رییس دانشگاه امیرکبیر:
همراهی دانشگاه و صنعت، زیر ساخت توسعه پایدار است
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران-ایرنا- رییس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه دانشگاهها نقش بسزایی در افزایش ظرفیتهای علمی و صنعتی دارند،گفت: همراهی دانشگاه و صنعت، زیر ساخت توسعه پایدار است
تبسم مهر - تهران-ایرنا- رییس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه دانشگاهها نقش بسزایی در افزایش ظرفیتهای علمی و صنعتی دارند،گفت: همراهی دانشگاه و صنعت، زیر ساخت توسعه پایدار است
به گزارش خبرنگار ایرنا،دکتر احمد معتمدی روز شنبه در مراسم شانزدهمین کنگره مهندسی شیمی ایران که در دانشگاه امیر کبیر برگزار شد، افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با چهارده هزار دانشجو و حدود پنجاه درصد دانشجویان در تحصیلات تکمیلی و دکتری و همچنین دارا بودن 16 پردیس مستقل بزرگترین دانشگاه کشور به شمار میرود.
وی افزود:این دانشگاه علاوه بر این که به لحاظ کمی در رده بزرگترین قرار دارد به لحاظ کیفی هم در میان پنج دانشگاه صنعتی رتبه نخست را داراست که کسب رتبه نخست در ارزیابی ISC شاهد این مدعا است.
معتمدی ضمن ابراز امیدواری از اینکه با همین همت و تلاش و علیرغم مشکلات موجود، بتوانیم در سال 1404 به رتبه برتر در جهان برسیم خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حرکت در جهت رفع نیازهای کشور است که در اهداف برگزاری کنگره هم دیده شده است.
وی بادآور شد: بر این باور هستم پتانسیلی که در دانشگاهها وجود دارد به صورت بالقوه بالاست و بیشتر از این میتوان از این پتانسیل استفاده کرد و باید این جهت گیری بیشتر شود.
معتمدی افزود: سعی کردیم اصلاحات ساختاری داشته باشیم تا بتوانیم در خدمت رسانی بهتر جواب دهیم، این امر با همراهی سایر دانشگاهها و صنایع امکان پذیر است.
وی تصریح کرد: کنگره مهندسی شیمی به این پتانسیل خواهد پرداخت و دامنه بحثهای وسیعی پیش رو دارد تا هم دانشگاه صنعتی امیرکبیر و هم سایر دانشگاهها و صنایع بتواند از آن بهره ببرد.
همچنین رییس شورای سیاستگذاری شانزدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران نیز در اهمیت این کنگره گفت: یک هزار مقاله علمی به زبانهای فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنگره رسید و با کمک اعضای هیات علمی در سراسر دانشگاههای کشور ارزیابی شد.
دکتر بهرام ناصرنژاد اظهار داشت: امسال برای اولین بار بخش صنعت را در کنگره ایجاد و کمیته صنعت را راه انداختیم، از صنایع و مهندسان شاغل در این صنایع خواستیم تجربیات خود را در این حوزه طی مقالاتی منعکس کنند تا فاصله صنعت و دانشگاه در حوزه مهندسی شیمی کاهش یابد.
این کنگره که تا اول بهمن در دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه خواهد داشت با محوریت موضوعات مرتبط؛ از جمله پدیدههای انتقال، فرایندهای جداسازی، مدلسازی و شبیه سازی، نانو فناوری، علوم و فناوری پلیمر، فناوری پایدار و سبز، مهندسی محیط زیست و ایمنی، انرژی تجدیدپذیر، صنایع غذایی و دارویی، بیوتکنولوژی، مهندسی پزشکی، استانداردسازی و آموزش در صنایع شیمیایی، دینامیک سیالات محاسباتی، استانداردسازی و آموزش در صنایع شیمیایی برگزار میشود.
علمی9294**1440
انتهای پیام /*