طبق اعلام مرکز آمار
تولید گوشت قرمز کم شد
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - آمار رسمی از کاهش ۲۰ درصدی تولید گوشت قرمز در پاییز حکایت دارد.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، گزارشی که مرکز آمار در رابطه با کشتار دام کشتارگاههای کشور نشان میدهد، وزن گوشت قرمز تولید شده و انواع دامهای ذبحشده در پاییز 1397 در مجموع 84.2 هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع است.
طبق این گزارش، گوشت گاو و گوساله با 46.6 هزار تن معادل 55.3 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
همچنین گوسفند و بره با 28.2 هزار تن، بز و بزغاله با 7.6 هزار تن و سایر دامها با 2000 تن، بهترتیب 33.5 درصد، 9 درصد و 2.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را داشتهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در پاییز امسال با عملکرد فصل مشابه سال 1396 نشاندهنده کاهش 20 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 22 درصد، برای بز و بزغاله 14 درصد، برای گاو و گوساله 18 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 23 درصد و برای شتر و بچه شتر 44 درصد بوده است.
همچنین بر اساس گزارشی که چندی پیش مرکز آمار از تغییر قیمت کالاهای خوراکی منتشر کرد ، تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص نسبت به ماه مشابه سال قبل) گوشت گوسفندی در دی ماه تا 70 درصد و گوشت گاو و گوساله حدود 65.8 درصد اعلام شده بود.
انتهای پیام