در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دومین رویداد سالانه ایراپ ( Aerup) برگزار میشود
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - دومین رویداد سالانه ایراپ ( Aerup) با هدف ارائه توان دانشجویان و ایده پردازان صنعت هوافضا در خدمت این صنعت به همت دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
تبسم مهر - دومین رویداد سالانه ایراپ ( Aerup) با هدف ارائه توان دانشجویان و ایده پردازان صنعت هوافضا در خدمت این صنعت به همت دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دبیر دومین رویداد سالانه ایراپ ( Aerup) گفت: صنعت هوافضا کاربردهای مختلفی در حوزههای گوناگون مانند محیط زیست، فناوری ارتباطات، سنجش از راه دور و نظایر آن دارد و از علوم بسیار نیز استفاده میکند.
مهدی سبزه پرور افزود: این رویداد با یک هدف اصلی یعنی تسهیل ارتباط دانشجویان و صاحبان ایده با صنایع مختلف مرتبط در حوزه هوافضا اجرا میشود.
وی تاکید کرد: روند ثبت نام ایدهها روی سایت به نشانی Aerup.aut.ac.ir از 10 بهمن آغاز میشود، همچنین از 16 بهمن کارگاهها و نشستهای تخصصی برنامه ریزی شده است. در این کارگاهها آموزشهای لازم برای ارتباط گرفتن صاحبان ایده با سیستم مرکز فناوری هوافضای دانشگاه و پژوهشکده هوافضای دانشگاه ارائه میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین گفت: در ادامه ایروتاک (Aertalk) 30 ) بهمن برگزار میکنیم که طی آن از نمایندگان صاحبان صنایع مرتبط نظامی و غیرنظامی دعوت میکنیم تا نیازهای خود را مطرح کنند و صاحبان ایده نیز به طور خصوصی ایدههای خود را ارائه میدهند.
سبزه پرور اظهارداشت: بعد از این روند دانشجویان میتوانند روز سوم اسفند ایدههای پرورش داده شده خود را که بعد از آموزشها به شکل کاملی درآمده است، دوباره روی سایت بارگذاری کنند تا پس از تایید نهایی برترین ایدهها روز اختتامیه در 14 اسفند با توجه به امتیاز داوران معرفی و تقدیر میشوند.
وی با تاکید بر تغییر و تکمیل روند ایده پردازی و داوریها در این دوره نسبت به سال قبل گفت: پرورش یک ایده غیر از این که نیاز به تخصص و علاقه دارد به معنای آن است که یک گروه بتواند کارهای مالی، تبلیغات، ارتباطات با ادارات و سازمانهای دولتی مرتبط و ارتباطات بین المللی را به خوبی انجام دهد؛ بنابراین در رویداد سال جاری بر آموزش این مهارتها بر صاحبان ایده تاکید کرده ایم که به نوعی در دانشگاه نسبت به این مهارتها خلا وجود دارد.
به گفته سبزه پرور، گروههای حاضر در این رویداد باید بتوانند مانند اعضای یک شرکت خصوصی با هم کار کنند و بازار و مشتری را در کنار آن بشناسند.
وی یکی دیگر از مزایای این رویداد را بررسی ایدهها در فضایی امن توصیف کرد و گفت: افراد بسیاری هستند که ایده هایی دارند ولی به دلیل اینکه فضای امنی برای طرح آن نیست مدتها آن را مطرح نمیکنند ولی در این رویداد میتوانند متوجه شوند آیا واقعا این ایده قابل اجراست یا خیر، قبلا اجرا شده است یا نیاز به نوآوری دارد و همه این موارد بدون نگرانی از سرقت ایده انجام میشود.
این عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد: حوزه هوافضا گردش علمی بالایی در همه دنیا دارد و امروزه در همه شئون زندگی مردم وارد شده است، از طرف دیگر کاتالیزور حوزههای مختلف است و انجام کارها را تسهیل میکند. بنابراین باید بیشتر به آن توجه و برای توسعه آن سرمایه گذاری کرد.
دبیر اجرایی این رویداد نیز با اشاره به تلاش برای بهبود بخشیدن به این رویداد گفت: ایرآپ در سال گذشته تجربه خوبی برای ما بود، ولی با وجود ایدههای خوبی که رسید و 3 ایده برتری که معرفی شدند، نتوانستیم سرمایه گذاری برای آنها بیابیم و قصد داریم با ارتباط بیشتر صنایع مرتبط با دانشجویان این مشکل را امسال رفع کنیم.
مریم سادات حسینی ادامه داد: با توجه به این هدف و بررسی رویدادهای ایده پردازی در حوزه هوافضا در کشورهای مختلف، رویداد ایرآپ امسال را طی یک ماه و با برگزاری پیش رویدادهایی به نام عصرانههای هوافضا در حوزههای مختلف این صنعت از پاییز سال جاری برگزار کردیم و دانشجویان طی مدت حدود یک ماه از 16 بهمن تا 14 اسفند که اختتامیه برگزار میشود، میتوانند ایدههای خام خود را تا حدی پیش ببرند که قابل ارائه به صنعت باشد.
وی افزود: این رویداد به همت انجمن علمی دانشکده هوافضا و با گروهی 40 نفره از دانشجویان علاقمند با هدف پیشبرد صنعت هوافضا در کشور و با حمایت سازمان صنایع هوایی، سازمان فضایی، برگزار میشود.
وی یکی دیگر از اهداف برگزاری این رویداد را آوردن حوزه هوافضا به میان مردم دانست وی گفت: وقتی موضوعی محبوب مردم باشد و مردم از آن حمایت کنند به ثمر میرسد، هوافضا میتواند میان مردم محبوبیت بیشتری داشته باشد و برای این امر باید بیشتر مطرح شود.
حسینی افزود: همچنین حوزههای کاربردی در هوافضا زیاد است و رشته ای شناور است به همین دلیل افرادی که به شکل تخصصی در حوزه هوافضا مثلا هوافضا و متالورژی کار میکنند، معدود هستند و اگر فرصت ادامه کار را در ایران نیابند ناچار به مهاجرت میشوند.
به گفته این دانش آموخته هوافضا، با وجود تحریمها و فشار مالی اگر در این حوزه ایده پردازی خوب و در پی آن سرمایه گذاری لازم صورت بگیرد میتوانیم به جایی برسیم که هوافضا سودآور باشد و حتی به کشورهای دیگر محصولات خود را عرضه کنیم.
انتهای پیام/