معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش گفت: ما توانستهایم به مهندسی معکوس، طراحی و ساخت ادوات و تجهیزات و حرکت اثربخش در جهت خودکفایی دست یابیم.
به گزارش خبرنگار مهر ، امیرعلی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش صبح امروز(چهارشنبه) در نشست صمیمی ارتش با مردم و اصحاب رسانه که در سالن خلیج فارس باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: یگانهای نیروی زمینی در کنار دیگر نیروهای ارتش، در پیروزی انقلاب اسلامی نقش ویژه ای داشتند بگونه ای که امام خمینی(ره) از نقش ارتش در پیروزی انقلاب تشکر میکند.
وی با بیان اینکه نقش نیروی زمینی در تثبیت انقلاب و سرکوب کردن توطئهها ویژه است و در توطئههای ترکمن صحرا و کردستان حضور موثری داشته است، ادامه داد: نیروی زمینی در شکل گیری سپاه نقش داشته و در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مسئولیت آموزش نیروهای سپاه با ارتش بود.
جهانشاهی با اشاره به اینکه در زمان جنگ، نیروی زمینی ارتش در جلوگیری از پیشروی نیروهای بعثی نقش مهمی داشت و عملیاتهای مهمی را طراحی و به همراهی سپاه اجرا کرده است، تصریح کرد: نیروی زمینی در همه عملیاتهای دفاع مقدس حضور داشته است.
معاون هماهنگ کننده نزاجا با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش در پشتیبانی جنگ هم نقش مهمی ایفا کرد، افزود: در دفاع مقدس نیروی زمینی بیش از سه میلیون نفر را آموزش داد و 46 هزار و 500 شهید و حدود 25 هزار جانباز اهدا کرد.
امیر جهانشاهی از انجام اقدامات در حوزه آمادگی رزمی خبر داد و تصریح کرد: انجام رزمایشهای مشترک و تخصصی، اورهال کردن تجهیزات، تعامل با کلیه صنایع، اجرای صدها رزمایش با استفاده از تجربیات دفاع مقدس، استفاده از مهمات جنگی و... از جمله اقدامات نزاجا بوده است.
وی با بیان اینکه آخرین رزمایش نیروی زمینی رزمایش اقتدار 97 بود که گوشه ای از اقتدار نزاجا را نشان داد، اظهار داشت: نیروی زمینی توانسته به مهندسی معکوس، طراحی و ساخت ادوات و تجهیزات و حرکت اثربخش در جهت خودکفایی دست یابد، در حالی که در بسیاری از این حوزهها قبل از انقلاب به مستشاران آمریکایی وابسته بودیم.
معاون هماهنگ کننده نزاجا به تشریح دستاوردهای نیروی زمینی در ساخت و طراحی پهپاد، تانک، کشنده ها، سلاحها و بالگرد پرداخت و بیان کرد: آموزش دو میلیون سرباز در کلاسهای سوادآموزی، برگزاری کلاسهای قرآنی و بصیرت افزایی، تربیت دهها هزار قاری، احداث بیش از 200 باب مسجد و حسینیه، تجهیز و استفاده از 338 کتابخانه و... از دیگر اقدامات نزاجا است.
امیر جهانشاهی با بیان اینکه که ارتش برای مردمیاری در وقوع حوادث غیرمترقبه اقدامات فراوانی را انجام داده است، یادآور شد: رهبری به دلیل عملکرد نیروی زمینی ارتش در زلزله غرب کشور در سال گذشته از نزاجا تشکر کردند و همچنین نیروی زمینی در زمینه محرومیت زدایی در مناطق محروم، طراحی، جانمایی و نوسازی بیمارستان، نوسازی پادگان ها، خنثی سازی میادین مین، توسعه ورزش و... اقدامات نیروی زمینی ارتش است.
معاون هماهنگ کننده نزاجا با بیان اینکه هوانیروز ارتش بیش از 300 هزار ساعت پرواز عملیات در هشت سال دفاع مقدس داشته است، گفت: همه نقش هوانیروز در عملیات مرصاد و همچنین مقابله با اشرار و قاچاقچیان را میدانند و همچنین در 16 استان هوانیروز در نقش اورژانس هوایی نقش آفرینی کرده است.