عضو فرهنگستان علوم تاکید کرد
ضرورت افزایش ظرفیت نیروگاههای تجدیدپذیر طبق برنامه ششم توسعه
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - عضو فرهنگستان علوم کل ظرفیت تولید انرژی در نیروگاههای تجدیدپذیر کشور را ۶۷۰ مگاوات عنوان کرد و گفت: طبق برنامه ششم توسعه این میزان باید به ۵۰۰۰ مگاوات برسد.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا ، محمود یعقوبی امروز در همایش نیمروزه "انرژی و محیط زیست" که در فرهنگستان علوم برگزار شد، به تشریح وضعیت موجود انرژی در دنیا و ایران پرداخت و گفت: در سال 2016 سهم سوخت فسیلی تقریبا 80 درصد و سهم انرژیهای تجدیدپذیر در تامین انرژی 10 درصد ارزیابی شده است.
وی پنج کشور دارای بالاترین ظرفیت نصب انرژیهای تجدیدپذیر را به ترتیب چین، آمریکا، ژاپن، هند و آلمان نام برد و خاطرنشان کرد: در سالهای آینده با کاهش قیمت انرژیهای تجدیدپذیر روبرو خواهیم بود.
عضو فرهنگستان علوم ذیل عنوان "وضعیت انرژیهای تجدیدپذیر در ایران" توان استفاده از برق بادی در کشور را 140 هزار مگاوات و ظرفیت انرژی خورشیدی را 1470 گیگاوات عنوان کرد و گفت: در حال حاضر کل ظرفیت تولید انرژی در نیروگاههای تجدیدپذیر کشور 670 مگاوات هست که در این میان 42 درصد به انرژی خورشیدی و 41 درصد مربوط به انرژی باد است. در حالیکه این میزان عدد ناچیزی است.
یعقوبی در پایان اظهار کرد: طبق برنامه ششم توسعه ظرفیت نصب انرژیهای تجدیدپذیر باید به 5000 مگاوات برسد که با توجه به سالهای باقیمانده محقق شدن این موضوع تقریبا غیرممکن است.
انتهای پیام