آخرین مطالب

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی مطرح کرد

انجام سالانه 10 هزار سیکل درمان ناباروری در کشور توسط جهاددانشگاهی علمی و دانشگاهی

انجام سالانه 10 هزار سیکل درمان ناباروری در کشور توسط جهاددانشگاهی

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشور با اشاره به این‌که به روزترین تکنیک‌های درمان نازایی را در کشور مورد استفاده قرار می‌دهیم، گفت: در این راستا جهاد دانشگاهی ۹ مرکز درمان ناباروری در سطح کشور دارد و سالانه ۱۰ هزار سیکل درمان ناباروری در کشور انجام می‌شود.

تبسم مهر - به گزارش ایسنا، محمدرضا پورعابدی در آئین افتتاحیه بخش تشخیص اختلالات ژنتیکی جنینی قبل از لانه گزینی در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان تبریز اظهار کرد: کارهای خوبی در حوزه پژوهش و فناوری و همچنین پزشکی در جهاد دانشگاهی در حال انجام است که به چند مورد از این فعالیت‌ها اشاره می‌کنم.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی دارای سه پژوهشگاه، 23 پژوهشکده، 145 گروه پژوهشی، 127 مرکز خدمات تخصصی، سه پارک علم و فناوری و 25 مرکز رشد در زمینه‌های مختلف بوده و سال گذشته مجوز راه‌اندازی اولین پارک علم و فناوری نرم و هویت‌ساز کشور را گرفته است.
وی با بیان این‌که جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری طی 38 سال فعالیت خود، حدود 13 هزار پروژه انجام داده است، گفت: با توجه به این‌که اکثر فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش، کاربردی و توسعه‌ای هستند، از این رو بیشتر این پروژه‌ها تقاضامحور هستند.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با تاکید بر این‌که 85 درصد پروژه‌های جهاد دانشگاهی از حیث ریالی کارفرمایی بوده و کمتر از 15 درصد از منابع داخلی است، تاکید کرد: گروه‌های پژوهشی نقش R&D برای فعالیت‌هاِی پژوهشی جهاد دانشگاهی دارند.
وی با بیان این‌که جهاد دانشگاهی از زمان تشکیل تاکنون، بیش از یک هزار و 73 کتاب در خروجی پژوهش‌هایش تألیف کرده و هفت هزار و 113 مقاله به تحریر درآورده است، گفت: این نهاد، 498 اختراع و پتنت به ثبت رسانده و بیش از هفت هزار کارگاه و سمینار و بیش از هزار همایش در حوزه پژوهش و فناوری برگزار کرده است.
وی با تاکید بر این‌که فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی روبه رشد بوده، گفت: در عین این‌که پژوهش‌های این مجموعه کاربردی و توسعه‌ای هستند، اما در حوزه پزشکی، پژوهش‌هایی در مرز دانش هم انجام می‌گیرد که نماد عینی آن پژوهشگاه رویان است.
پورعابدی با تاکید بر این‌که جهاد دانشگاهی بیش از یک دهه قبل پارادایمی در حوزه پزشکی شناسایی کرد که استفاده از سلول‌های بنیادی بود، افزود: در این پارادایم به جای دارو درمانی به سمت سلول درمانی حرکت کرده و به زبان ساده‌تر، در این روش، ساخت قطعات یدکی برای انسان‌ها پیگیری می‌شود.
وی در ادامه به روش‌های شبیه‌سازی و کولونی اشاره کرد و گفت: تعدادی از گونه‌های حیوانی در معرض انقراض نیز وجود دارند که می‌توان با استفاده از روش‌های شبیه‌سازی، از انقراض نجات داد و همچنین برخی از گونه‌های مهم حیوانی را که ارزش غذایی یا دارویی دارند، باید تکثیر کنیم که در بحث کلونی از این موارد استفاده می‌کنیم.
وی ادامه داد: با دست ورزی ژنتیک در برخی حیوانات نوعی داروی خاص را در شیرشان می‌توان تولید کرد که از این طریق می‌توانیم حیوانات را به کارخانجات داروسازی خاص، تبدیل کنیم.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشور در ادامه به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه پیشگیری و درمان سرطان اشاره کرد و افزود: کارهای زیادی هم در بحث سبک زندگی و هم در حوزه درمان در جهاددانشگاهی انجام شده و "پزشکی مبتنی بر فرد" موضوع مهمی است که در این رابطه باید بدان پرداخت.
وی با تاکید بر این‌که در حوزه سرطان سینه نیز در جهاد دانشگاهی کارهای خوبی انجام شده و پژوهشکده‌ای سالیان سال است که این مبحث را پیگیری می‌کند، گفت: امید است در پایان سال نتایج بالینی این اقدامات را ارائه کنیم.
وی در ادامه به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: امروزه مصرف گیاهان دارویی و ارگانیک در دنیا اقبال بسیاری داشته و مصرف داروهای شیمیایی در حال کاهش است، جهاددانشگاهی نیز در این رابطه فعالیت‌های خوبی انجام داده و سال گذشته از داروی گیاهی کبد چرب و دیابت و همچنین آلزایمر رونمایی کرده است.
پورعابدی با تاکید بر فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه خدمات نوین پزشکی نیز گفت: بحث درمان نازایی یکی از این فعالیت‌هاست که جهاددانشگاهی فعالیت‌های خوبی در این رابطه داشته است. تا چند سال قبل بیشترین ارزی که از کشور خارج می‌شد برای درمان نازایی بود اما امروز نه تنها ارزی در این رابطه خارج نمی‌شود بلکه ارز زیادی در حوزه درمان نازایی وارد کشور می‌شود.
وی در ادامه به راه‌اندازی بخش PGS در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی در تبریز اشاره کرد و گفت: در بحث لانه گزینی نیز هشت دستگاه در کشور وجود دارد که پنج دستگاه در تهران مستقر بوده و سه مورد بعدی نیز به ترتیب در شیراز، اهواز و تبریز مستقر هستند.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشور با تاکید بر این‌که بخش PGS راه‌اندازی شده در تبریز می‌تواند به شمال غرب کشور خدمات ارائه دهد، افزود: امید است جهاد دانشگاهی بتواند در دستیابی به اهداف خود که یکی از آن، کاربردی کردن پژوهش‌ها و مطالعات پزشکی است، بیش از پیش موفق باشد.
بخش تشخیص اختلالات ژنتیکی جنینی قبل از لانه گزینی در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز با حضور معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی ، معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، دبیر ستاد گرامیداشت چهل سالگی انقلاب در استان، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز و جمعی از مقامات استانی و کشوری در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز افتتاح شد.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند