آخرین مطالب

مشکل کارفرماها کمتر از کارگران نیست/هشدار درباره تشدید اخراج‎ها در سال 98 اقتصادی

مشکل کارفرماها کمتر از کارگران نیست/هشدار درباره تشدید اخراج‎ها در سال 98

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار با اشاره به اینکه ارزش پول ملی به یک سوم تقلیق یافته گفت: واحدهای تولیدی کوچک و متوسط تاب آوری بسیار کمی در مقابل فشارهای سخت اقتصادی دارند و اگر این روال ادامه یابد ریزش نیروی کار زیادی خواهیم داشت.

تبسم مهر - نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار با اشاره به اینکه ارزش پول ملی به یک سوم تقلیق یافته گفت: واحدهای تولیدی کوچک و متوسط تاب آوری بسیار کمی در مقابل فشارهای سخت اقتصادی دارند و اگر این روال ادامه یابد ریزش نیروی کار زیادی خواهیم داشت.

- اخبار اقتصادی -
علی اصغر آهنی ها، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، درباره دستمزد کارگران برای سال 98 گفت: اینکه کارگران می‌گویند کارفرمایان در جلسه کمیته دستمزد شرکت نداشتند کم لطفی است. دلیل عدم حضور کارفرمایان در جلسه قبلی کمیته دستمزد ماموریت بود. کارفرمایان در ماموریت کاری بودند و چون در تهران حضور نداشتند در جلسه حاضر نشدند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه کاهش قدرت خرید کارگران را قبول داریم افزود: در حال حاضر ارزش پول ملی بدون هیچ اتفاق خاصی به یک سوم تقلیق یافته است. اگر نگاهی به آمارها کنید مشاهده می‌کنید که در حال حاضر بسیاری از واحدهای خرد و متوسط با توجه به کمبود مواد اولیه و بازار در حال تعطیلی یا کار با ظرفیت پایین هستند. همین موضوع شرایط زندگی برای کارگران و کارفرمایان را بسیار سخت کرده است. نسبت به یک سال گذشته ارزش 10هزار تومان به 3هزار تومان تقلیل یافته است.
آهنی‌ها ادامه داد: افزایش هزینه‌های زندگی از یک سو، و از سوی دیگر مشکلات کارفرمایان باعث شده این روزها نه تنها حال اقتصادی کارگران خوب نیست، بلکه کارفرمایان هم حال و روز خوشی ندارند. درحال حاضر صنایع بزرگ مانند نفت ،گاز و پتروشیمی و مواد معدنی شرایط بسیار بهتری نسبت به صنایع کوچک و متوسط دارند. اما با توجه به اینکه منابع اصلی شان از منابع اصلی کشور است می‌توانند ارزش افزوده خوبی برای کشور داشته باشند، در همین راستا شرایط بهتری در وضعیت اقتصادی خود دارند.کارفرمایان شرایط خوبی برای افزایش دستمزد در حد بالا ندارند، دولت باید برای کارگران و کارفرمایان فکر اساسی کند.
نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار بیان کرد:واحدهای تولیدی کوچک و متوسط تاب آوری بسیار کمی در مقابل فشارهای سخت اقتصادی دارند و اگر این روال بدون توجه و برنامه ریزی از سوی دولت ادامه پیدا کند، واحدهای تولیدی با مشکل و ریزش نیرو در کار مواجه خواهند شد و این موضوع برای کارفرمایان ناپسند است و تمام تولید کنندگان کوچک و متوسط در مقابل آسیب‌های جدی قرار گرفته اند. باید همچنان که بخش نیروی کار را تقویت می‌کنیم، بخش کارفرمایان صنایع کوچک و متوسط که بیش از 90 درصد را به خود اختصاص داده است تقویت شود.
وی با بیان اینکه ما از دولت بابت بالا نگه داشتن قیمت دلار گلایه مند هستیم اظهار داشت:دلار را بالا نگه داشته اند تا کشور را بچرخانند. اما این هزینه از جیب صنایع کوچک و متوسط می‌رود. کارفرمایان نیز مانند کارگران مطالبه دارند و دولت باید در این زمینه پاسخگو باشد.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند