آخرین مطالب

پیگیری ماجرای استخدام "پیمانی"دانشجومعلمان در دولت اجتماعی

پیگیری ماجرای استخدام "پیمانی"دانشجومعلمان در دولت

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: رایزنی‌ها برای حل مشکل استخدام "پیمانی" دانشجومعلمان ادامه دارد.

تبسم مهر - معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: رایزنی‌ها برای حل مشکل استخدام "پیمانی" دانشجومعلمان ادامه دارد.

- اخبار اجتماعی -
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، علی الهیار ترکمن در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره صدور حکم استخدام "پیمانی" برای دانشجو معلمان ورودی سال97 اظهار کرد: همه می‌دانند آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه اجرایی مجوزهای استخدامی صادر شده برای آن از سوی سازمان امور اداری استخدامی کشور است و احکام استخدامی را براساس نوع استخدامی که در مجوزها صادر می‌شود باید صادر کند و نحوه به کارگیری همکاران را از آن طریق انجام دهد.
وی افزود: مجوزی که امسال سازمان امور اداری استخدامی برای ورودی‌های 97 دانشگاه فرهنگیان به ما داده است منطبق با مواد 2،3،20 و 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان به صورت "پیمانی" است و سال گذشته نیز براساس همین قانون، مجوز استخدام رسمی آزمایشی صادر شده بود اما امسال مجوز را پیمانی دادند.
سازمان استخدامی مطابق اساسنامه دانشگاه فرهنگیان مجوز استخدام "پیمانی" صادر کرد
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت:‌ توجیه آنها این است که مستند به مواد2، 3،20و 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان آمده است که وظایف وزارت آموزش‌وپرورش و دانشگاه فرهنگیان در تامین نیروی انسانی، تربیت دانشجو معلمان و نحوه ورود آنها به خدمت معلمی باید چگونه باشد اما به نوع استخدام اشاره نشده است و همکاران در سازمان اداری استخدامی توجیه کردند چون اساسنامه دانشگاه فرهنگیان نوع استخدام را مسکوت گذاشته است براساس قوانین موضوعه در مجوز صادر شده نوع استخدام را پیمانی اعلام کرده‌اند.
الهیار با اشاره به اینکه وزیر آموزش و پرورش پیگیری‌های متعددی انجام داده است، افزود: به موضوع قانون متعهدین به خدمت وزارت آموزش و پرورش و ماده 6 آن که به استخدامی رسمی آزمایشی اشاره کرده، تاکید کردیم.
اگر احکام صادر نمی‌شد 6 ماه حقوق دانشجومعلمان از دست می‌رفت
وی ادامه داد: مذاکرات متعددی در این زمینه صورت گرفته است و دوستان هم توجیهاتی داشتند تا به بهمن ماه رسیدیم و اگر برای صدور احکام اقدام نمی‌کردیم دانشجومعلمان جدید نمی‌توانستند کدحقوقی بگیرند و حقوق 6 ماهه آنها را نمی‌توانستیم پرداخت کنیم و براین اساس آنها به مشکل برمی‌خوردند.
تضاد قوانین در بحث استخدام رسمی و پیمانی
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در واقع دو دیدگاه در این زمینه وجود دارد که به خاطر تعدد و تعارض قوانین به وجود آمده است، بیان کرد: قانون متعهدین به خدمت آموزش‌وپرورش در ماده 6 می‌گوید دانشجومعلمان بعد از تایید صلاحیت و وارد شدن به دوره تحصیل می‌توانند به صورت رسمی آزمایشی استخدام شوند از سوی دیگر اساسنامه دانشگاه فرهنگیان نوع به کارگیری را مسکوت گذاشته است و دوستان سازمان اداری و استخدامی مستند به قوانین موضوعه که الان فقط مجوز استخدام پیمانی در دستگاه‌های دولتی صادر می‌شود مجوز استخدام را برای ما پیمانی تعیین کرده‌اند.
تضمین می‌دهیم آموزش‌وپرورش مشکل را پیگیری کند
الهیار در پاسخ به این پرسش که" آموزش‌وپرورش برای حل مشکل چه برنامه‌ای دارد؟" گفت: احکامی که ما صادر کردیم برای این است که همکاران جوان ما کد حقوقی بگیرند و رایزنی‌ها ادامه دارد و به آنها تضمین می‌دهیم که پیگیر‌ی‌ها از سوی آموزش‌وپرورش ادامه دارد و هیچ حقی از آنها ضایع نخواهد شد بنابراین خیلی ذهن خود را درگیر این کار نکنند. وزیر آموزش‌وپرورش در سطح دولت کار را پیگیری می‌کند و وقتی به تفاهم رسیدیم که دوستان رسمی آزمایشی شوند احکام آنها اصلاح می‌شود.
وی در پاسخ به این پرسش "دانشجومعلمان ورودی 97 تا چه زمانی تعیین تکلیف می‌شوند؟" افزود: سعی می‌کنیم قبل از پایان سال مالی امسال، کار را دنبال کنیم و نتیجه آن را اعلام خواهیم کرد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش درباره ماجرای معوقات خرید خدمتی‌ها نیز گفت: اکنون تخصیص‌ها را از سازمان برنامه گرفته‌ایم که 51 میلیارد تومان اعتبار پرداخت حقوق این افراد است و به علت کمبود نقدینگی کشور در خزانه مانده است. وزیر آموزش و پرورش با وزیر دارایی صحبت کرده و قول داده‌اند تا بخشی از این منابع در این هفته آزاد شود و ما در بهمن ماه و بزودی پرداختی هایی داشته باشیم.
پاسخ بطحایی به دلایل صدور احکام استخدام "پیمانی" دانشجومعلمان
واکنش اینستاگرامی بطحایی به نگرانی دانشجومعلمان از استخدام "پیمانی"
استخدام ورودی‌‌های 97 دانشگاه فرهنگیان و رجایی "پیمانی" شد
اعتراض دانشجومعلمان به شرایط جدید استخدام "پیمانی"
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند