رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان:
رسیدن به "دانشگاه جامعه محور" از مهمترین اهداف ماست
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان بر استفاده حداکثری از ظرفیتها و سرمایههای دانشگاه تأکید کرد و گفت: مهمترین هدف ما، ارتقاء به دانشگاه نسل سوم و دانشگاه جامعه محور است.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، دکتر حسن رنجبرعسکری امروز دوم بهمن ماه در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان اظهار کرد: از آقای دکتر دهقان ریاست سابق دانشگاه در طی سالهایی که در مسئولیتهای مختلف در دانشگاه خدمات ارزنده ای را به دانشگاه داشتند تشکر میکنم.
وی به سیاست کاری خود در دانشگاه اشاره کرد و افزود: یکی از اولویتهای کاری بنده «برنامه محوری» است یعنی همه اموری که میخواهد انجام گردد بر اساس برنامه پیش برود، استمرار برنامههای قبلی را نیز امیدواریم انجام دهیم.
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با اشاره به چهار رکن اساسی برای پیشرفت سازمانها، یادآور شد: این ارکان شامل ساختار مدیریتی سازمان، برنامه راهبردی سازمان، همدلی و همکاری درون دانشگاهی و تعامل سازنده با جامعه هستند.
رنجبرعسکری تصریح کرد: یکی از برنامه هایی که نیاز داریم آن را انجام دهیم ارزیابی درون دانشگاهی است که با توجه به شرایط دانشگاهها اگر نقاط ضعف و قوت خود را انجام ندهیم نیاز داریم با جدیت بیشتری در گروهها دنبال کنیم.
وی از نگارش برنامه راهبردی دانشگاه خبر داد و عنوان کرد: یک برنامه راهبردی برای دانشگاه ولی عصر(عج) از سال 97 تا 1404 نوشته شده است که ارزشها، مأموریت، چشم انداز و اهداف کلان این برنامه تدوین شده است.
رنجبرعسکری از مسئولیت پذیری در قبال جامعه سخن گفت و ابراز کرد: دانشگاه نسل سوم دانشگاههای کارآفرین محور میباشند که خوشبختانه دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان جزو دانشگاههای است که قدمهای ارزشمندی در این زمینه برداشته است.
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان ادامه داد: کارهای مهمی در زمینه تبدیل دانشگاه به دانشگاه کارآفرین در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان انجام شده است به طوری که دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان نخستین دانشگاه در استان کرمان است که مجوز مرکز رشد را مستقیماً از وزارت علوم اخذ کرده است.
رنجبرعسکری اظهار داشت: تاکنون 53 شرکت در مرکز رشد دانشگاه ثبت شده اند که از این تعداد 5 شرکت دانش بنیان هستند، همچنین مرکز کارآفرینی دانشگاه را فعال کردیم و در این مرکز طرحهایی که دانشجویان دارند عملی کنیم.
وی بیان داشت: صندوق حمایت از پژوهشگران و کارآفرینان را در داخل دانشگاه ایجاد کرده ایم تا دانشجویان و کارآفرینان در راستای توسعه دانشگاه نسل سوم اقدام کنند.
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان خاطرنشان کرد: با همکاری دانشگاه ولی عصر(عج) وهای تک کرمان صندوق پژوهش و نوآوری را در استان ایجاد کنیم و نزدیک به 15 درصد از سهام صندوق هم در اختیار دانشگاه است.
رنجبرعسکری به چشم انداز دانشگاه ولی عصر اشاره کرد و گفت: امیدواریم با سیر صعودی که دانشگاه در پیش گرفته است به یکی از صد دانشگاه برجسته جهان اسلام و یکی از دو هزار دانشگاه سطح جهان باشد.
وی در ادامه به همکاری با صنعت پرداخت و گفت: از زمانی که مهندس احمدی مدیریت مجتمع مس سرچشمه را بر عهده گرفته اند ارتباطات بسیار خوبی بین صنعت و دانشگاه برقرار شده است که از جمله آن میتوان به همکاری مجتمع مس سرچشمه با مرکز آموزش دانشگاه، همکاری مشترک در راستای ایجاد نخستین مرکز شتاب دهنده، همکاری مشترک تحقیقاتی، همکاری با کارگروه اقتصاد مقاومتی مس سرچشمه اشاره کرد.
رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان بیان کرد: تعداد زیادی چاه آب در رفسنجان وجود دارد اما اطلاعاتی از اینکه عناصر موجود در آب چیست وجود ندارد و این همان نقشی است که باید دانشگاه ایفا کند که امیدواریم در این طرح تمامی عناصر موجود در آب چاههای عمیق رفسنجان را استخراج کرده و در اختیار کشاورزان قرار دهیم.
به گزارش در این مراسم حکم سرپرستی دکتر حسن رنجبر عسکری توسط دکتر امید نماینده وزیر علوم تحقیقات و فناوری به وی اهدا و از خدمات دکتر دهقان ریاست سابق دانشگاه تجلیل شد.
انتهای پیام