طراح سامانههای فضایی سرنشیندار روسیه اعلام کرد
کار در ایستگاه فضایی بین المللی افزایش خواهد یافت
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - یوگی میکرین، سرمهندس و طراح سامانههای فضایی سرنشیندار روسیه طی یک نشست علمی در دانشگاه فنی دولتی مسکو اعلام کرد که خدمه بخش روسیه ایستگاه فضایی بین المللی در سال ۲۰۱۹، از دو نفر به سه نفر افزایش مییابدو با برنامه ریزی جهت پرتاب واحد آزمایشگاه علمی چند منظوره، مسلماً سطح فعالیتهای علمی در این مجتمع مداری افزایش خواهد یافت.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، یوگی میکرین ، ضمن اعلام این مطلب گفت: واحد جدیدی "آزمایشگاه علمی چند منظوره" امسال به فضا پرتاب خواهد شد تا با اتصال به ایستگاه فضایی بین المللی ، سطح محیط کاری و تحقیقاتی این ایستگاه را افزایش دهد و پس از آن، افزایش خدمه برای فعالیت در این واحد ضروری است.
وی اضافه کرد: طبق برنامه پیش بینی شده از ماه سپتامبر به بعد، سه فضانورد روس باید مرتباً در ایستگاه فضایی بین المللی حضور داشته باشند و برای آن که آنها بتوانند آزمایشهای متعدد خود را در آزمایشگاه علمی چند منظوره بطور کامل به انجام برسانند، به تدارکات بیشتری نیاز است و به همین منظور تعداد پرتابهای ناو باربری بدوم سرنشین پروگرس نیز به چهار فروند در سال افزایش خواهد یافت.
به گفته سرمهندس و طراح سامانههای فضایی سرنشیندار روسیه، تا سال 2017، رسم بر این بود که مرتباً سه فضانورد روس در ایستگاه فضایی بین المللی حضور داشته باشند اما تعداد این افراد در دو سال گذشته به دو نفر کاهش یافت. با برنامه ریزی جهت پرتاب واحد آزمایشگاه علمی چند منظوره، مسلماً سطح فعالیتهای علمی در این مجتمع مداری افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: برای انجام این فعالیت به نیروهای بیشتری نیاز است. این بخش که از مؤلفههای قسمت روسی ایستگاه فضایی بین المللی و یکی از بزرگترین بخشهای ایستگاه بشمار میرود ساخته مرکز صنعت فضایی خرونیچف است.
در مورد تاریخ پرتاب این واحد، خبرها یکسان نیستند. اما بنا به گفته میکرین در مصاحبه با خبرگزاری تاس، خدمه بخش روسی ایستگاه فضایی بین المللی به منظور توسعه فعالیتهای علمی در آزمایشگاه علمی چند منظوره باید از سپتامبر 2019 به سه نفر افزایش یابد اما از سوی دیگر، در ماه ژانویه، دمیتری راگوزین ، رئیس سازمان فضایی روسیه روسکاسموس در مصاحبهای با شبکه تلویزیونی ار . بی. سی از پرتاب این واحد در اوایل سال 2020 خبر داده بود. پرتاب این واحد به دلایل مشکلات مالی و فنی بارها از سوی روسکاسموس به تأخیر افتاده است.
انتهای پیام