بزرگنمایی:
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک هشت بازارچه مرزی قدیمی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که بیشترین صادرات کالا یعنی حدود ۶۰ درصد از این مبادی انجام می شود که درآمد زایی خوبی را به همراه داشته است.
علیرضا نورا افزود: توسعه بازارچه های مرزی به عنوان یکی از مهمترین ظرفیتهای این استان برای گسترش صادرات و فعالیتهای اقتصادی با کشورهای همسایه و هدف به شمار میرود.
نورا همچنین در ادامه بر تکمیل زیر ساختها برای واردات کالا در بازارچه های مرزی و تصریع در صدور کارتهای الکترونیک مبادلات مرزی تاکید کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان افزود: دولت برای چهار استان سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، خوزستان و آذربایجان غربی بازارچه های جدید موقت را به جای کوله بری جایگزین کرد که در این استان سه بازارچه تخت عدالت، بش دلبر و شاهگل در شمال استان، یک بازارچه در میرجاوه و 2 بازارچه جالق و میل 106 در سراوان در دستور کار قرار گرفت .
وی افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده سرپرست خانوارهای تا شعاع 50 کیلومتر این بازارچه ها در سیستان و بلوچستان می توانند با داشتن کارت الکترونیک مبادلات مرزی از تخفیفات 750 هزار تومانی در ماه با 100 درصد سود بازرگانی برای واردات کالا برخودار شوند .
و گفت: در صورت فراهم شدن زیر ساخت ها اگر مساله کارت های الکترونیک حل نشود در استفاده از این ظرفیت و فرصت برای مرزنشینان مشکل ایجاد می شود .
تاکید بر رفع مشکلات منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه
همچنین استاندار سیستان و بلوچستان در دومین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان گفت: مشکلات موجود در راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه باید در چهار بخش زیربنایی، مالی و بانکی، امنیتی و اقتصادی طبقه بندی و تا 10 روز آینده برطرف شود .
محبی در این جلسه تاکید کرد: با توجه به اینکه بیش از 6 سال از تصویب منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه می گذرد اما هنوز به بهره برداری نرسیده است باید مشکلات موجود توسط کارگروه های جداگانه و تخصصی بررسی و طبقه بندی شود .
وی افزود: تصویب منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه یک ظرفیت بسیار بزرگ برای سیستان و بلوچستان محسوب می شود که در طول این سالها بدون استفاده مانده است؛ بنابراین باید با یک سرعت منطقی و قابل قبول این منطقه را به مرحله بهره برداری رساند .