رئیس ستاد اجرایی اجلاسیه صالحین بسیج در گفتوگو با فارس:
چگونه فرزندانمان را زهرایی تربیت کنیم؟
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس ستاد اجرایی اجلاسیه صالحین بسیج گفت: آنچه که باعث میشود که محصول تربیت حضرت زهرا (س)، چنین فرزندانی شود، به خاطر ملکوتی بودن حضرت (س) است و اگر مادری یک بویی از ملکوتی بودن ببرد، آن وقت او هم مانند حضرت زهرا (س) تربیت میکند.
تبسم مهر - رئیس ستاد اجرایی اجلاسیه صالحین بسیج گفت: آنچه که باعث میشود که محصول تربیت حضرت زهرا (س)، چنین فرزندانی شود، به خاطر ملکوتی بودن حضرت (س) است و اگر مادری یک بویی از ملکوتی بودن ببرد، آن وقت او هم مانند حضرت زهرا (س) تربیت میکند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدجواد امامپور مدیر امور اساتید، استادیاران و سرمربیان معاونت تعلیم و تربیت سازمان بسیج در گفتوگو با خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس درباره نحوه اجرای فرامین فاطمی در فضای مجازی از سوی زنان و مادران ابراز داشت: فضای مجازی یک چاقوی دولبه است. گاهی اوقات میشود از این فضای مجازی در راستای تحقق ارزشها و مادر خوب بودن استفاده کرد.
وی افزود: منتها چون که غالباً غلبه استفاده از این فضا به سمت مسائل ضدارزشی و منفی است و هنوز نتوانستیم فرهنگ استفاده از آن را در جامعه جا بیندازیم تا نام فضای مجازی میآید، ذهن به سمت جنبه منفی آن متبادل میشود.
حجتالاسلام امامپور تصریح کرد: با این وجود فضای مجازی ابزار خوبی است، مثلاً الان تمام محتواهای کتاب را داخل تبلت داریم یا وقتی از کتابخانههای معتبر محتواهایی مورد نیاز را جستجو میکنید به راحتی در دسترس است. بنابراین انسان باید خودش این فضا را مدیریت کند. در فضای سالمی که به نفعش است، باید از این ابزار کمال استفاده را کرد.
وی ادامه داد: اینکه میگویند حضرت زهرا (س) الگو است، گاهی اوقات الگو بودن را تنزل میدهیم و از سطح پایین چون نگاه میکنیم و شروع میکنیم در یک جاهایی گیر میکنیم. ببینید حضرت زهرا (س) اسامیهایی دارند که این اسامی هم بیدلیل روی انسانهای معصوم گذاشته نشده است.
حضرت زهرا (س) برای مردان و زنان الگو هستند
مدیر امور اساتید، استادیاران و سرمربیان معاونت تعلیم و تربیت سازمان بسیج بیان داشت: این طور نیست که اگر اسم فردی را محمد میگذارند او آدم پسندیدهای باشد. حالا تفعل به خیر میزنند میگویند به خاطر اینکه إنشاءالله یک اخلاق پسندیدهای داشته باشد، نام او را محمد میگذاریم. ولی اسامی معصومین این گونه نیست.
وی گفت: وقتی که میگویند سیده نساء العالمین نه اینکه سیده نساء العالمین است؛ یعنی الگوی زنان عالم است. این عبارت میخواهد بگوید سیده من نساء العالمین یعنی از جنس زن است. این الگو برای مرد و زن است. بعضی افراد این واژه را اشتباه معنا میکنند. در اینجا اصلاً جنسیت مطرح نیست.
حجتالاسلام امامپور خاطرنشان کرد: منتها خداوند میخواسته یک جنس زن معصوم غیر از حضرت مریم (س)، حضرت آسیه (س) و حضرت خدیجه (س)، یک کسی در یک مقام و در یک افق بالاتر از اینها خلق کند که بانوان فکر نکنند که راه برای کمال ندارند و فرع انسانیت هستند.
وی افزود: خدا با نشان دادن حضرت زهرا (س) میخواهد بگوید. همان طور که مرد خودش اصالت دارد و میتواند مسیرهای کمال را طی کند، زن هم میتواند. بنابراین وقتی درباره حضرت زهرا (س) میگوییم که ایشان ملیکه ملکوت، جلیله جبروت، نجیبه لولاک و محبوبه افلاک است، این یک معنای دیگری پیدا میکند. در عین حالی که ماهیتش، ماهیت انسانی است و معصومین در همین دنیا زندگی کردند.
راز تربیت خاص حضرت زهرا (س)/ چگونه فرزندانی زهرایی داشته باشیم
مدیر امور اساتید، استادیاران و سرمربیان معاونت تعلیم و تربیت سازمان بسیج اظهار داشت: منتها آنچه که باعث میشود که محصول تربیت حضرت زهرا (س)، امام حسن (ع)، امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) میشود، به خاطر ملکوتی بودن حضرت (س) است و اگر مادری بویی از ملکوتی بودن ببرد، آن وقت او هم بلد است مانند حضرت زهرا (س) تربیت کند.
وی ادامه داد: با این وجود حضرت زهرا (س) یک قلهای است که انسان به سمت ایشان حرکت میکند. اگر برنامه بانوان این باشد که به سمت ایشان حرکت کنند، آن وقت رایحه ملکوت به آنها میرسد و بعد میتوانند بچههایشان را زهرایی تربیت کنند.
انتهای پیام/