جهرمی خبر داد:
ماهواره ظفر در مدار 6٠٠کیلومتری زمین قرار میگیرد
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - وزیر ارتباطات با بیان اینکه ماهواره دوستی در انتظار تعیین زمان پرتاب از سمت وزارت دفاع است گفت: ماهواره ظفر با استفاده از تجربیات ماهواره پیام در مدار ۶٠٠ کیلومتری زمین قرار میگیرد.
تبسم مهر - وزیر ارتباطات با بیان اینکه ماهواره دوستی در انتظار تعیین زمان پرتاب از سمت وزارت دفاع است گفت: ماهواره ظفر با استفاده از تجربیات ماهواره پیام در مدار 6٠٠ کیلومتری زمین قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار مهر محمدجواد آذری جهرمی امروز در همایش کاربردهای فناوری فضایی در دانشگاه علم و صنعت گفت: منتظر تعیین زمان پرتاب ماهواره دوستی از سمت وزارت دفاع و قرارگرفتن آن در مدار هستیم. این ماهواره با دقت 6 متر و حدود ٣ ماه ماندگاری در فضا خواهد داشت .
وی ادامهداد: دانشگاه علم و صنعت درحال ساخت ماهواره ظفر با بهرهگیری از تجربیات ماهواره پیام امیرکبیر است که این ماهواره یک ماهواره عملیاتی است و در مدار 600 کیلومتری زمین قرار میگیرد و ٣ سال زمان ماندگاری دارد .
ماهواره «پیام 2» تا 3 سال دیگر ساخته میشود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پس از آنکه اقدامات عملیاتی برای ماهواره «پیام امیرکبیر» و ناموفق بودن آن برای قرار گرفتن در مدار زمین انجام شد، ماهواره «پیام 2» را به دانشگاه امیرکبیر سفارش دادیم که فاز طراحی آن آغاز شده است.
وی افزود: این ماهواره قرار است با 40 برابر دقت «پیام 1»، تصاویری با رزولوشن یک متر به ما ارائه دهد. با توجه به تجربهای که در ماهواره «پیام 1» کسب کردیم، زمان پیشبینی شده برای طراحی و ساخت این ماهواره سه سال است.
آذری جهرمی با بیان اینکه تجربیات خوبی از طراحی و مراحل در مدار قرار گرفتن ماهواره «پیام 1» حاصل شد که این تجربیات ارزشمند است، اضافه کرد: ایرادهایی که در زمینه ماهوارهبر وجود داشت، در کمیتهای که به همین منظور در وزارت دفاع تشکیل شده بود، شناسایی شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این ایرادها برطرف شده و منتظریم وزارت دفاع، وقت و زمان مناسبی را برای در مدار قرار گرفتن ماهواره «دوستی» دانشگاه شریف اعلام کند.
وی تصریح کرد: این یک ماهواره سنجشی است که میتواند تصاویر را با دقت 6 متر به ما بدهد و مدت قرارگیری آن در مدار، حدود سه ماه ارزیابی میشود.
آذری جهرمی اظهار داشت: ماهواره سنجشی «دوستی»، اثرات مهمی در زمینه پژوهش دارد و نتایج حاصل از تجربه این ماهواره، میتواند در ماهواره «ظفر» دانشگاه علم و صنعت نیز به کار گرفته شود.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: ماهواره «ظفر» دانشگاه علم و صنعت، یک ماهواره عملیاتی است که در مدار 600 کیلومتری زمین قرار میگیرد و سه سال مدت زمان ماندگاری آن است؛ این ماهواره تصاویر 15 متری ارسال میکند.