جزئیات سند همکاری میراث فرهنگی ایران با سازمان جهانی گردشگری/ایران مقصد امن مسافران جهان میشود
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - با لحاظ کردن برنامه کاری سازمان جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۰ و برنامه گردشگری ایران، پیشنهاد شده است که جمهوری اسلامی ایران و سازمان جهانی گردشگری در این سال یک همایش مشترک بینالمللی با موضوع بومگردی و گردشگری روستایی برگزار کنند.
تبسم مهر - با لحاظ کردن برنامه کاری سازمان جهانی گردشگری در سال 2020 و برنامه گردشگری ایران، پیشنهاد شده است که جمهوری اسلامی ایران و سازمان جهانی گردشگری در این سال یک همایش مشترک بینالمللی با موضوع بومگردی و گردشگری روستایی برگزار کنند.
- اخبار اجتماعی -
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم این تفاهم نامه عصر به امضای علی اصغر مونسان - معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و زوراب پلولیکاشویلی - دبیر کل سازمان جهانی گردشگری رسید.
مسافرت بهسبک مرد نخستین + تصاویر
چرا غذای ایرانی آخرین انتخاب توریستهای جهان است
نخستین بند این تفاهم نامه موضوع کمکهای فنی است که بر این اساس، دبیرخانه سازمان جهانی گردشگری در حوزههای فنی به جمهوری اسلامی ایران کمک خواهد که میتوان به بازبینی برنامه ملی توسعه گردشگری ایران و ارائه پیشنهاداتی برای چگونگی روند پیگیری و تدوین و اجرای سیستم حسابهای اقماری گردشگری ایران اشاره کرد.
همکاری در زمینه بومگردی و گردشگری روستایی یکی دیگر از محورهای این سند همکاری است که سازمان جهانی گردشگری و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با مشارکت یکدیگر نسبت به ایجاد یک چارچوب همکاری در زمینه بومگردی و گردشگری روستایی اقدام خواهند کرد.
با لحاظ کردن برنامه کاری سازمان جهانی گردشگری در سال 2020 و برنامه گردشگری ایران، پیشنهاد شده است که جمهوری اسلامی ایران و سازمان جهانی گردشگری در سال 2020 یک همایش مشترک بینالمللی با موضوع بومگردی و گردشگری روستایی برگزار خواهند کرد.
مدیریت تصویر و جایگاهسازی برای جمهوری اسلامی ایران محور دیگر این سند همکاری است که بر این اساس، سازمان جهانی گردشگری از طریق اجرای پروژههایی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را در زمینه ایجاد تصویر مثبت از ایران در بازار جهانی، به عنوان یک مقصد امن با هویت فرهنگی منحصر به فرد و تنوع غنی، حمایت خواهد کرد.
ایجاد مرکز بینالمللی صنایع دستی و گردشگری یکی دیگر از بندهای این سند همکاری است که بر این اساس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری علاقهمندی خود را به تاسیس مرکز بینالمللی صنایع دستی و گردشگری در جمهوری اسلامی ایران ابراز کرده است و از سازمان جهانی گردشگری در این خصوص درخواست حمایت کرده است که جزئیات بیشتر مورد مذاکره قرار خواهد گرفت.
همکاری در فعالیتهای راه ابریشم نیز محور بعدی این سند همکاری است که دو طرف بر نقش مهم ایران در برنامه ابتکاری راه ابریشم تاکید کردند و تایید کردند که همکاری گستردهتر از طریق مشمول سازی همه بخشها، شرکا و ذینفعان برای اجرای برنامههای ابتکاری مشترک با هدف تقویت نقش ایران در این روند توسعه ای و ترویجی، ضروری است.
همکاری در زمینه یک پروژه پایلوت برای ترویج گردشگری قابل دسترسی (Accessible Tourism)، نیز در این سند همکاری مورد توجه قرار گرفته است که بر این اساس در ایران دو طرف موافقت کردند که در خصوص پروژه پایلوت برای ترویج گردشگری قابل دسترسی مذاکره نمایند.
از ناگفتههای آخرین سفر آیتالله رفسنجانی تا عیدیهای آقای روحانی/طرحی شیشهای برای حذف امضاهای طلایی
گردشگری درآمد نفت را میگیرد/ ایران "کشور موزه" است
انتهای پیام/