دانشگاه علوم پزشکی مشهد صاحب 4 دانشکده جدید میشود
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر کمبود فضای فیزیکی در حوزه آموزش یکی از عمدهترین مشکلات این دانشگاه به شمار میرود، اظهار کرد: تلاش میشود تا پایان سال جاری و اوایل سال آینده کار ساخت ۴ دانشکده جدید با زیر بنای ۶۰ هزار متر مربع در پردیس دانشگاه آغاز شود.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، محمد رضا دارابی در نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مقدمات کار و طراحی نقشههای بهداشت، پیراپزشکی، طب سنتی و مکمل و پرستاری و مامایی در پردیس دانشگاه انجام شده است، تاکید کرد: با اجرای این پروژه تلاش میشود در مدت یک سال و نیم فضاهای آموزشی به بهره برداری برسد که در صورت تحقق آن نیاز دانشگاه تا 20 سال آینده تامین خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این دانشگاه با دارا بودن 9 هزار و500 دانشجو، 950 عضو هیات علمی بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی شرق کشور محسوب میشود که تاکنون افتخارات و دستاوردهای مهمی را به همت اعضای هیات علمی به ثمر نشانده است، تصریح کرد: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایگاه مطلوبی را در رتبه بندیهای ملی و بین المللی کسب نموده است که این امر با تلاش و همت تمامی گروههای فعال در سطح دانشگاه به نتیجه رسیده است.
دارابی با بیان اینکه امروز هرم سنی اعضای هیات علمی دانشگاه جوان است، اظهار کرد: در سالهای اخیر با جذب اعضای هیات علمی جوان توانمند و نخبه و متعهد به انجام کار ، این دانشگاه توانسته است موفقیتهای متعددی را در عرصههای علمی، آموزشی و دیگر حوزهها کسب کند.
وی با بیان اینکه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشکده ای نوپا با اعضای هیات علمی جوان است خاطر نشان کرد: در حال حاضر از نظر تعداد اعضای هیات علمی در دانشگاه نسبت به دانشگاههای هم تراز در شرایط مناسبی قرار داریم اما توزیع و جذب اعضای هیات علمی به شکل متناسبی در دانشکدهها شکل نگرفته است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این آمادگی در دانشگاه وجود دارد که در صورت کمبود اعضای هیات علمی براساس سند آمایش سرزمین و شاخصهای استاندارد، نسبت به جذب اعضای هیات علمی اقدام شود.
دارابی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر حوزه آموزش و پژوهش، مسئولیت مهمی را در بخشهای بهداشت، درمان و ارائه خدمات در اقصی نقاط استان بر عهده دارد خاطر نشان کرد: تلاش میشود با توجه به منابع موجود بر اساس عدالت ارائه خدمات به تمامی مردم ارائه شود.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی موضوع اجتماعی شدن سلامت را به طور جدی دنبال میکند خاطر نشان کرد: دانشکده بهداشت در زمینه اهداف برنامه اجتماعی شدن سلامت و ایجاد ارتباط با معاونت بهداشت، صنعت و بین دانشگاهی میتواند نقش اساسی ایفا کند.
رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست مهمترین مشکل این دانشکده را کمبود فضای فیزیکی عنوان و اظهار امیدواری کرد: با حمایت رییس دانشگاه و معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ساخت فضاهای آموزشی جدید اجرایی شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، محمد صفریان، رییس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به توانمندیهای اعضای هیات علمی این دانشکده خاطر نشان کرد: اعضای هیات علمی این دانشکده علاوه بر فعالیت در حوزههای علمی، پژوهشی و آموزشی توانمندیهای لازم را در حوزه مدیریتی نیز دارا هستند.
وی ضمن قدردانی از حمایتهای رییس دانشگاه در تامین نیازهای اعتباری و آموزشی دانشکده اظهار کرد: در حال حاضر این دانشکده با توجه به سند آمایش سرزمین و نوپا بودن فعالیت آن، نیاز به توسعه بیشتر و نگاه ویژه دارد.
انتهای پیام