ساختمانهای 8 طبقه ناایمن تهران شناسایی شدند/ ریزش نمای برخی ساختمانها با تردد عابران
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - معاون شهرسازی شهردار تهران از شناسایی ساختمانهای ۸ طبقه به بالای ناایمن در پایتخت خبر داد و گفت: این ساختمانها در کمیته ایمنی در مناطق شناسایی و به مالکان آنها در خصوص ایمن سازی آنها هشدار لازم داده شده است.
تبسم مهر - معاون شهرسازی شهردار تهران از شناسایی ساختمانهای 8 طبقه به بالای ناایمن در پایتخت خبر داد و گفت: این ساختمانها در کمیته ایمنی در مناطق شناسایی و به مالکان آنها در خصوص ایمن سازی آنها هشدار لازم داده شده است.
- اخبار اجتماعی -
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، عبدالرضا گلپایگانی در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به برگزاری همایش نما با محوریت مصالح و جزئیات اجرایی اظهار کرد: ارسال آثار برای این همایش از آبان ماه کلید خورد و دبیرخانه این همایش فعالیت خود را در آن مقطع برگزار کرد.
وی تصریح کرد: در برگزاری این همایش جلسات متعددی با تولیدکنندگان و شرکتهای مشاور در حوزه نما برگزار شد و بالغ بر 70 نفر از متخصصین نما در بخش خصوصی و در جلسات شورای سیاست گذاری و هماهنگی حضور داشتند و نظرات خود را مطرح کردند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران تصریح کرد: این همایش 9 تا 11 بهمن ماه در بوستان گفتگو برگزار خواهد شد و در افتتاحیه این همایش (نهم بهمن ماه) پلنهای تخصصی در موضوع نما پخش خواهد شد و در نهایت در دهم و یازدهم نیز کارگاههای تخصصی برگزار خواهد شد.
گلپایگانی هدف از برگزاری این همایش را توجه ویژه به موضوع نمای ساختمانها دانست و گفت: قطعا خروجی این همایش تأثیر بسزایی را در نماهای شهری و تغییر ذائقه مردم، معماران، تولیدکنندگان خواهد داشت و امیدواریم بتوانیم در مصالح مناسب و با توجه به شرایط اقلیمی برای نماهای ساختمان استفاده کنیم.
وی همچنین ادامه داد: موضوع معماری موضوعی چند وجهی است که شامل مسائل زیباشناسی، مسائل مربوط به مهندسی، ایمنی ساختمان است و در واقع این موارد باید در احداث یک ساختمان مورد توجه مهندسین معمار قرار بگیرد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه هر یک از اجزای اشاره شده به صورت جداگانه نمیتوانند در احداث یک بنا و ساختمان موثر باشند، گفت: فاصله طولانی بین ایده و اجرا قرار دارد و در واقع ما در شهرها شاهد آشفتگی و بینظمی در احداث نماهای ساختمانی هستیم و باید به این موضوع توجه شود اما برای اینکه فاصله ایده و اجرا را کاهش دهیم باید به سمت وظایف محول شده خود گام برداریم.
گلپایگانی با تعبیر این جمله که ما شاهد جنگل ناموزون در شهر هستیم، گفت: ناامنی موضوعی است که باید به آن توجه شود و بدتر از ناامنی حس ناامنی است و قطعا این موضوع در یک فضای ناموزون تقویت میشود.
وی عنوان کرد: ما برای اجرای الزامات نماهای ساختمانی مصوبات خوبی را در شورای تهران داشتهایم و هم اکنون نیز کمیتههای نما در 22 منطقه فعالیت خود را آغاز کرده اند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه با اشاره به مصوبات شورای عالی شهرسازی در محدودیت استفاده از نماهای شیشهای در ساختمانها، بیان کرد: این مصوبات باید توسط مهندسان معمار و مالکان اجرایی شود اما در برخی موارد ضوابط عام و خاصی پیشبینی شده است که استفاده از نمای شیشهای در برخی از ساختمانها و البته با تأیید در کمیسیون ماده 5 بلامانع است.
گلپایگانی ادامه داد: در ساختمانهای خاص استفاده از نماهای شیشهای با توجه به تأیید در کمیسیون ماده 5 بلامانع است اما استفاده از نماهای شیشهای در نبش بزرگراهها ممنوع است.
وی با اشاره به بخشنامههای این معاونت در خصوص ساختوساز در مراکز آموزشی، درمانی، مساجد و حسینیهها، بیان کرد: براساس این بخشنامه احداث بنا بدون اخذ پروانه ساختمانی غیرقانونی است و حتی مراکز نظامی نیز باید به این موضوع توجه داشته باشند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: طی پیگیریهای صورت گرفته و با تأکید شهردار تهران هرگونه ساختوساز در هر ارگان و سازمانی باید براساس اخذ پروانه ساختمانی باشد و ما به این موضوع تأکید داریم.
گلپایگانی تصریح کرد: ایمنی ساختمانها از دیگر مواردی است که مورد توجه شهرداری تهران قرار دارد و ما پس از حادثه پلاسکو اقدام به شناسایی ساختمانهای 8 طبقه به بالای ناایمن در شهر تهران گرفتیم و این موضوع از طریق کمیته ایمنی در مناطق پیگیری شد.پس از شناسایی ساختمانها دستورالعمل ایمنی به مالکان ساختمانها ابلاغ شد و ساختمانهایی که در اختیار ذینفعان بودند از طریق دادستانی مورد پیگیری قرار گرفتند.
معاون شهردار تهران ضمن انتقاد از استفاده از مواد نامناسب و یا چسب در خصوص نماهای ساختمانی، گفت: برخی از این نماها به گونهای هستند که وقتی شهروندان از کنار اینگونه ساختمانها تردد میکنند نمای ساختمان ریزش میکند.
گلپایگانی همچنین با اشاره به مشکلات اشاره شده در بحث نماهای ساختمانها در مناطق، بیان کرد: از شهروندان درخواست میشود در جاهایی که احساس خطر میکنند این موارد را از طریق شماره تماس 137 به همکاران ما و کمیته ایمنی اطلاع دهند.
لیست ساختمانهای پرخطر تهران باید منتشر شود /توپ ایمنسازی در زمین دادستانی، وزارت کار و شهرداری
رصد 24 ساعته برج میلاد توسط 200 دکتر/ نمونه آسانسورهای برج در دنیا وجود ندارد
انتهای پیام/