آخرین مطالب

اعلام جزئیات دومین رویداد بین‌المللی ایده‌پردازی در حوزه هوافضا/گلایه از برخی حمایت نکردن‌ها علمی و دانشگاهی

اعلام جزئیات دومین رویداد بین‌المللی ایده‌پردازی در حوزه هوافضا/گلایه از برخی حمایت نکردن‌ها

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - دبیر اجرایی دومین رویداد بین‌المللی در حوزه هوافضا با اشاره به حمایت‌های دانشکده هوافضای دانشگاه امیرکبیر، سازمان فضایی و سازمان صنایع هوایی از این رویداد، گفت: متأسفانه ارگان‌هایی که وظیفه‌شان حمایت از چنین رویدادی است، مثل ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته از دوره پیش که جزو وظایفشان چنین حمایتی بود، هیچ‌گونه حمایتی از ما نکردند؛ بعد از چهارم شهریور نیز نامه‌نگاری‌هایی را با معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری شروع کردیم که این معاونت نیز هیچ‌گونه حمایتی از ما نکرد.

تبسم مهر - به گزارش ایسنا، مریم سادات حسینی امروز در نشست خبری دومین رویداد بین‌المللی ایده‌پردازی در حوزه هوافضا که در دانشگاه امیرکبیر برگزارشد ، با بیان این‌که در این دوره روند ایده‌پردازی‌ها و داوری‌ها متفاوت شده است، اظهار کرد: در این دوره سعی در بهبود برگزاری داشتیم. سال گذشته ایده‌پردازان ایده‌های خود را به طور خام بیان می‌کردند و صنایع هم آن‌ها را تشویق می‌کردند؛ اما در نهایت سرمایه‌گذاری چندانی انجام نمی‌گرفت و دلیل آن هم این بود که ایده‌ها متناسب با نیاز صنعت نبود، در نتیجه ما پیش رویدادهایی با عنوان عصرانه در پاییز برگزار کردیم و از صنایع مختلف دعوت کردیم که نیازهای خود را در آن عصرانه‌ها بیان کنند.
وی افزود: محور عصرانه‌های برگزار شده به ترتیب تعمیر و نگهداری هواپیما و هلی‌کوپتر، کاربرد رشته متالورژی در هوافضا، کاربرد رشته کامپیوتر در هوافضا، کاربرد هوافضا در محیط زیست، بحث خدمات شهری و فوریت‌های امدادی بود که با همکاری شهرداری منطقه 2 برگزار شد. عصرانه پنجم عصرانه فضایی بود که با حضور رئیس سازمان فضایی با محوریت استفاده از تصاویر ماهواره‌ای، انواع توربین و کاربردها برگزار شد و عصرانه هفتم هم با عنوان ایرآپ دمو بود که برنامه‌ای برای دانش‌آموزان جهت آشنایی با فضای استارتاپ‌ها و ایده‌پردازی‌ها و رشته هوافضا محسوب می‌شد. در این عصرانه‌ها صنایع حضور داشتند و نیازمندی‌های خود را در محورهای اعلام شده بیان کردند. بعد از آن ایده‌پردازها جرقه فکری اولیه برایشان زده می‌شود و لذا تا 10 بهمن فرصت دارند فکر کنند و درباره ایده خود تحقیق کنند.
دبیر اجرایی رویداد ایرآپ با بیان اینکه در کارگاه‌هایی که قرار است برگزار شود، تیم‌سازی، مدیریت پروژه و برنامه‌های مالی و پلن پروژه و نحوه توجیه سرمایه‌گذار به ایده‌پردازان آموزش داده می‌شود، در نهایت برنامه ایروتاک هم که قرار است در این رویداد برگزار شود، فرصتی برای رویارویی بی‌واسطه صنایع با دانشجویان است. فرصت یک ماهه 16 بهمن تا 14 اسفند فرصتی است که ایده‌پردازان ایده را تا مرحله‌ای پیش ببرند که قابل ارائه به صنایع باشد.
حسینی با بیان این‌که 10 بهمن ماه هم زمان ثبت‌نام ایده‌پردازان برای شرکت در این رویداد است، اظهار کرد: در این دوره هدف ما از بین‌المللی شدن رویداد حضور شرکت‌کننده‌های خارجی نیست، بلکه داوران و مهمانان بین‌المللی حضور دارند. ما از صنایع فضایی خارج از کشور دعوت می‌کنیم، به نحوی که شرکت‌های بین‌المللی فضایی ترغیب شوند نیازهای خود را در آینده به این رویداد اعلام کنند.
در ادامه دکتر مهدی سبزه پرور ، سرپرست رویداد با اشاره به اینکه ایرآپ مانند سایر فعالیت‌ها با خلاقیت دانشجویان همراه شده است، گفت: افتخار می‌کنم این را عنوان کنم که تحت عنوان ایده‌های بسیار جالب و انگیزه‌بخش، دانشجویان با صنایع ارتباط گرفتند؛ علی‌الخصوص صنایعی که ورود به آن‌ها دشوار است و نیاز به هماهنگی بسیاری دارد. در عصرانه‌هایی که با حضور صنایع برگزار شد نمایندگان صنایع نیازهای صنعتشان را با زبانی علمی و نه تجاری و نظامی بیان کردند. این رویداد مشابه داخلی ندارد و ما به دنبال این بودیم که این رویداد را بین‌المللی کنیم، درنتیجه با رؤسای چند دانشکده هوافضای خارجی صحبت کردیم و آن‌ها هم استقبال کردند.
سبزه‌پرور ادامه داد: یک چیزی که خلأ آن حس می‌شود، وجود شرکت‌های مجازی است. به دلیل رکود اقتصادی ریزش در شرکت‌ها را شاهد هستیم‌.
طبیعتاً هر کشوری در دنیا یک دوره رشد و یک دوره رکود دارد که در این دوره رکود، ما نیاز به تأمل و ایده جدید داریم. من برای امسال پیشنهاد دادم که یک تجربه شرکتی مجازی داشته باشیم. شرکت داشتن فقط مسائل تخصصی و استفاده از ایده و فکر نیست، ارتباط بین‌المللی فعالیت‌های مالی و تبلیغات نیاز دارد. اگر این تیم توانست این تجربه را طی یک سال در حوزه مجازی با موفقیت طی کند در فضای حقیقی هم موفق خواهد شد و تجربه مفیدی برای یک شرکت حقیقی خواهد بود. امسال خوشبختانه با تلاش دانشجویان موفق شدیم مرکز فناوری هوافضا را در دانشکده راه‌اندازی کنیم و استارتاپی را برای حمایت از ایده‌های برترمان که در خاتمه هر دوره ایرآپ داوری می‌شود، حمایت کنیم. صنایع هم به نوبه خود مشتاق شدند و از ایده‌ها حمایت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه با مرکز رشد دانشگاه امیرکبیر ارتباط خوبی وجود دارد، درباره زمان‌بندی این رویداد گفت: 16 بهمن ماه افتتاحیه این رویداد است. کارگاه‌ها 25 و 26 بهمن برای ایده‌پردازان برگزار می‌شود که چگونه از کار خود دفاع کنند و بدانند چه نوع سرمایه گذاری می‌خواهد حمایتشان کند. همچنین با مرکز فناوری هوافضا که در آستانه افتتاح شدن است، ارتباط برقرار خواهیم کرد. هم دانشکده و هم پژوهشکده هوافضای دانشگاه امیرکبیر از مرکز فناوری هوافضا حمایت می‌کنند که بتوانیم از ابعاد مختلف، دانشجویان را حمایت کنیم. در تاریخ 30 بهمن ماه نیز یک ایروتاک برگزار می‌شود که مجدداً از تمام صنایع مرتبط نظامی و غیر نظامی دعوت می‌کنیم که درباره نیازهایی که صحبت کردند و دانشجویان سوال پرسیدند، بحث شود. برنامه‌ریزی شده که طرح‌ها سوم اسفند تحویل داده شود. داوری نهایی و اختتامیه هم 14 اسفند ماه است. ایرآپ یک محیط امن برای ایده‌پردازان فراهم می‌آورد و اساتید محرم ایده‌های دانشجویان هستند.
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند