نسبت به پاییز سال 96؛
تولید گوشت قرمز 20 درصد کاهش یافت
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - بر اساس گزارش مرکز آمار، تولید گوشت قرمز در پاییز نسبت به فصل مشابه سال ۹۶ حدود ۲۰ درصد کاهش یافت.
تبسم مهر - بر اساس گزارش مرکز آمار، تولید گوشت قرمز در پاییز نسبت به فصل مشابه سال 96 حدود 20 درصد کاهش یافت.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، گزیده نتایج فصل پاییز آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای کشور در فصل پاییز 1397 جمعاً 84٫2 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
گوشت گاو و گوساله با ٤٦,٦ هزار تن، 55٫3 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوسفند و بره با 28٫2 هزار تن، بز و بزغاله با 7٫6 هزار تن و سایر انواع دامها با 2 هزار تن، بهترتیب 33٫5 درصد، 9 درصد و 2٫2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در پاییز سال 1397 با عملکرد فصل مشابه سال 1396 نشاندهنده کاهش 20 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 22 درصد، برای بز و بزغاله 14 درصد، برای گاو و گوساله 18 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 23 درصد، و برای شتر و بچه شتر 44 درصد بوده است.
انتهای پیام/